Vengeful7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Επειδή μάλλον θα πάω σε κάτι πιο φθηνό λόγω έλλειψης πόρων ($$$) λέω κάτι πιο κοντά σε αυτό http://www.skroutz.gr/s/4023699/Gigabyte-Radeon-R9-270X-2GB-WindForce-3X-OC.html. Τι λέτε? Μήπως είναι προτιμότερο να κόψω από κάπου αλλού? Σε κουτί midi υπάρχει αρκετός χώρος για τα πάντα λίγο πολύ έτσι?
Millennium Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Επειδή μάλλον θα πάω σε κάτι πιο φθηνό λόγω έλλειψης πόρων ($$$) λέω κάτι πιο κοντά σε αυτό http://www.skroutz.gr/s/4023699/Gigabyte-Radeon-R9-270X-2GB-WindForce-3X-OC.html. Τι λέτε? Μήπως είναι προτιμότερο να κόψω από κάπου αλλού? Σε κουτί midi υπάρχει αρκετός χώρος για τα πάντα λίγο πολύ έτσι? Ναι να κόψεις από αλλού.. Αναλόγως και το midi. 1
Vengeful7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Για μεταχειρισμένα parts το συζητάμε? Συγκεκριμένα για κάρτα γραφικών, γιατί φαίνεται πώς υπάρχουν πολλές στην αγορά. Sorry αν ρωτάω πολλά αλλά είμαι τελείως καινούριος στο χώρο! Ευχαριστώ για την κατανόηση
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Πάρε και έναν δίσκο 1ΤΒ στα 55 ευρώ, πάρε και μια GTX 770 από τις Αγγελίες με εγγύηση στα 220 ευρώ και είσαι υπερτουμπανος,και έχεις κ ρέστα,ώστε αν δεν είναι του γούστου σου το κουτάκι να το αλλάξεις με ακριβότερο. Αν και επειδή το εχω φτιάξει δυο φορές σου εγγυώμαι οτι θα μείνεις ευχαριστημένος.
Vengeful7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Πάρε και έναν δίσκο 1ΤΒ στα 55 ευρώ, πάρε και μια GTX 770 από τις Αγγελίες με εγγύηση στα 220 ευρώ και είσαι υπερτουμπανος,και έχεις κ ρέστα,ώστε αν δεν είναι του γούστου σου το κουτάκι να το αλλάξεις με ακριβότερο. Αν και επειδή το εχω φτιάξει δυο φορές σου εγγυώμαι οτι θα μείνεις ευχαριστημένος. Capture.PNG Σ'ωραίος, αν και με κόβω να πάω για i5-4590 τελικά. Από που είναι η φόρμα που συμπλήρωσες?
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Σ'ωραίος, αν και με κόβω να πάω για i5-4590 τελικά. Από που είναι η φόρμα που συμπλήρωσες? Αφού χωράει ο (κ) βάλτον κ θα με θυμηθείς αν πάλι είσαι σίγουρος πες μου ν'αλλαξουμε και την μητρική. Visionstudio "στην γειτονιά σου" το μαγαζί. 1
Millennium Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μεταχειρισμένα σε καινούριο σύστημα θα βάλεις με ποιός ξέρει τι χρήση; Παίρνεις καινούρια αντίστοιχη κάρτα άλλωστε με λίγα παραπάνω. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα