Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή μάλλον θα πάω σε κάτι πιο φθηνό λόγω έλλειψης πόρων ($$$) λέω κάτι πιο κοντά σε αυτό http://www.skroutz.gr/s/4023699/Gigabyte-Radeon-R9-270X-2GB-WindForce-3X-OC.html. Τι λέτε? Μήπως είναι προτιμότερο να κόψω από κάπου αλλού?

Σε κουτί midi υπάρχει αρκετός χώρος για τα πάντα λίγο πολύ έτσι?

Δημοσ.

Επειδή μάλλον θα πάω σε κάτι πιο φθηνό λόγω έλλειψης πόρων ($$$) λέω κάτι πιο κοντά σε αυτό http://www.skroutz.gr/s/4023699/Gigabyte-Radeon-R9-270X-2GB-WindForce-3X-OC.html. Τι λέτε? Μήπως είναι προτιμότερο να κόψω από κάπου αλλού?

Σε κουτί midi υπάρχει αρκετός χώρος για τα πάντα λίγο πολύ έτσι?

Ναι να κόψεις από αλλού..

Αναλόγως και το midi.

• Like 1
Δημοσ.

Για μεταχειρισμένα parts το συζητάμε? Συγκεκριμένα για κάρτα γραφικών, γιατί φαίνεται πώς υπάρχουν πολλές στην αγορά. Sorry αν ρωτάω πολλά αλλά είμαι τελείως καινούριος στο χώρο! Ευχαριστώ για την κατανόηση :)

Δημοσ.

Πάρε και έναν δίσκο 1ΤΒ στα 55 ευρώ,

πάρε και μια GTX 770 από τις Αγγελίες με εγγύηση στα 220 ευρώ

και είσαι υπερτουμπανος,και έχεις κ ρέστα,ώστε αν δεν είναι του γούστου σου το κουτάκι να το αλλάξεις με ακριβότερο.

Αν και επειδή το εχω φτιάξει δυο φορές σου εγγυώμαι οτι θα μείνεις ευχαριστημένος.

post-227308-0-61471500-1411542084_thumb.png

Δημοσ.

Πάρε και έναν δίσκο 1ΤΒ στα 55 ευρώ,

πάρε και μια GTX 770 από τις Αγγελίες με εγγύηση στα 220 ευρώ

και είσαι υπερτουμπανος,και έχεις κ ρέστα,ώστε αν δεν είναι του γούστου σου το κουτάκι να το αλλάξεις με ακριβότερο.

Αν και επειδή το εχω φτιάξει δυο φορές σου εγγυώμαι οτι θα μείνεις ευχαριστημένος.

attachicon.gifCapture.PNG

Σ'ωραίος,  αν και με κόβω να πάω για i5-4590 τελικά. Από που είναι η φόρμα που συμπλήρωσες?

Δημοσ.

Σ'ωραίος,  αν και με κόβω να πάω για i5-4590 τελικά. Από που είναι η φόρμα που συμπλήρωσες?

Αφού χωράει ο (κ) βάλτον κ θα με θυμηθείς αν πάλι είσαι σίγουρος πες μου ν'αλλαξουμε και την μητρική.

Visionstudio "στην γειτονιά σου" το μαγαζί.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...