kallstrom7 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδια υπαρχει καποιο εγχειριδιο στα ελληνικα για αυτες τις δυο γλωσσες; Εχω μηδενικη πειρα πανω τους..
iceblade Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ένα αρκετά καλο για Python εδώ. Πάντως τα αγγλικά είναι η lingua franca του προγραμματισμού και όσο πιο σύντομα τα μάθεις τόσο καλύτερα (αν σκέφτεσαι να ασχοληθείς σοβαρά). Ειδικά την ορολογία όμως, συνιστώ να τη μαθαίνεις οπωσδήποτε και στα Αγγλικά. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2014 από iceblade 1
pmav99 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 @kallstrom7 Αυτά που σου λέει ο iceblade για τα αγγλικά ισχύουν. Για ελληνικά tutorial στην python δες τα links εδω @iceblade To link δεν δουλεύει 2
kallstrom7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν εχω καποιο προβλημα με τα αγγλικα απλα ψαχνω κατι απλο για να ξεκινησω.. κ ο,τι βρηκα σε αγγλικα μου φανηκε λιγο συνθετο... χαζομαρα σκεψη θα μου πεις..τεσπα κ tutorials στα αγγλικα για αρχαριο level ευπροσδεκτα
iceblade Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 @kallstrom7 Αυτά που σου λέει ο iceblade για τα αγγλικά ισχύουν. Για ελληνικά tutorial στην python δες τα links εδω @iceblade To link δεν δουλεύει Sorry, fail copy-paste, διορθώθηκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα