Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχικά, δε ξέρω αν γράφω χαζομαρες, εξού κι ερώτηση...

Θέλω να πάρω ασύρματα ιντερνετ απο ενα φιλο δίπλα. Αντί να αγοράσω ενα κλασσικο usb wlan, μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα ρουτερ που χω και κάθεται;

Δημοσ.

Αν και οι 2 routers υποστηρίζουν WDS ή Wireless bridging ναι.

Θα χρειαστεί παραμετροποίηση και στους 2 όμως για να παίξουν.

Αν είναι τα φτηνιάρικα που δίνουν οι εκάστοτε providers, το ξεχνάς.

• Like 1
Δημοσ.

Αν είναι τα φτηνιάρικα που δίνουν οι εκάστοτε providers, το ξεχνάς.*

*Με κάποιες εξαιρέσεις που υποστηρίζουν wds κάποιων παρόχων.

Δημοσ.

Nαι ειναι φτηνιάρικα, τα κλασσικά δωρεάν.

Οπότε να πάρω με κάνα 10ρικο ενα usb wlan και να μην ασχοληθώ περαιτέρω.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Δημοσ.

Το να παίξει το WDS μεταξύ συσκευών ADSL router διαφορετικών κατασκευαστών, είναι λαχείο. Ακόμη και με συσκευές του ίδιου κατασκευαστή υπάρχουν μερικές φορές θέματα.

Και φυσικά υπάρχει και το θέμα της ασφάλειας WPA/WPA2.

Και αυτό γίνεται διότι ποτέ δεν έγινε επίσημο πρότυπο του WiFi, αν και ξεκίνησε με αυτή την προοπτική.

Κι έτσι φθάσαμε στο σήμερα, όπου κάθε κατασκευαστής χρησιμοποιεί τους δικούς του αλγόριθμους και υπολογισμούς με αποτέλεσμα ασυμβατότητα μεταξύ τους.

Δημοσ.

Ποιά είναι btw;

thomson 780,thomson 585 v7,και το THOMSON 784 στα καινουρια Thomson,technicolor εχει βγει η επιλογη.

το siemens sl2 141 εδινε επισης και νομιζω κατι πρεπει να ειχε και το fritz.

σε thomson τωρα  το wds επαιζε μονο με wep key.ακομα και αναμεσα σε ιδια μοντελα με ιδιο firmware στην μια περιπτωση των 780 επαιζα οκ στην περιπτωση των 784 ειχα packet loss.αλλο τοσο να παιξει μεταξυ διαφορετικων μοντελων,εταιρειων κτλ.κοινως δεν θα παιξει.

Nαι ειναι φτηνιάρικα, τα κλασσικά δωρεάν.

Οπότε να πάρω με κάνα 10ρικο ενα usb wlan και να μην ασχοληθώ περαιτέρω.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

δεν αξιζει καν να το ψαξεις.ακομα και να ειχες ιδια ρουτερ ειναι μπελας συν οτι αμα δεν παιξει με wpa οτι μετα στο σπανε ευκολα.ενω με 10 ευρω παιρνεις καρτουλα και εισαι Jet.

Δημοσ.

poulinos εννοούσα ποιά είναι τα router του φίλου. :P

Το ξέρω ποιά υποστηρίζουν γι'αυτό τον ρώτησα μιάς και έχει βρωμήσει ο τόπος με thomson.

Όχι πως αξίζει βέβαια αφού δε θα μπορεί να έχει ασφαλές encryption.

Δημοσ.

poulinos εννοούσα ποιά είναι τα router του φίλου. :P

Το ξέρω ποιά υποστηρίζουν γι'αυτό τον ρώτησα μιάς και έχει βρωμήσει ο τόπος με thomson.

Όχι πως αξίζει βέβαια αφού δε θα μπορεί να έχει ασφαλές encryption.

α νομιζα ποια μπορουν να παιξουν wds.

το thomson δεν ειναι οτι ειναι κακο.μια χαρα ρουτερ και σταθερο και για ρουτερ που ειναι και φτηνο.

οχι σαν κατι Huawei,zte,crypto,airties,baudtec που δεν ειναι ουτε για διακοσμητικο.

ναι γενικοτερα πολυ μπελας το wds και πλεον η thomson το εβγαλε τελειως.γενικα δεν βλεπεις κανεναν να χρησιμοποιει wds ειναι η αληθεια.ουτε εγω εχω δοκιμασει με αλλα ρουτερ για να δω αν παιζει αν υποστηριζει wpa ή wpa2.μονο με thomson το δοκιμασα επειδη ενα φεγγαρι επαιζα με 2 χ 780 αν θυμαμαι καλα.με wep βεβαια:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...