koutsoss1 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερίζω την παρέα... Μου έδωσε ένα λαπτοπ ένας φίλος να του κάνω φορματ γτ κολουσε... Το λαπτοπ είναι παλιό.... Όταν το αγόρασε είχε απάνω τα xp και κάποιος που του είχε κάνει φορματ πιο παλιά του έβαλε τα 7αρια με αποτέλεσμα μετά από καιρό το λαπτοπ να σέρνεται... Τα 7αρια τα δούλευε μια χαρά αλλά απλά κολουσε λίγο... Το θέμα είναι ότι του έκανα φορματ και του έβαλα τα lubuntu για καλύτερα.... Τα δούλευε μια χαρά απλά όταν εμπενα στο YouTube για να δω ένα βιντεακι λαγκαρε απίστευτα το βίντεο... Του ξανά έκανα φόρματ και του πέρασα τα XP τα δουλεύει μια χαρά δν σερνετε με το που θα μπω στο youtube πάλι για να δω ένα βιντεακι σερνετε... Όσο έπαιζε το βίντεο πάτησα ctrl-alt-del. Για να δω της επιδόσεις και η μνήμη ήταν σε φυσιολογικά πλαίσια ενώ ο επαιξεργαστης στο 100%.. Παιδιά εμένα δν μ έχει ξανατυχει τέτοιο πράγμα αν έχει τύχη σε κάποιον άλλο η αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει ας βοηθήσει.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων ελπίζω να μν σας κούρασα....
SPANK Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Τσέκαρε θερμοκρασίες με το hwmintor και δες την κατάσταση του δίσκου με το hdsentinel επισης βρές και το μοντέλο του laptop να ξέρουμε πιο ειναι
koutsoss1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 το λαπτοπ ειναι fujitsu siemens amilo L7320..... επεξεργαστη celeron 1.60ghz 1gb ram......
Euclides Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Ξαναπέρασε τον Adobe Flash Player και δες αν υπάρχει διαφορά. Επίσης η καθυστέρηση μπορεί να οφείλεται σε κάποιο malware. Σε αυτή την περίπτωση θα σου πρότεινα αυτό: http://www.insomnia.gr/topic/542277-πρόβλημα-με-hijacker/?p=53480612
koutsoss1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Ok μόλις πάω σπίτι θα το κάνω.. Υπάρχει περίπτωση να έχει malware ;;; τώρα του έκανα φορματ...
vrykolakas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Αν τώρα άρχισες και να περνάς σπασμένα προγράμματα ή να μπαίνεις όπου να 'ναι στο internet...
Jason 93 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Διευκρινησε λιγο το προβλημα αν μπορεις. Κολλαει γενικα το youtube η στο fullscreen. Αν κολλαει στο fullscreen αποδεξου το γιατι με τετοιο επεξεργαστη δεν θα μπορουσε να μην κολλαει.
Xristaras12 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 αύτο θα έγραφα κ εγώ. το youtube και γενικότερα ο flash player έχει γίνει θεόβαρος Εδω έχουν πρόβλημα άτομα με pentium 4 (όσοι έχουν ακόμα)τι να πει ο ταπεινός celeronακος.
koutsoss1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδια μιλάμε για τρελο κολημα.... Δν είναι φυσιολογικό να κολαει σαν τρελο και ο ήχος και το βιντεο επεξεραστης πάει στο 100%... Και γτ μου το κάνει και στα XP και στα lubuntu που είναι πιο ελαφριά;;;; Όπως έχω διαβάσει και αλλου παιδιά έχουν και πιο παλιά PC με linux και είναι μια χαρά... Εκτός όταν μηλανε για σερφαρισμα δν εννοούν το YouTube.... Τι να πω δν ξέρω... Το θέμα είναι ότι όταν το πείρα δούλευε μια χαρά ούτε lagare το YouTube ούτε τπτ... Του έκανα φορματ και τώρα κολαει σαν τρελο... Ο φίλος το θέλει μόνο για το YouTube για να βάζει της κορουλας του κανένα κινούμενο σχέδιο... Ααα... Ξέχασα να πω ότι όταν το πήρα είχε 7αρια πάνω...
vrykolakas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Ε, πες του να κατεβάζει από τράκερς κτλ., ρε συ... Πέρνα το vlc και τσέκαρε να δεις πώς παίζει διάφορα κατεβάσμένα avi και mkv.
Jason 93 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδια μιλάμε για τρελο κολημα.... Δν είναι φυσιολογικό να κολαει σαν τρελο και ο ήχος και το βιντεο επεξεραστης πάει στο 100%... Και γτ μου το κάνει και στα XP και στα lubuntu που είναι πιο ελαφριά;;;; Όπως έχω διαβάσει και αλλου παιδιά έχουν και πιο παλιά PC με linux και είναι μια χαρά... Εκτός όταν μηλανε για σερφαρισμα δν εννοούν το YouTube.... Τι να πω δν ξέρω... Το θέμα είναι ότι όταν το πείρα δούλευε μια χαρά ούτε lagare το YouTube ούτε τπτ... Του έκανα φορματ και τώρα κολαει σαν τρελο... Ο φίλος το θέλει μόνο για το YouTube για να βάζει της κορουλας του κανένα κινούμενο σχέδιο... Ααα... Ξέχασα να πω ότι όταν το πήρα είχε 7αρια πάνω... Στο κανει και στα lubuntu γιατι παροτι ειναι σαφεστατα πιο ελαφρια απο τα xp ο flash player ειναι το ιδιο κακογραμενος και πανβαρος και στα 2 λειτουργικα. Εχω πυργο με Pentium 4 ht530 στα 3 Ghz και την πολυ δυνατη για τοτε fx 5900xt και μαντεψε, fullscreen πανω απο 360 δεν μπορω να δω και μιλαμε για πολυ δυνατοτερο επεξεργαστη απο εσενα και την high end καρτα γραφικων της εποχης.
SPANK Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Φίλε μου δές λιγο με το hdsentinel που σου ειπα να δούμε σε τι κατάσταση ειναι ο δίσκος , αμα σου κολλάει και σε linux και μετα απο format κτλπ πιθανόν να εχει θέμα ο δίσκος
koutsoss1 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Όχι τον είδα τον σκληρό μια χαρά είναι... Και η θερμοκρασία του σκληρού καιτον υπολοίπων... Και ξανάλεω για χιλιοστή φορά πως πριν το φορματ έπαιζε μια χαρά τα βίντεο και με τα 7αρια πάνω.... Δν μου έχει ξανατυχει κάτι τέτοιο... Θα τον δοσω στο φίλο μου να τον πάει κάπου να τον δούνε... Εγώ δν έχω καμια άλλη ιδέα του τι γίνεται... Σας ευχαριστώ πάντως παιδιά για την βοήθεια....
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 άλλαξε explorer με ποιον προσπαθείς να δεις ? έμενα κόλλαγε το chrome και παίζει μια χαρά τον windows και o mozilla αλλιώς κατέβασε το smplayer! http://smplayer.sourceforge.net/
WalkerSW Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Driver καρτας γραφικών εχουμε περασει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα