mikaelos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδια καλησπερα,θα ηθελα την βοηθεια σας πανω σε ενα προβλημα που προεκυψε με το λαπτοπ μου! http://www.toshiba-greece.com/discontinued-products/satellite-c660d-101/ειναι αυτο εδω,το εχω απο 2010 και μεχρι τωρα δεν ειχε κανενα προβλημα,ωσπου πριν ενα μηνα ηθελα να τον κλεισω για να παω σε μια δουλεια και επειδη βιαζομουνα τραβηξα την πριζα ισως καποια δεκατα του δευτερολεπτου νωριτερα αφοτου κλεισει τελειως το λαπτοπ.(νομιζα οτι ειχε κλεισει διοτι ειχε κανει απενεργοποιηση της οθονης) Απο εκει και μετα αρχισε το προβλημα,δηλαδη να παγωνει μολις τον ανοιξεις μεσα σε ενα 20 λεπτο.Εγω δοκιμασα για τυχον θερμοκρασιες να δω,ολα ειναι φυσιολογικα(επεξεργαστη,καρτα γραφικων)επισης περασα ενα προγραμμα για τον σκληρο να δω την υγεια του και εβγαλε 98%,εκανα φορματ αλλα παλι τα ιδια.Σημερα αγορασα μια καινουργια μνημη μη τυχον ειχαν καει αυτες που ειχε μεσα αλλα παλι το ιδιο... :/ επισης πλεον οτιδηποτε windows και να βαλω για να κανω κ αλλο φορματ παγωνει στην εγκατασταση...μονο τα ubuntu 11.1 προλαβαν να περασουν!!γνωριζει καποιος τι μπορει να ειναι;; θεμα επεξεργαστη...γραφικων...σκληρου δισκου;;
vrykolakas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Φαντάζομαι ότι η μπαταρία του laptop έχει χαλάσει, σωστά; Απ' τα 3 που αναφέρεις, μου φαίνεται πώς το πιο εύκολο για δοκιμή είναι ο δίσκος, πάντως. Είτε να τον βάλεις σε κανα pc για δοκιμή είτε να κοτσάρεις καναν άλλον στο laptop.
mikaelos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Φαντάζομαι ότι η μπαταρία του laptop έχει χαλάσει, σωστά; Απ' τα 3 που αναφέρεις, μου φαίνεται πώς το πιο εύκολο για δοκιμή είναι ο δίσκος, πάντως. Είτε να τον βάλεις σε κανα pc για δοκιμή είτε να κοτσάρεις καναν άλλον στο laptop. δεν εχει χαλασει απλα εγω ο ιδιος οταν τον λειτουργουσα και δεν χρειαζοταν η μπαταρια την εβγαζα ωστε να εχω διαρκεια ζωης μεγαλυτερη (γιαυτο και μου κρατησε μεχρι τωρα) οσο για τον σκληρο,το θεμα ειναι οτι δεν εχω κατι να του βαλω για δοκιμη πχ..να δοκιμαζα εξωτερικο με εγκατασταση και να εβγαζα απο μεσα τον εσωτερικο του; θα δοκιμασω μηπως τον βαλω καπου αλλου πιστευοντας να ειναι αυτο το προβλημα!
Euclides Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Απο εκει και μετα αρχισε το προβλημα,δηλαδη να παγωνει μολις τον ανοιξεις μεσα σε ενα 20 λεπτο. Μπορείς να δώσεις λεπτομέρειες σχετικά με τι εννοείς 'παγώνει'?
mikaelos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορείς να δώσεις λεπτομέρειες σχετικά με τι εννοείς 'παγώνει'? δηλαδη εκει που λειτουργει κανονικα αρχιζει και μαυριζει η οθονη (αυτο πριν κανω το φορματ) επειτα μετα το φορματ που δοκιμασα να ξανακανω σε ολοκληρο τον δισκο γιατι ηταν παρτισιον,απο τοτε μου παγωνει στο 7% πχ η στο 80% αναλογος. σημερα ομως που ετυχε να περασω τα ubuntu εκει ολοκληρωθηκε κανονικα αλλα μετα απο 1μιση ωρα παγωσε και εμεινε στο ιδιο σημειο,μετα δοκιμασα να βαλω πιο αναβαθμισμενη εκδοση τους με σκοπο να το αφησω ως εχει αλλα δεν...και εκει παρουσιασε το παγωμα κατα την εγκατασταση.Για την ωρα εχω βγαλει τον σκληρο δισκο απο μεσα και τον εβαλα σε εναν κεντρικο υπολογιστη οπου και του περναω κατι windows xp ωστε να εχει μεγαλη διαρκεια στην εγκατασταση να δω αν κανει το κολλημα και εκει...δεν ξερω τι μπορει να φταιει πραγματικα...
Euclides Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Το πρώτο πράγμα που θα σου συνιστούσα να κάνεις είναι να ελέγξεις τον σκληρό σου δίσκο με το HD Sentinel: http://www.hdsentinel.com/download.php
mikaelos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Το πρώτο πράγμα που θα σου συνιστούσα να κάνεις είναι να ελέγξεις τον σκληρό σου δίσκο με το HD Sentinel: http://www.hdsentinel.com/downl εγινε,μολις τελειωσει η εγκατασταση θα το δοκιμασω και θα πω τυχον προβληματα!!!ευχαριστω πολυ!
vrykolakas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Α, τώρα μου 'ρθε! Κάνε και μια δοκιμή με κανα live cd, για να δούμε πώς παίζει χωρίς το δίσκο.
mikaelos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Α, τώρα μου 'ρθε! Κάνε και μια δοκιμή με κανα live cd, για να δούμε πώς παίζει χωρίς το δίσκο. αυτο εκανα παραλληλα με τον ελεγχο του σκληρου,αυτη την στιγμη μαλλον δεν ειναι αυτος το προβλημα διοτι εγινε κανονικη εγκατασταση και μαλιστα με προγραμμα που ελεγχει καθε "πορο" του σκληρου μεχρι στιγμης ειναι στο 70% και ολα δειχνουν αψογα...Ομως τρεχοντας το live cd ubuntu εκανα τεστ στις μνημες ολα αψογα,το ιδιο και καρτα γραφικων γιατι δεν εβγαλε κατι σε κανενα απο τα δυο,αλλα με το που ετρεξα ταινια και καπακι ανοιξα δυο τρεις εφαρμογες μαζι ειδα τον επεξεργαστη να δουλευει στα 98-100% και εκει μου εκανε το παγωμα!οποτε ισως καπου εκει να ειναι το προβλημα τελικα...
mikaelos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 τελικα μετα απο αρκετες ωρες ψαξιματος το προβλημα ηταν στον επεξεργαστη,συγκεκριμενα επειδη ετρεξα διαφορα προγραμματα σε μνημες,σκληρο δισκο,καρτα γραφικων και δεν παρουσιαζε κανενα προβλημα περιμενα οτι καποιο θεμα θα εχει η cpu οποτε δεν ειχα να χασω κατι,και ετσι ανοιξα ολο το λαπτοπ,εγινε βιδες με λιγα λογια οποτε καθαρισα τα κομματια μεσα κ οταν εφτασα στον επεξεργαστη ειδα οτι η θερμοαγωγημη παστα που εχει αναμεσα με την ψυχτρα ειχε λιωσει τελειως και ισως εκανα το βραχυκυκλωμα αφου ειχε φτασει κ γυρω γυρω απο τον επεξεργαστη!Καθαριστηκε τελειως,εβαλα καινουργια,το εκλεισα και ολα μια χαρα με φορματ και τα σχετικα!Γραφω την απαντηση σε περιπτωση που καποιος τυχον συμβει κατι αναλογο....ειναι πλ πιθανο λογο χρονων και σκονης γενικοτερα να προελθει και τετοιο συμβαν,Ευχαριστω ολους για την αμεση βοηθεια σας! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα