fisikok32 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα , θελω να εγκαταστήσω τα win 7 (με τη χρήση usb )και δεν ξέρω πως να αρχίσω... Μπορείτε να με καθοδηγήσετε στα πρώτα βηματα ...? ευχαριστώ πολύ !
jim_p Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Περνας τα 7 σε ενα στικακι με αυτο* (υποθετοντας οτι εχεις το δισκακι ή καποιο iso ηδη), εκκινεις απο usb και κανεις τη γνωστη διαδικασια του φορματ. * http://www.microsoftstore.com/store/msusa/html/pbPage.Help_Win7_usbdvd_dwnTool
SPANK Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Κατέβασε το νόμιμο iso των 7 απο εδω http://www.w7forums.com/threads/official-windows-7-sp1-iso-image-downloads.12325/(ανάλογα την έκδοση που θέλεις) μετα ακολούθησε τον οδηγό Windows 7 - Εγκατάσταση από USB Stick να το περάσεις σε usb stick οπου και θα κάνεις boot με αυτο για να αρχίσει η εγκατάσταση , αφου τελειώσει η εγκατάσταση τα ενεργοποιείς φυσικα με νόμιμο κλειδί των windows που μπορείς να αγοράσεις. Μην ξεχάσεις να επιλέξεις στο bios του laptop σαν πρώτη boot συσκευή το usb stick
fisikok32 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Τι διαφορά έχουν τα win 7 με ενσωματωμένο το Service Pack 1 , με αυτα χωρίς το pack 1 ?
vrykolakas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 http://windows.microsoft.com/el-gr/windows7/whats-included-in-windows-7-service-pack-1-sp1
Euclides Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα , θελω να εγκαταστήσω τα win 7 (με τη χρήση usb )και δεν ξέρω πως να αρχίσω... Μπορείτε να με καθοδηγήσετε στα πρώτα βηματα ...? ευχαριστώ πολύ ! H βασική ερώτηση για να αρχίσουμε είναι: έχεις αυθεντικό κλειδί για Windows 7? Αν ναι, μπορείς να τα φορτώσεις σε UEFI με GPT διαμόρφωση δίσκων που είναι καλύτερα. Αν όχι θα πρέπει να τα φορτώσεις σε BIOS με MBR διαμόρφωση δίσκων. Τι θέλεις να κάνεις?
fisikok32 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 vrykolaka ευχαριστω για την πληροφορία ! Κατέβασα τα win 7 από το link του spank...έχουν το sp1 ενσωματωμένο ? Οσο για το key , ναι έχω αυθεντικό .
SPANK Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Το service pack 1 σε ολα τα παραπάνω Links ειναι ενσωματωμένο ναι
Euclides Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 vrykolaka ευχαριστω για την πληροφορία ! Κατέβασα τα win 7 από το link του spank...έχουν το sp1 ενσωματωμένο ? Οσο για το key , ναι έχω αυθεντικό . Θα φορτώσεις τότε το iso των Windows σε ένα USB stick (από 8Gb και πάνω) με το πρόγραμμα Rufus φορμάροντάς το σε GPT, όπως στην φωτογραφία: Το πρόγραμμα θα το βρεις εδώ: http://rufus.akeo.ie/ Θα ξεκινήσεις το laptop όχι με start button, αλλά με το One Key Recovery Button, που βρίσκεται δίπλα του. Θα σε βγάλει σε ένα menu. Θα επιλέξεις τις ρυθμίσεις του ΒIOS. Στο ΒΙΟS στο boot menu, θα επιλέξεις UEFI. Θα σώσεις τις αλλαγές, θα κλείσεις το laptop και θα ξεκινήσεις ξανά πατώντας το One Key Recovery Button. Στο menu που θα σου βγάλει θα διαλέξεις το Select Boot Device και θα επιλέξεις το USB stick. Από εκεί και πέρα θα φορτώσει ο Windows loader και κάνεις κανονικά την εγκατάσταση.
fisikok32 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 ευχαριστώ παιδιά ! Θα ενημερώσω μόλις κάνω την εγκατασταση !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα