Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, θα ηθελα να κανω μια αγορα απο το ebay. Ωστοσο ειμαι 17 χρονων και δεν εχω χρεωστικη,πιστωτιτκη κτλ. Ετσι σκεφτομαι να πληρωσω με paypal. θελω τη βοηθεια σας..γινεται να προσθεσω λεφτα στον λογαριασμο χωρις τον συνδεσμο καποιου τραπεζικου λογαριασμου η πιστωτικης καρτα? ή ειναι υποχρεωτικη αυτη η συνδεση.
ενα παιδι π ρωτησα μ ειπε οτι γινεται μεσω prepaid cars, αλλα θα ηθελα περαιτερω εξηγηση. ευχαριστώ

Δημοσ.

Δεν ειναι ανάγκη να έχεις συνδεδεμένο τραπεζικό λογαριασμό (εγω δεν έχω) ωστόσω νομίζω πως πρέπει αναγκαστικά να εχεις κάρτα συνδεδεμένη για να βάλεις χρήματα δεν πρέπει να υπάρχει αλλος τρόπος , το αλλο που μπορώ να σκεφτώ ειναι καποιος φίλος να σου στείλει χρήματα απο τον δικό του paypal account στο δικό σου

Δημοσ.

@tommy

Για να έχεις και να χρησιμοποιείς λογαριασμό paypal, ΠΡΕΠΕΙ να είσαι 18+. 

O λογαριασμός γεμίζει (ή απλως τραβά χρήματα οταν κάνεις αγορες):

• είτε με χρηση κάρτας (πιστωτικής, χρεωτικής, προπληρωμένης-prepaid) τις οποίες για να βγάλεις στο όνομα σου πρέπει να εισαι 18+.
  • με έμβασμα από τραπεζικό λογαριασμό (μπέρδεμα κατά τη δική μου γνώμη)
  • να σου στείλει κάποιος χρήματα απευθείας στο λογαριασμό σου (πρέπει να εχει λογαριασμό paypal). Αν μάλιστα δηλώσει οτι εσύ εισαι συγγενής και φίλος, τα έξοδα του paypal ειναι πολύ μικρά. 

Γνώμη μου, μίλα με κάποιο ενήλικα συγγενή σου, να φτιάξεις λογαριασμό στο όνομα του και να σου πάρει μια προπληρωμένη κάρτα. 

Δημοσ.

O paypal λογαριασμός που εχεις ανοίξει εχει ενα iban  με το οποίο μπορείς να πας στην τράπεζα και να κάνεις καταθεση. με αυτον τον τρόπο φορτώνει το παυπαλ χωρίς κάρτες κλπ

Διάβασε εδω που θα βρεις το iban

http://www.insomnia.gr/topic/458723-%CF%86%CF%8C%CF%81%CF%84%CF%89%CF%83%CE%B7-paypal-oxi-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1-oxi-paysafe/

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να ακολουθήσεις την συμβουλή του arc.

Με μια prepaid ή χρεωστική θα κανεις άνετα την δουλεια σου εύκολα και χωρίς κίνδυνο.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπερα παιδια σορρυ αλλα ειμαι ασχετος απο paypal πως βαζουμε λεφτα στον λογαριασμο και πως τα δινουμε σε εναν αλλον????

Δημοσ.

καλησπερα παιδια σορρυ αλλα ειμαι ασχετος απο paypal πως βαζουμε λεφτα στον λογαριασμο και πως τα δινουμε σε εναν αλλον????

Λεφτά στο pp δεν βάζουμε τα τραβάει μόνο του από την κάρτα που έχουμε συνδέσει, αν θέλεις τώρα να στείλεις χρήματα σε κάποιον άλλον τα στέλνεις στο εμαιλς του με το οποίο έχει κάνει λογαριασμό στο pp

• 8 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα έχω PayPal κ συνδεδεμένο λογαριασμό όμως οι αγορές που έχω κάνει είναι αποκλειστικά απο χρήματα που μου έχουν σταλεί φαίνονται αυτά στις δαπάνες στην τράπεζα;

6 λεπτά πριν, Ndana είπε

Καλησπέρα έχω PayPal κ συνδεδεμένο λογαριασμό όμως οι αγορές που έχω κάνει είναι αποκλειστικά απο χρήματα που μου έχουν σταλεί φαίνονται αυτά στις δαπάνες στην τράπεζα;

Χρησιμοποιησα μονο χρήματα που είχα στην PayPal δεν πλήρωσα δηλαδή απο τραπεζικό λογαριασμό ή κάρτα μεσω PayPal.. θα φανούν όταν κάνω την φορολογική δήλωση ως δαπάνες ;

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Οχι δεν θα φανούν πουθενά 

Ευχαριστώ πολύ:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...