need help:p Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 καλησπερα παιδια ξερω οτι το σαιτ τα σπαει σε θεματα με pc οποτε ερευνα που εκανα κατελιξα σε αυτην την κατιγορια προβληματος εχω ενα προβλημα με το λαπτομ παιδια.so ξεκιναω επαιζα μια χαρα lol(league of legends) οταν ξαφνικα με αποσυνδει το ιντερνετ μου !!! ξανα συνδεομε κανονικα.... και βλεπω συνδεθικε αλλα χωρις προσβαση στο δυαδικτιο εψαξα στο ιντερνετ αλλα δεν βρικα κατι δεν εχει καποιο προβλημα λεει εδω εφοσον χρεισιμοποιησα αντιμετοπιση προβληματον μπορειτε να βοηθισετε θα ειμουν ευγνομον....... σορρυ για τα ορθογραφικα
crc2 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Ιντερνετ εχεις γενικά σε άλλες συσκεύες το δοκίμασες ?Για ρίξε μια ματιά στις συνδέσεις δικτύου όταν συνδέεσαι στο ρουτερ , συνδέεσαι με ενεργοποιημένο DHCP ή χωρίς ? Αν είσαι χωρίς ενεργοποίησε το. Τέλος δοκίμασε να κάνεις μια διαγραφή το ασύρματο δίκτυο σου και ξαναβάλε τον κωδικό σου !!
need help:p Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 επειδει δεν ξερω πολλη απο αυτα καταρχην ναι αυτη την στιγμη γραφο απο το δευτερο λαπτοπ μου το οποιο περνη ιντερνετ απο το ρουτερ οπου το αλλο λαπτοπ δεν δουλευη δευτερον πως βλεπω αμα ειμαι με DHCP που παω δηλαδη και πως το διαγραφο ??
need help:p Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Τι windows έχεις; windows 7 home premioum Ιντερνετ εχεις γενικά σε άλλες συσκεύες το δοκίμασες ? Για ρίξε μια ματιά στις συνδέσεις δικτύου όταν συνδέεσαι στο ρουτερ , συνδέεσαι με ενεργοποιημένο DHCP ή χωρίς ? Αν είσαι χωρίς ενεργοποίησε το. Τέλος δοκίμασε να κάνεις μια διαγραφή το ασύρματο δίκτυο σου και ξαναβάλε τον κωδικό σου !! επειδει δεν ξερω πολλη απο αυτα καταρχην ναι αυτη την στιγμη γραφο απο το δευτερο λαπτοπ μου το οποιο περνη ιντερνετ απο το ρουτερ οπου το αλλο λαπτοπ δεν δουλευη δευτερον πως βλεπω αμα ειμαι με DHCP που παω δηλαδη και πως το διαγραφο ?? Παράθεση Πολλαπλή Παράθ. Επεξεργασία
vrykolakas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δεξί κλικ στο εικονίδιο με την οθόνη κάτω δεξιά στη μπάρα εργασιών (δίπλα στην ώρα) - Άνοιγμα Κέντρου Δικτύου και Κοινής Χρήσης - Αλλαγή Ρυθμίσεων Προσαρμογέα - Δεξί κλίκ στην ασύρματη σύνδεση δικτύου - Ιδιότητες - Πρωτόκολλο Internet Έκδοση 4 - Ιδιότητες. Εκεί μέσα σου έχει κάποια νούμερα ή όχι;
need help:p Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δεξί κλικ στο εικονίδιο με την οθόνη κάτω δεξιά στη μπάρα εργασιών (δίπλα στην ώρα) - Άνοιγμα Κέντρου Δικτύου και Κοινής Χρήσης - Αλλαγή Ρυθμίσεων Προσαρμογέα - Δεξί κλίκ στην ασύρματη σύνδεση δικτύου - Ιδιότητες - Πρωτόκολλο Internet Έκδοση 4 - Ιδιότητες. Εκεί μέσα σου έχει κάποια νούμερα ή όχι; ναι εχει το ip και το μασκα υποδικτιου δεν εχει ομως προεπιλεγμενη πυλη και πιο κατω προτιμωμενος διακοσμιτης dns και εφεδρικκος διακοσμιτης dns οποτε κυριε δρακουλας ξερετε τι κανω τωρα ????
vrykolakas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Βάλε και την προεπιλεγμένη πύλη και δες πώς παίζει. Θα τη βρεις έτσι -> http://www.freehelp.gr/index.php?action=artikel&cat=8&id=53&artlang=el Δες και το άλλο laptop που συνδέεται κομπλέ και ρύθμισε το ομοίως, άμα είναι (μόνο το τελευταίο ψηφίο της διεύθυνσης ip άλλαξε, άμα είναι).
infin1tyGR Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Τα είχες βάλει εσύ για κάτι συγκεκριμένο π.χ. για να ρυθμίσεις port forward; Αν όχι, επίλεξε «Αυτόματη απόδοση διεύθυνσης IP» πάνω από αυτά τα «νούμερα» και από κάτω «Αυτόματη απόδοση διεύιθυνσης διακομιστή DNS». Αν όμως θες να έχεις στατική διεύθυνση, τότε μην αλλάξεις τίποτα, απλά συμπλήρωσε και την προεπιλεγμένη πύλη (την δ/νση IP του router σου) και ρύθμισε σωστά από κάτω το DNS (π.χ. 8.8.8.8 primary και 8.8.4.4 secondary που είναι οι DNS της Google).
need help:p Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 πραγματικα ευχαριστο αυτη την στιγμη σας στελνω απο αυτο το λαπτοπ οπου εφτιαξα σας ευχαριστο για την βοηθεια και τον χρονο σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα