bad_freddy Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα, αγόρασα προχτές ενα laptop απο το eshop το οποίο στην συσκευασία περιείχε ενα AMD κουπόνι για δυο παιχνίδια (silver reward). Αναγράφει βέβαια πάνω οτι ισχύει εως 31/03/2015 και φυσικά δοκίμασα να το εξαργυρώσω αλλά έλαβα μήνυμα "code expired". Παίζει με κάποιο τρόπο να "διεκδικήσω" απο την amd ενδεχομένως κάποιο κουπόνι σε ισχύ μιας και εγώ αγόρασα τώρα το laptop (συνεπώς τώρα έγινα πελάτης της) ή να μην κάνω τον κόπο καν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μίλα με eshop. Αυτοί σου έδωσαν το λιγμένο κουπόνι, όχι η AMD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Αγορασα την r9 380 απο το skytech shop.gr στο Γαλατσι!Μπηκα στο τρυπακι να τους στειλω ενα email και η απαντηση ηταν αυτη....Τα κουπόνια απ όσο γνωρίζουμε δίδονται σε ορισμένες χώρες και μόνο σε επίσημους συνεργάτες. Συνήθως τέτοια κουπόνια τα δίνει το Πλαίσιο αλλά με άλλες τιμές αγοράς φυσικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα, αγόρασα προχτές ενα laptop απο το eshop το οποίο στην συσκευασία περιείχε ενα AMD κουπόνι για δυο παιχνίδια (silver reward). Αναγράφει βέβαια πάνω οτι ισχύει εως 31/03/2015 και φυσικά δοκίμασα να το εξαργυρώσω αλλά έλαβα μήνυμα "code expired". Παίζει με κάποιο τρόπο να "διεκδικήσω" απο την amd ενδεχομένως κάποιο κουπόνι σε ισχύ μιας και εγώ αγόρασα τώρα το laptop (συνεπώς τώρα έγινα πελάτης της) ή να μην κάνω τον κόπο καν? Προς ενημέρωση, έστειλα στο e-shop σχετικά με το ληγμένο κουπόνι και έφαγα πόρτα με την αιτιολογία οτι στην περιγραφή του προιόντος δεν αναφερόταν οτι περιείχε κουπόνι με το λαπτοπ άρα ουδεμία ευθύνη φέρουν για το αν έχει λήξει. Έπειτα έστειλα στην AMD εξηγώντας την κατάσταση και στέλνοντας σκαναρισμένο το κουπόνι και την απόδειξη αγοράς και μετα απο λίγες ώρες έλαβα απάντηση οτι το κουπόνι μου έγινε extend μέχρι 31/12/2015! Ούτε που το περίμενα μιας και το κουπόνι μου είναι πάνω απο 6 μήνες ληγμένο και θα μπορούσαν άνετα να μου ρίξουν άκυρο και με το δίκιο τους. Το εξαργύρωσα κι όλας παίρνοντας τα Murdered Soul Suspect και το Star Citizen! Well done AMD! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μια χαρά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα