xtrmsnpr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 BUMP,για ενημέρωση... μίλησα σήμερα με το visionstudio..Και μου είπανε ότι ακόμα δεν έχουν έρθει τα κουπόνια,και ότι έχει γίνει ένα μπέρδεμα με τους προμυθευτές,αλλά τα περιμένουν,το πότε δεν το ξέρουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 οι απατεώνες τουτ eshop,με ενημέρωσαν οτι οταν αγόρασα τη καρτα(ρ290)δεν επαιζε ο διαγωνισμός,μιας και ειχε οριο πρώτη ιουνη,ενω εγω παράγγειλα τον μαη,με παράδοση πρώτο πενθήμερο του ιουνη(δε την ειχαν διαθέσιμη).... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntenteras Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Αγόρασα την R9 290 τέλη Ιουνίου από visionstudio, αν τους πω τώρα για κουπόνι υπάρχει περίπτωση να μου δώσουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Αγόρασα την R9 290 τέλη Ιουνίου από visionstudio, αν τους πω τώρα για κουπόνι υπάρχει περίπτωση να μου δώσουν; μπες στην ουρά..Τότε είχε άλλο promo με άλλα παιχνίδια. Μου είπανε πριν 1 μήνα,όταν τους ρώτησα αν δίνουν κουπόνια με τις κάρτες μαζί,και ότι έφτιαχναν λίστες.. Προχτες,αναφέρθηκε στο ότι μας έχει στις λίστες όσοι πήραμε κάρτες τώρα.. Δεν έχω πρόβλημα,κάθε βδομάδα να παίρνω τηλ και να ρωτάω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Η όλη φάση του bundle στο γιουνάν μου θυμίζει το ανέκδοτο με την κόλαση ("ξέρεις, τη μία μας τελειώνουν τα σκατά, την άλλη χαλάνε τα μαστίγια")... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 μπες στην ουρά..Τότε είχε άλλο promo με άλλα παιχνίδια. Μου είπανε πριν 1 μήνα,όταν τους ρώτησα αν δίνουν κουπόνια με τις κάρτες μαζί,και ότι έφτιαχναν λίστες.. Προχτες,αναφέρθηκε στο ότι μας έχει στις λίστες όσοι πήραμε κάρτες τώρα.. Δεν έχω πρόβλημα,κάθε βδομάδα να παίρνω τηλ και να ρωτάω.. αν και από το visionstudio δεν είχα ποτέ πρόβλημα, στην προκειμένη θα είχα στείλει εμαιλ κατευθείαν στην ATI να τελειώνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SearchEngine Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Παιδια εγω που πηρα την ρ9 280 απο ebw πριν καμια εβδομαδα εχω ελπιδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Participating Sellers-Where to Buy: Greece: M SYSTEMS , PLAISIO http://sites.amd.com/us/promo/never-settle/Pages/never-settle.aspx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Παιδια εγω που πηρα την ρ9 280 απο ebw πριν καμια εβδομαδα εχω ελπιδα? Γιατι δεν στέλνετε απευθείας με την απόδειξη αγοράς σας ενα email στην AMD - ATI . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just4fuN Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 To Πλαισιο , μετα απο πολλες αγορες ΑΜD καρτων που εχω κανει απο εκει, ΠΟΤΕ δεν θα σου δωσει κουπονια αν δεν τα ζητησεις!! Εγω το βρισκω το ιδιο τραγικο με το να αγορασω αμαξι και να πρεπει να ζητησω και το τιμονι. Σορρυ, αυτα ειναι αυτονοητα και πανε ΠΑΚΕΤΟ (οπως το διαφημιζετε αλλωστε!). Απο εκει και υστερα, ακομα και να τα ζητησεις, σε περιμενει αγωνας. Eπισης επειδη το Πλαισιο δεχεται παμπολες επιστροφες, καποιος εξυπνος παιζει να παιρνει τα κουπονια και να επιστρεφει την καρτα στο μαγαζι χωρις αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonass Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Απ΄ το πλαίσιο ούτε ξύστρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Απ΄ το πλαίσιο ούτε ξύστρα. γιατι το λές στις ξύστρες και τα μολύβια μια χαρά είναι. απο τι στιγμή που λέει στο site της AMD οτι Πλαίσιο και msystems δίνουν το κουπόνι ειναι υποχρεωμένοι να τα δώσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Εμένα αν και το Πλαίσιο όντως δεν μου είχε δώσει το κουπόνι 1 χρόνο πριν που πήρα την 280x αλλά όταν τους πήρα και τους είπα ότι ρε παιδιά αφού δικαιούμαι γιατί δεν την είχε μέσα; ήταν ευγενικοί και μου στείλανε με ταχυδρομείο το κουπόνι μετά από τόσους μήνες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 αν και από το visionstudio δεν είχα ποτέ πρόβλημα, στην προκειμένη θα είχα στείλει εμαιλ κατευθείαν στην ATI να τελειώνω έχω στείλει.Αν θυμάμαι σας είχα δείξει κομμάτι του μυνήματος τους..Μόνο αν μου έδωσαν λιγμένο κουπόνι μπορούν να κάνουν κάτι..έτσι μου είχανε πει... ----- Το θέμα δεν είναι,ότι το δίνει το πλαίσιο σαν official συνεργάτης,όταν παίρνεις το μαγαζί(visionstudio) και το ρωτάς,αν δίνουν μαζί με τις κάρτες κουπόνια,και σου λένε ναι αμέ δίνουμε τα amd coupons με αγορές κάρτας γραφικών,και σου λένε ότι σε βάζει σε λίστα και ότι θα το πάρεις..Εεε ναι εκεί πια είναι γελοία η κατάσταση όταν έχεις πάρει μετά από 1 μήνα τηλ και σου λένε,κάτι έχει γίνει με τους προμηθευτές..! Δεν μου καρφώθηκε από το μυαλό ότι δεν μου δώσανε κουπόνι.Τους ρώτησα εξαρχής πριν την αγορά αν δίνουν τα promo codes,και είπανε ναι! Αν θέλουν να λένε ψέματα για να κερδίσουν χρήματα οκ,δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μπορώ να κάθομαι να φτιάχνω accounts στο skroutz και να χτυπάω αρνητικές κρητικές,με ότι σάλτσες μπορώ.Έχω άπλετο χρόνο να το κάνω αυτό,και αν δουν να χάνουν την πελατεία τους,μην αναρωτηθούν μετά τί παίχτηκε.. υπάρχει και το ΙΝΚΑ,έχουμε όπλα σαν καταναλωτές,no worries. Θα μπορούσε εξαρχής να μου πει,ξέρεις όχι δεν το κάνουμε καν.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aimforthetop Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα παιδια ετοιμαζομαι να αγορασω ενα συστημα με r9 290x απο visionstudio το οποιο νομιζω οτι δινει μαζι το κουπόνι για το campaign της amd, never settle(ληγει 31 ιανουαριου) . Το προβλημα ειναι οτι το σύστημα παιζει να φτάσει Φεβρουάριο αν εξαντληθεί αποτομα καποιο part και πρέπει να το ξαναπαραγγειλουν. Τωρα αν μου ερθει το κουπονι Φεβρουάριο η προσφορά θα εχει λήξει οποτε μπορω να χρησιμοποιήσω το ιδιο κουπόνι σε κάποιο μεταγενεστερο campaign; βασικα εχει ακουστει τίποτα για ενα νεο never settle και αν ναι απο ποτε αρχιζει; καθε απαντηση ευπρόσδεκτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα