Elven_King Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν θα πόνταρα στο να σου το στείλουν μετά. Καλύτερα μαζί για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο αν και μάλλον θα σου ακυρώσουν την παραγγελία.
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν θα πόνταρα στο να σου το στείλουν μετά. Καλύτερα μαζί για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο αν και μάλλον θα σου ακυρώσουν την παραγγελία. εντάξει,θα μείνω χωρίς κάρτα για ακόμη περισσότερο καιρό τότε. Δεν απαντάει κανείς..έχω έναν φίλο θεσσαλονίκη,να τον αγκαρέψω να πάει από το μαγαζί;
konstantinos77 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μα δεν σου ειπε ενα παιδι οτι τα εχει κανονικα μεσα το κουτι σφραγισμενο ? Bασικα @@ εχει τωρα που το σκεφτομαι γιατι οταν μου εφεραν το Pc απο το vision studio με την 7970 δεν ειχε τιποτα μεσα ...
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Οκ,μίλησα με τον υπεύθυνο πωλήσεων στο vision,σε πολύ φιλικό κλίμα,και μου είπε ότι η κάρτα είναι στο μαγαζί και αν την στείλει σήμερα,αύριο θα είναι εδώ,αλλά κουπόνια δεν έχει παραλάβει ακόμα.Όμως ξεκίνησε και φτιάχνει λίστες,με τα άτομα που είναι να πάρουν κουπόνια.Και ότι μόλις παραλάβει,θα μου στείλει σκαναρισμένο στο email μου που του έχω δώσει.Και τον ρώτησα αν θα φέρει τελικά και μου είπε ναι,και του θύμηθησα χτες τι μου είπε,και ζήτησε συγνώμη ήταν πάνω στην φούρια του. Τον ρώτησα πότε υπολογίζει να παραλάβει τα κουπόνια,και μου είπε,ότι και πώς στην ''καλοκαιρινή'' προσφορά,αυτή που έληξε δηλαδή 31/8,του ήρθανε τα κουπόνια κάνα μήνα μετά αφού ανακοινώθηκε από την AMD,και τα έστειλε σε πελάτες και τώρα υπολογίζει για κάπου 10/10,για να έχει κυκλοφορίσει και το alien isolation (1/10) ,τουλάχιστον έτσι έχει καταλάβει εκείνος.Του είπα πως το θέλω το κουπόνι και γιαυτό επιμένω,αλλιώς αν είναι να ακυρώσουμε την παραγγελία ή να αφήσουμε την κάρτα εκεί,μέχρι τις 10 Οκτωβρίου,και μου απάντησε ότι θέλω δεν υπάρχει πρόβλημα,αλλά μου είπε να μην ανησυχώ και ότι και σε προηγούμενα rewards τα έστειλε τα κουπόνια και πως θα το πάρω και γω.. Του είπα ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις,αλλά του είπα ότι θα τον πάρω το απόγευμα μετά τις 6,να του επιβεβαιώσω αν είναι να στείλει την κάρτα ή να την ακυρώσουμε. Μου ακούστηκε πολύ πιστικός,και φιλότιμος και δεν μου έδινε κοφτές απαντήσεις για να ξεπετάξει την κουβέντα ή να την αποφύγει,ούτε ήταν απότμος,εκτός και αν έχει μάθει καραμέλα να λέει το ποίημα.. Οπότε τώρα διχάζομαι στο τί να κάνω.Ένας φίλος μου πρότεινε να του ζητήσω να μου στείλει με email την δέσμευση του,και να του πω πως αλλιώς να τον εμπιστευτώ,να μείνω μόνο στον λόγο του;Όχι κάτι περίπλοκο δηλαδή,πχ με την αγορά της κάρτας,μόλις παραλάβω τα κουπόνια θα στο στείλω,και το όνομα του στο τέλος. Να το επιχειρήσω να το κάνω; (ήδη οι μέρες που είμαι χωρίς vga είναι αρκετές,αλλά σίγουρα θέλω και αυτό που δικαιούμαι!) Μα δεν σου ειπε ενα παιδι οτι τα εχει κανονικα μεσα το κουτι σφραγισμενο ? Bασικα @@ εχει τωρα που το σκεφτομαι γιατι οταν μου εφεραν το Pc απο το vision studio με την 7970 δεν ειχε τιποτα μεσα ... κάποιες δεν το έχουν καν,γιατί πχ βρίσκοντε στο εμπόριο,και μετά βγαίνουν τα κουπόνια,δεν μπορούν να πάνε τα κουτιά πίσω,γιαυτό και τα δίνουν σε φακελάκι μετά. ή έχουν ανοίξει το κουτί και το έχουν ρίξει μέσα; Αν βγουν κάρτες και τρέχει το promo και φύγουν μαζί με την παραγωγή,τότε πιστεύω θα είναι και μαζί. Εκτός και αν το σκέφτομαι λάθος
Elven_King Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτό που σου είπε ισχύει. Και μένα έληξε 31/8 και καπάκια άρχισε να τρέχει η καινούρια που είχε μέσα και το Alien Isolation.
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτό που σου είπε ισχύει. Και μένα έληξε 31/8 και καπάκια άρχισε να τρέχει η καινούρια που είχε μέσα και το Alien Isolation.Ε!?Δηλαδή στα έστειλε όπως μου είπε? Μόλις μου ήρθε email απο το μαγαζί οτι η παραγγελία δρομολογειται, αλλά χωρίς να τους δώσω το οκ..να την δεχτώ όταν έρθει και να περιμένω πότε θα πάρω το κουπόνι?
The_Judas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Καλά που το έθιξες το θέμα. Παρέλαβα και εγώ πριν από μερικές μέρες την Radeon 280 και δεν είχε τίποτα μέσα. Η amd όμως με σαφήνεια ορίζει ότι όλες οι κάρτες R7 και R9 συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Εστειλα ένα e-mail στο visionstudio για να διασαφηνίσω το ζήτημα.
Millennium Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Eligible AMD Products: To receive the Key Codes for the Applications, purchase an Eligible AMD Product from a participating retailer. http://www.amd.com/Documents/never-settle-space-edition-terms.pdf
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.amd.com/Documents/never-settle-space-edition-terms.pdf ναι εφόσον το ίδιο το visionstudio μου είπε ότι δίνει κωδικούς..από κει και πέρα...!
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Με πήρανε από το vision να επιβεβαιώσουμε την αποστολή και ότι με έχεις προσθέσει στην λίστα για το κουπόνι..! Μας διαβάζουν;
vag.patrick Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 εγω παντως οταν πηρα την 7870 πριν καιρο μονος του το παλικαρι απο πανω μου δωσε το κουπονι...Τωρα παραγγειλα μια 280Χ , Σε συζητηση με τον ιδιο , μου ειχε πει οτι δεν ειναι αναγνωρισμενοι αυτοι ως επισημοι μεταπωλητες της AMD και οτι απο αυτους που προμηθευονται τα στελνουν μολις τα χουν, οπως και τοτε του ειχαν ερθει και μου το δωσε χωρις δευτερη κουβεντα.Δε νομιζω οτι μπορουν να πουλησουν σαν καταστημα τα κουπονια(δε νομιζω να τους ενδιαφερουν κιολας...) , και γω τωρα δηλαδη πλεον περιμενω και την καρτα και το κουπονι..Προφανως η amd εδωσε αρχη στο προμο πριν καν τροφοδοησει με κουπονια την αγορα....Για μενα παντως φιλε περιμενε , εχω καλες εντυπωσεις απο αυτους... 1
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 εγω παντως οταν πηρα την 7870 πριν καιρο μονος του το παλικαρι απο πανω μου δωσε το κουπονι...Τωρα παραγγειλα μια 280Χ , Σε συζητηση με τον ιδιο , μου ειχε πει οτι δεν ειναι αναγνωρισμενοι αυτοι ως επισημοι μεταπωλητες της AMD και οτι απο αυτους που προμηθευονται τα στελνουν μολις τα χουν, οπως και τοτε του ειχαν ερθει και μου το δωσε χωρις δευτερη κουβεντα.Δε νομιζω οτι μπορουν να πουλησουν σαν καταστημα τα κουπονια(δε νομιζω να τους ενδιαφερουν κιολας...) , και γω τωρα δηλαδη πλεον περιμενω και την καρτα και το κουπονι..Προφανως η amd εδωσε αρχη στο προμο πριν καν τροφοδοησει με κουπονια την αγορα....Για μενα παντως φιλε περιμενε , εχω καλες εντυπωσεις απο αυτους... και μένα μου το είπε,όμως από την στιγμή που δεσμεύτηκε πριν κάνω την παραγγελία,και μου είπε ότι φέρνουν,τότε ναι,εκεί που δίνω τα λεφτά μου απαιτώ να παίρνω οτιδήποτε είναι μαζί! μα ποιός είπε σα κατάστημα να πουλήσει τα κουπόνια;Για πάρτη του στο ebay είναι το θέμα,ένα 30αράκι,μια χαρά τον ενδιαφέρει..! Γιαυτό και γω ξανάψώνισα γιατί το '11,είχα στήσει το μισό pc από αυτούς,και κάτι άλλα ψιλά που ήθελα πιο μετά και δεν είχα θέματα..Και γω την 280χ περιμένω.. Η κάρτα θα έρθει αύριο,ελπίζω και το κουπόνι κάποτε..Και αν περάσουμε τις 10/10,τότε δεν έχω κανένα πρόβλημα να πέρνω κάθε μέρα τηλέφωνα,ευτυχώς έχω δυο καλούς φίλους θεσσαλονίκη και μπορώ να τους αγκαρέψω να πάει κάποιος να ρωτήσει στο μαγαζί... Η AMD μου έδωσε τρελό παράθυρο με την απάντηση της λέει,λέει και καταλήγει As stated before, we unfortunately cannot provide coupon codes as that is the responsibility of the participating retailers. If you receive a coupon code from the retailer and it ends up being expired, we can provide assistance for this matter. ΕΓΩ θα φταιώ μετά;
vag.patrick Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 σου λεω δε βγαζεις ακρη. εγω αγοραζω απο κει χρονια και το παιδι το ξερω γιατι δουλευει χρονια εκει(οσο αγοραζω), δεν ειναι κανας π*π*ρουλης (βλ. πλαισιο.) , οπως και να χει χαμενος δε θα σαι , αρκει να τους τα δωσει η AMD.ΚΑι γω που πηρα τηλ μου περιμενω τα παλικαρια της ευρωπης να συγκινηθουν αν στειλουν κουπονια μου λεει...Δεν τους εχει δωσει ακομα η AMD, αλλα το προμο ηξερε να το διαφημισει.... 1
comfuzio Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Καλά που έκανες το θέμα!Είδα ότι και γω όταν πήρα πέρυσι από το Πλαίσιο μια R9 280X της Sapphire και ενώ είχε προσφορά τότε δεν μου είχε μέσα key αλλά ούτε σε mail μου στείλανε κάτι. Τότε δεν το έψαξα γιατί είχα πολύ δουλειά και μια μετακόμιση. Είδα το topic εδώ και είπα να τους ρωτήσω δεν χάνω και τίποτα και το Πλαίσιο ήταν πολύ ευγενικό να πει ότι όντως έπρεπε να μου είχαν στείλει και δεν μου στείλανε. Θα μου στείλουν την επόμενη βδομάδα με την νέα μάλλον προσφορά μέσω ταχυδρομείου τον κωδικό γιατί δεν είχαν κουπόνι από την τότε προσφορά αλλά και να είχαν μου είπαν ότι θα είχε λήξει τώρα! Πραγματικά δεν το περίμενα ότι θα με εξυπηρετούσαν σχεδόν 1 χρόνο μετά!
Millennium Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 To promo υπάρχει εδώ και κάτι χρόνια με προσθήκες και κάποιες αλλαγές.Η amd τροφοδοτεί την αγορά με κάτι εκατομμύρια κουπόνια και είναι και σαφής για τους participating retailers και τα supplies κουπονιών όπως και για τα deadlines που έχουν τα πακέτα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα