HALF EVIL Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μην συγχύζεσαι παραμονεύει και το έμφραγμα. Η HTC δηλ. πλήρωσε δεξιά και αριστερά για να πουν καλά λόγια για το m7; Και οι άλλοι κοιμόντουσαν ε;
Grey Warden Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μην συγχύζεσαι παραμονεύει και το έμφραγμα. Η HTC δηλ. πλήρωσε δεξιά και αριστερά για να πουν καλά λόγια για το m7; Και οι άλλοι κοιμόντουσαν ε; Δεν συγχύστηκα! Lol! Απλά είναι αστείο να αναφέρονται ψηφοφορίες είτε μιλάμε για Htc είτε για Lg είτε για Samsung. Εδώ στο android authority πληρώθηκαν από την Apple για να την βγάλουν λάδι σε drop test. Τα τεχνολογικά sites αξίζουν για να δεις τις συσκευές σε videos και να μάθεις κάποια features. Άμα τους δίνει κανείς σημασία, ζήτω που κάηκες. Γιατί δηλαδή να μην βγει καλύτερο κινητό του 13 το G2 (δεν λέω καν το κινητό του οποίου είμαι κάτοχος) και να βγει το M7; Για το αλουμινένιο σασί του; Δεν υπάρχει λογική σε αυτές τις ψηφοφορίες. Για χαβαλέ καλές είναι αλλά δεν αποτελούν επιχείρημα επιλογής κινητού.
ikaruga24 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν ξεκαθαρίζεις εάν το θέλεις μόνο από Ελλάδα, οπότε με τα λεφτά αυτά θα πάρεις κάτι σχετικά καλό, ή από Κίνα, οπότε με τα λεφτά αυτά αγοράζεις τις ναυαρχίδες . Στην δεύτερη περίπτωση έχεις να διαλέξεις: 1) LENOVO VIBE Z K910 Snapdragon MSM8974 2.2GHz Quad Core 5.5 Inch FHD Screen 3G Smartphone - 221€ τελική, από πολύ αξιόπιστη εταιρεία, που πρόσφατα ήρθε επίσημα και στην Ελλάδα με πιο φθηνά μοντέλα όμως. 2) XIAOMI MI3 64GB Snapdragon 800 2.3GHz Quad Core 5.0 Inch FHD Display - 280€ τελική, από την πρώτη σε πωλήσεις εταιρεία κινητών στην Κίνα, με μία τεράστια κοινότητα και ελληνική να το υποστηρίζει. Αυτό το μοντέλο έχω αγοράσει και εγώ και δεν το έχω μετανιώσει ούτε δευτερόλεπτο 3) XIAOMI MI4 64G Qualcomm Snapdragon 801 Quad Core 2.5GHz 5.0 Inch 1920*1080 Screen MIUI V5 - 355€ τελική. Το επόμενο μοντέλο από το Mi3, ακόμα καλύτερο. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν είναι 4G, αλλά αναμένεται να βγει κάπου προς τον νοέμβριο. 4) ONEPLUS ONE Qualcomm 64GB Snapdragon 801 2.5Ghz Quad Core 5.5 Inch FHD Gorilla Glass 3 JDI Screen 4G LTE - 333€ τελική. Ο μεγάλος αντίπαλος του Mi4, αλλά με 4G. 5) MEIZU MX4 32G MT6595 2.2GHz Octa Core 5.36 Inch JDI FHD Screen Android 4.4 4G LTE Smartphone - 364€ τελική. Άλλο ένα μεγαθήριο που έρχεται να δείξει την θέση του και που αξίζει την προσοχή μας. 6) HUAWEI HONOR 6 32G Hisilicon Kirin 920 1.7GHz Octa Core 5 Inch IPS 1080P Android 4.4 LTE 4G Smartphone - 317€ τελική. Δες τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους μόνο και να είσαι σίγουρος ότι ό,τι και να σου προτείνουν από Ελλάδα, θα είναι πάρα πολύ υποδεέστερο από αυτά που σου προτείνω. Επίσης το μαγαζί είναι αξιόπιστο, καθώς έχω αγοράσει κάμποσες φορές χωρίς πρόβλημα μέχρι στιγμής. Για καποιο λογο ολες οι προτεινομενες συσκευες σε εμενα βγαινουν 20-30 ευρω παραπανω στο καταστημα.
maddoctor Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 maddoctor http://www.report me for spam/lenovo-vibe-z-k910-snapdragon-msm8974-22ghz-quad-core-55-inch-fhd-screen-3g-smartphone-g-32778 http://www.report me for spam/oneplus-one-qualcomm-snapdragon-801-25ghz-quad-core-android-44-55-inch-fhd-gorilla-glass-3-jdi-4g-g-33393 Αυτά τα 2 μου άρεσαν αρκετά..ίσως έχεις δίκιο! Half evil σε ευχαριστώ αλλά δεν ξέρω τα htc δεν μου αρέσουν και τόσο με 360 ευρό μπορώ να πάρω κάτι καλύτερο από το συγκεκριμένο Htc δεν συμφωνεις? Πολύ καλές επιλογές και τα 2. Σαν Xiaomi user θα σου έλεγα ξανακοίτα και τα Xiaomi όμως... Για καποιο λογο ολες οι προτεινομενες συσκευες σε εμενα βγαινουν 20-30 ευρω παραπανω στο καταστημα. Μάλλον κάτι δεν κάνεις καλά. Ορίστε ένα printscreen 1
PetrosVH Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Σας ευχαριστώ!Ανάμεσα σε LG G2 και G3 ποιο ειναι καλύτερο?
Grey Warden Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Σας ευχαριστώ!Ανάμεσα σε LG G2 και G3 ποιο ειναι καλύτερο? To G2 έχει καλύτερη αυτονομία με πιο φωτεινή οθόνη 1080p. Το G3 έχει θεωρητικά καλύτερη κάμερα, μεγαλύτερη ανάλυση στην οθόνη 1440p με ό,τι αυτό συνεπάγεται αλλά και χαμηλότερη φωτεινότητα ενώ παίρνει και micro sd σε αντίθεση με το G2 που δεν έχει. Οπότε ζυγίζεις τα δεδομένα σου και τις προτεραιότητες σου και αποφασίζεις. Κατα την γνώμη ένα τούμπανο κινητό θέλει να έχει χωρητικότητα αφού εγώ το φορτώνω με παιχνίδια και εκατοντάδες εφαρμογές. Αν σκοπεύεις να το φορτώσεις και με μουσική τότε η micro sd είναι απαραίτητη. ΥΓ. Έχε υπόψιν σου οτι το 16gb που αναγράφουν δεν σημαίνει οτι και τα 16gb είναι διαθέσιμα στο χρήστη. Περίπου 12gb είναι ελεύθερα, απλά το G3 παίρνει micro sd. Επίσης να ξέρεις οτι κυκλοφορούν 2 εκδόσεις G3, μία με 32gb χωρητικότητα και 3gb ram αλλά κοστίζει αρκετά πάνω από 500 ευρώ και το G3 16άρι για το οποίο και αναφερόμαστε που έχει 2gb ram όσο και το G2. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα