Rib21 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπον γεια σας.....Επειδή στο σχολείο μ.θα γινει μια γιορτή και επειδή θέλουν κυρίως να.συμμετάσχουν παιδια του σχολείου ψάχνουν για dj!!επειδή εγω μάλλον είμαι ο πιο.σχετικός στο.Θέμα μουσικης μου.ζήτησαν αμα μπορω να παίξω μουσική!!!!τι θέλω εγώ τωρα???να μ πειτε τι μεικτή να πάρω μέχρι 100 και λιγότερα ευρω αμα γίνεται οχι.για κατι τρελό και επίσης τι πρόγραμμα να.παίζω(ξέρω αρκετα virtual dj)που να.κατεβαζω τα τραγούδια.για να ακούγεται καλα στα ηχεία και τελος.κανένα οδηγο για υο πως θα συγχρονίσω τον μεικτη με το.πρόγραμμα και κανα οδηγο για.να.παιζω καλα μουσική πως να.συνδυάσω τα τραγούδια και τέτοια!!! ΥΓ αμα εβαλα το θέμα.σε.λαθος ενότητα συγγνώμη :-P :-P
zitsos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Οπα οπα...πειρες φωρα...βασικα τη μηχανηματα θα χριαστεις δηλ με τη θα παιξεις?θα σηνδεσεις ενα λαπτοπ και ενα κοντρολερ ενα μικτη δυο cd και ενα λαπτοπ ?η μονο ενα λαπτοπ ? Βασικα αν ειναι για μια εκδηλοση προτημοτερο ειναι να νοικιασεις αυτα που θελεις....τωρα γθα τα τραγουδια χωρις να θελω να σσ απογοιτεψω οσα σαιτ και βρεις δσν μπρολαβενεις να κανεις την δησκιθικη που θελεις αν δσν εχεις ρα βασικα...σορυ αν σε πηρα απο τα μουτρα αλλα οτι θελεις και μπορω να σε βοηθησω...
Rib21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Οχι προς θεου απλα ρωτησα και εγώ.ο αμηρος!!!λοιπον δν είναι το θέμα μου τα τραγούδια καθως ξερω τι τραγούδια θελω και τα κατεβάζω απλα παιζει ενα θεμα οτι δν.ξερω πιο site θα έχει καλη ποιότητα ήχου δλδ 320..εχω χρονο 6 μήνες οπότε μου το.είπανε.στο άκυρο σε μια κουβέντα οπότε εχω χρόνο!!!βσκ το μονο π θελω ειναι ενα controller ή οπως λέγεται για να το βάλω και να χειρίζομαι το πρόγραμμα χωρίς ποντικι και πληκτρολόγιο οπως κάνω πολύ καιρό τώρα!!!οποτε ζητάω κάποια καλή πρόταση και καμία ετσι συμβουλή για τις εναλλαγές των τραγουδιών και αν υπάρχει κάποιο σιτε για καλη ποιότητα :-P :-P
zitsos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπον για σαιτ θα σου σρηλω π.μ γιατι δεν μπορουμε να.πρωτινουμε κατι παρανωμο εδω μεσα...για κοντρολερ αναλογος το βαλαντιο του καθενος αν κοιταξεις στις αγκελιες του φορουμ στα οιχοσηστηματα θα βρεις πολες καλες ευκεριες ενα απο τα βασικα που θα σου πρωτινα ειναι να εχει δικια του καρτα ειχου..αυτα οτι αλλο θες ρωτα εδω ειμαστε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα