Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άρχιζα να διαβάζω το θέμα και το πρώτο πράγμα που θα έγραφα ήταν το τι τροφοδοτικό είναι αυτό που είχες.

Τέλος καλό όλα καλά, τώρα ότι έγινε έγινε το καταπίνεις και συνεχίζεις χρησιμοποιείς τον υπολογιστή σου.

Μπορεί να μην έφταιγε και το τροφοδοτικό εν τέλη αλλά δε θα το μάθουμε ποτέ!

Επίσης ανέβασες πολλές φωτό θωλές, άλλη φορά μη σταματάς στη πρώτη απλά, ξαναβγάλε φωτογραφία που δε θα είναι θωλή και ανέβασε εκείνη.

Δημοσ.

Παιδια τα χρωματα της οθονης ειναι καπως θολα πορτοκαλια μπλε και ετσι. Εχω αλλαξει οθονη μαζι με το καλωδιο το μπλε εβαλα το μπλε καλωδιο σε αλλη οθονη και παλι το ιδιο. Επισης εχω βαλει το ασπρο καλωδιο πανω στην αλλη οθονη που ειχα στην αποθηκη και τα διχνει ολα κανονικα νορμαλ χρωματα δηλαδη λετε να φταιει το καλωδιο ;

10397112_626804000774693_311732390602927

Δημοσ.

Παιδια τα χρωματα της οθονης ειναι καπως θολα πορτοκαλια μπλε και ετσι. Εχω αλλαξει οθονη μαζι με το καλωδιο το μπλε εβαλα το μπλε καλωδιο σε αλλη οθονη και παλι το ιδιο. Επισης εχω βαλει το ασπρο καλωδιο πανω στην αλλη οθονη που ειχα στην αποθηκη και τα διχνει ολα κανονικα νορμαλ χρωματα δηλαδη λετε να φταιει το καλωδιο ;

10397112_626804000774693_311732390602927

Ναι, ένα ελλατωματικό VGA καλώδιο συνήθως το κάνει αυτό. Αν το κουνήσεις μπορεί από κίτρινη να γίνει μοβ η οθόνη κλπ. Αυτό γίνεται επειδή τα pins ενός χρώματος (κόκκινο ή πράσινο ή μπλε) δεν κάνουν καλή επαφή ή επειδή το καλώδιο χάλασε

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, ένα ελλατωματικό VGA καλώδιο συνήθως το κάνει αυτό. Αν το κουνήσεις μπορεί από κίτρινη να γίνει μοβ η οθόνη κλπ. Αυτό γίνεται επειδή τα pins ενός χρώματος (κόκκινο ή πράσινο ή μπλε) δεν κάνουν καλή επαφή ή επειδή το καλώδιο χάλασε

Αρα αλλαξω το καλωδιο ; δεν μπορειτε να πειτε οτι ειναι η καρτα γραφικων γιατι χθες την αλλαξα απο nvidia 9500gt που ειχα εδω και 6 χρονια απο το 2009 που αγορασα τον υπολογιστην μου πηγα σε nvidia 210.

Δημοσ.

Αρα αλλαξω το καλωδιο ; δεν μπορειτε να πειτε οτι ειναι η καρτα γραφικων γιατι χθες την αλλαξα απο nvidia 9500gt που ειχα εδω και 6 χρονια απο το 2009 που αγορασα τον υπολογιστην μου πηγα σε nvidia 210.

Η αλήθεια είναι το χέρι μου στην φωτιά δεν το βάζω αλλά κατά 99% το καλώδιο φταίει

• Like 1
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι το χέρι μου στην φωτιά δεν το βάζω αλλά κατά 99% το καλώδιο φταίει

Τελικα φιλε μου ειχες δικαιο το καλωδιο VGA ηταν το προβλημα το αλλαξα με ενα αλλο που ειχα στην αποθηκη μου και τωρα δουλευει κομπλε με νορμαλ χρωματα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια καλησπερα σας επανερχομαι γιατι το προβλημα μου το ξανα κανει δηλαδη το ξεκινησα σημερα η οθονη ηταν 1024Χ780 και δεν ηταν η κανονικη αναλυση της επισης το εκλεισα απο την πριζα τωρα που το ξεκινω παει να ξεκινησει κλεινει και ξεκινα παλι αλλα δεν διχνει τιποτα τι παιζει να ειναι ; Του αλλαξα τροφοδοτικο πριν απο ενα μηνα που ειχε το ιδιο προβλημα.

Με χιλια δυο βασανα καταφερα να το ξεκινησω και μ το εμφανισε αυτο:

10713982_637864929668600_554695317437487

Μετα:

10688304_637870029668090_551276356276719

τι να κανω για την επιλυση του προβληματος μια για παντα ;

Δημοσ.

Φίλε, προφανώς κάτι έκανες και σου βγάζει μήνυμα οτι το overclocking σου δεν δουλεύει σωστά! Πρώτα πάτα DEL και στην άλλη οθόνη πάτα Ν (ΝΟ) και προσπάθησε να μην πειράξεις τίποτα και προσπαθήσεις να κάνεις overclock!

Δημοσ.

Φίλε, προφανώς κάτι έκανες και σου βγάζει μήνυμα οτι το overclocking σου δεν δουλεύει σωστά! Πρώτα πάτα DEL και στην άλλη οθόνη πάτα Ν (ΝΟ) και προσπάθησε να μην πειράξεις τίποτα και προσπαθήσεις να κάνεις overclock!

Τι να κανω overclock που θα το βρω στο BIOS ;

Δημοσ.

αποτι είδα στις φωτο... τοχεις τεντώσει πολυ το VGA καλώδιο... πιθανώς γι αυτό να παρέδωσε πνεύμα

Δημοσ.

Φιλε μην πας ποτε σε "Τεχνικο" υπολογιστων. Οι περισσοτεροι μονο να στα φανε θελουνε, καπως σαν να πηγαινεις το μεταφορικο σου μεσο σε μηχανικο. Θα το πας για 1 προβλημα και θα πληρωσεις για 3 προβληματα. Αστο, καλυτερα να βρεις λυση εδω η εστω να βρεις καποιον απο την πολη σου να  ερθει να σε βοηθησει στο σπιτι.

• Like 1
Δημοσ.

Σωστος ο trilobyter. πηγε 1 φιλος το pc για κατι θεματα και του ειπανε για μητρικη και κοστος 150Ε. ποιο ηταν το προβλημα? το fan ths cpu ειχε χαλασει καλογω θερμοκρασιας εκανε restart. εδωσε 30Ε γιαιτ πηρε τις artic και του το περασα εγω και ειναι κομπλε.

Δημοσ.

Φιλε μην πας ποτε σε "Τεχνικο" υπολογιστων. Οι περισσοτεροι μονο να στα φανε θελουνε, καπως σαν να πηγαινεις το μεταφορικο σου μεσο σε μηχανικο. Θα το πας για 1 προβλημα και θα πληρωσεις για 3 προβληματα. Αστο, καλυτερα να βρεις λυση εδω η εστω να βρεις καποιον απο την πολη σου να  ερθει να σε βοηθησει στο σπιτι.

Ούτε στο γιατρό να πάτε ξέρω ένα καλό χασάπη που κάνει θαύματα με τις συκωταριές. :P

Τεχνικός υπολογιστών δεν είναι ο κάθε πικραμένος που πούλησε τα γίδια στο χωριό και άνοιξε μαγαζι στη γειτονιά. Θέλει κι αυτό -όπως όλα- ψάξιμο. Από την άλλη βλέπεις τον TS να ξεκινάει με το "εβγαλα-καποια-συρματα-και-τωρα-δεν-ξεκινα-το-pc" κι εσύ του λες φτιάξτο μόνος σου; Κοίτα τι θα γίνει: 

113-Computer+explosion.jpg

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...