MariaTs. Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 lazaross μήπως διάβασες τις υπόλοιπες 4,5 σελίδες απαντήσεων στο θέμα; Ήδη στην πρώτη σελίδα υπάρχουν οι απαντήσεις σε ότι ρωτάς! :neutral:
lazaross Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 τις διαβασα ολες. δεν πιστευω να υπαρχει η περιπτωση μου.. εγω εχω 2 ξεχωριστα cds..
Sam235 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 παιδια εγω εχω το cd των Windows xp pro en και το cd του SP2. θελω να κανω επανεγκατασταση των windows γιατι ορισμενα αρχεια των windows εχουν εξαμφανιστει. επισης πρεπει να υπαρχει προβλημα και με την registry. ποιο απο τα 2 cd θα βαλω για επανεγκατασταση; Αν μπορέσεις να κάνεις εγκατάσταση Windows με το CD του SP2, πες και σε εμάς μετά πως τα κατάφερες..... Sam.
nimik Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 τις διαβασα ολες. δεν πιστευω να υπαρχει η περιπτωση μου.. εγω εχω 2 ξεχωριστα cds.. :-P :-P :-P Γεια σου ρε Λαζαρε παιχταρα! Για την εγκατασταση χρειαζεσαι το σιντι των χρ,μολις τελειωσεις μπορεις πλεον να βαλεις το Servise Pack απ'το σιντι του!
lazaross Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 τελικα δεν μας ειπε ο Γιάννης Platano αν εκανε την επανεγκατασταση ή οχι. να μας πει τι εγινε να ξερουμε. nimik με ξερεις και απο εχθες; τεσπα.. το προβλημα ειναι οτι εχω εγκαταστησει 4 παιχνιδια και καμμια 30αρια προγραμματα. θελει μεγαλη διαδικασια για να εγκαταστησω ολα ξανα, αν οντως ισχυει απ'οτι διαβασα στις προηγουμενες σελιδες. αμα ειναι να κανω format.
nimik Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 τελικα δεν μας ειπε ο Γιάννης Platano αν εκανε την επανεγκατασταση ή οχι. να μας πει τι εγινε να ξερουμε. nimik με ξερεις και απο εχθες; τεσπα.. το προβλημα ειναι οτι εχω εγκαταστησει 4 παιχνιδια και καμμια 30αρια προγραμματα. θελει μεγαλη διαδικασια για να εγκαταστησω ολα ξανα' date=' αν οντως ισχυει απ'οτι διαβασα στις προηγουμενες σελιδες. αμα ειναι να κανω format.[/quote'] Βεβαιως και σε ξερω...σε διαβαζω τοσους μηνες τωρα.... :wink: Μην το παρεξηγεις,φιλικα και insomniaka παντα.. Σορυ για το offtopic!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.