Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Εδώ και αρκετά χρόνια έχω forthnet και μπορώ να πω ότι δεν έχω παράπονο από την γραμμή. Έχω το πρόγραμμα με 24adsl, απεριόριστα σταθερά και 720' προς κινητά. Πληρώνω γι' αυτά 30€/μήνα.

Με πήραν όμως από την wind και μου είπαν το πακέτο των 20€/μήνα. 24 adsl, απεριόριστα σταθερά, 300' προς κινητά και κάποια δωρεάν λεπτά και mb σε κινητό f2g. 

Πολύ καλή τιμή και συμφέρον πακέτο. Το θέμα είναι το εξής. Τι λέει η Wind από ίντερνετ? Είναι αξιόπιστη ή θα έχω προβλήματα? 

Δημοσ.

Ενας φιλος μου οταν πηγαμε φοιτητές μαζι εβαλε wind και ενα εχω να σ πω... αν παιζεις παιχνιδια ΜΗΝ βαλεις,τώρα αν τον θες για σερφ δν πιστεύω να σε ενοχλεί πολυ..το ποσες διακοπες εκανε δεν λέγεται και μια ηταν γρήγορο κ την αλλη αργό ... εβαλε κ αυτος φορθνετ κ ησύχασε...

Δημοσ.

Εγώ στην θέση σου δεν θα άλλαζα καν. Αλλά αφού δίνεις που δίνεις 30 τον μήνα γιατί δεν ζητάς από την Forthnet να βάλεις 3play να ξεμπερδεύεις να έχεις και τηλεόραση μαζί;

Δημοσ.

Η γραμμή θα παραμείνει η ίδια, βασικά. Αν έχεις καλό router και μπορέσεις να το κρατήσεις και δε βάλεις το σαπάκι της wind, νομίζω ότι αξίζει ν' αλλάξεις. Η τεχνική εξυπηρέτηση, λίγο-πολύ τα ίδια χάλια είναι παντού. Ξέρω από πρωτοδεύτερο χέρι τι χάλια εξυπηρέτηση έχουν οι 2 και καλά βραβευμένες για την εξυπηρέτησή τους εταιρίες.

Πάντως, αν κάνεις αίτηση στη wind, παίζει να σου κάνει παρόμοια αντιπρόταση η forthnet. Δεν ξέρω πως λειτουργεί αυτή, πάντως η wind όταν έκανα αίτηση στη cyta, μου έριξε το πάγιο από 50€ σε 30...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...