pagratios Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Με την χρήση ενός raspberry Pi έφτιαξα έναν nas server στο σπίτι μου το οποίο έχω 2 shared folders Όταν συνδέομαι από τα Windows και θέλω να κάνω move ένα αρχείο από τον ένα φάκελο στον άλλο κάνει πολύ ώρα ενώ θα έπρεπε αστραπιαία. Φαντάζομαι ότι γίνεται download/upload του αρχείου μέσω των windows και για αυτό καθυστερεί. Μπορώ να κάνω κάτι ώστε να μην κάνει το download/upload αφού οι shared folders είναι στον ίδιο σκληρό? Με ssh terminal ξέρω ότι γίνεται άλλα είναι λίγο δύσχρηστο αν πρέπει να κάνεις πολλές μεταφορές.Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα το οποίο να έχει GUI ώστε να είναι πιο εύχρηστη η διαδικασία? Τέλος αν δεν είχα 2 shared folder αλλά ήταν όλα κάτω από ένα κοινό shared folder θα συνέχιζε να έχει πρόβλημα? (αν και η λύση μπορεί να είναι αυτή δεν θα την προτιμούσα) Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2014 από pagratios
pagratios Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μία λύση που βρήκα είναι να συνδέομαι στο RPI με filezilla SFTP και να κάνω drag and drop αυτά που θέλω κάνοντας χρήση του tree view και του file explorer που υπάρχουν στην πλευρά για το remote. Υπάρχει κάποια καλύτερη λύση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα