asusz97 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 φοτος απο που΄΄΄΄΄΄΄΄¨΄΄΄¨΄ na deikso;;; το εχο παρει απλα δεν το βαλει ακομα αν θελεις να σου δοσο το σκυπε μου να δεις οτι το εχο δηλαδη σε πιες περιπτοσεις θα το επερνε καπιος;;;; ας πουμε δηλαδη;;;;; το τροφοδοτικο που εχω;;;
Xristaras12 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 θάνο έχω στείλει αναφορά να Lockάρουν το θέμα δεν γίνεται. συγχαρητήρια για τις αγορές σου. Απάντηση πήρες άλλη ερώτηση υπάρχει; βασικά έχω εγώ μια αυτά που πήρες ξέρεις τι κάνουν; το oc που ήθελες να κάνεις ξέρεις γιατί το κάνεις; υπάρχει κάπου πρόβλημα και δεν αποδίδει ο επεξεργαστής; το τροφοδοτικό κατάλαβες ποιοι θα το έπαιρναν; περιμένω ερωτήσεις για τις ραμ,δίσκους κουτί,οθόνη και μόντεμ. 1
infin1tyGR Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μην ξεχάσεις να ανοίξεις θέμα όταν είναι να βάλεις την υδρόψυξη για να μην κάνεις κάτι λάθος. Υπάρχουν πολλοί έμπειροι εδώ που θα σε βοηθήσουν. 2
asusz97 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 οκ καταλαβα με αλλα λογια εχο παρει ενα παρα πολυ καλο τροφοφοδοτικο αλλα για αυτα που εχω στον υπολογιστι μου εινε περιτο με αλλα λογια σοστα΄΄;;;; εχω αδικο σε αυτα που λεο;;;; με βαση αυτα που εχω δεν θα δω ποτε τις δινατοτιτες του και τις επιδοσεις του με αλλα λογια σοστα;;;;
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 asusz97, Σου εχουν απαντησει τα παιδια με περισσια υπομονη, ενω χτες το απογευμα παραπονιοσουν πως "κανεις δεν βοηθαει". Κανείς δεν σου χρωσταει απαντησεις, ενω οπως σου ειπα και στο αλλο thread, το bumping, τα ανουσια threads, κλπ, δεν επιτρεπονται. Μην εξαντλεις την υπομονη μου.
asusz97 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 καταλαβα οτι με αλλα λογια εχο παρει ενα παρα πολυ καλο τροφοφοδοτικο αλλα για αυτα που εχω στον υπολογιστι μου εινε περιτο με αλλα λογια σοστα΄΄;;;; εχω αδικο σε αυτα που λεο;;;;
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Φροντισε να καταλαβεις αυτο που εγραψα πριν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις