Προς το περιεχόμενο

Enermax Revolution 85+ 1250W

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

φοτος  απο  που΄΄΄΄΄΄΄΄¨΄΄΄¨΄  na deikso;;;

το εχο παρει απλα δεν το βαλει ακομα

αν  θελεις να σου δοσο το σκυπε μου να δεις οτι το εχο

δηλαδη σε πιες περιπτοσεις  θα το  επερνε καπιος;;;; ας πουμε δηλαδη;;;;;  το  τροφοδοτικο  που εχω;;;

Δημοσ.

θάνο έχω στείλει αναφορά να Lockάρουν το θέμα δεν γίνεται.

συγχαρητήρια για τις αγορές σου.

Απάντηση πήρες

άλλη ερώτηση υπάρχει;

βασικά έχω εγώ μια

αυτά που πήρες ξέρεις τι κάνουν;

το oc που ήθελες να κάνεις ξέρεις γιατί το κάνεις; υπάρχει κάπου πρόβλημα και δεν αποδίδει ο επεξεργαστής;

το τροφοδοτικό κατάλαβες ποιοι θα το έπαιρναν;

περιμένω ερωτήσεις για τις ραμ,δίσκους κουτί,οθόνη και μόντεμ.

• Like 1
Δημοσ.

Μην ξεχάσεις να ανοίξεις θέμα όταν είναι να βάλεις την υδρόψυξη για να μην κάνεις κάτι λάθος. Υπάρχουν πολλοί έμπειροι εδώ που θα σε βοηθήσουν. :devil:

• Like 2
Δημοσ.

οκ καταλαβα

με αλλα λογια εχο παρει ενα παρα  πολυ καλο τροφοφοδοτικο αλλα  για αυτα  που εχω στον  υπολογιστι μου εινε περιτο με αλλα λογια   σοστα΄΄;;;;

εχω αδικο σε αυτα  που λεο;;;;

με βαση αυτα  που εχω δεν θα δω  ποτε τις δινατοτιτες  του και τις επιδοσεις του με αλλα λογια σοστα;;;;

• Moderators
Δημοσ.

asusz97,

Σου εχουν απαντησει τα παιδια με περισσια υπομονη, ενω χτες το απογευμα παραπονιοσουν πως "κανεις δεν βοηθαει".

Κανείς δεν σου χρωσταει απαντησεις, ενω οπως σου ειπα και στο αλλο thread, το bumping, τα ανουσια threads, κλπ, δεν επιτρεπονται.

Μην εξαντλεις την υπομονη μου.

Δημοσ.

καταλαβα    οτι  με αλλα λογια εχο παρει ενα παρα  πολυ καλο τροφοφοδοτικο αλλα  για αυτα  που εχω στον  υπολογιστι μου εινε περιτο με αλλα λογια   σοστα΄΄;;;;

εχω αδικο σε αυτα  που λεο;;;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...