sleepy_head Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 τώρα τελευταία έπαιζα το empire earth τέλεια. όμως μετά από λίγες μέρες άρχισε να έχει glitches η οθόνη και μετά από λίγο κολλούσε το παιχνίδι. αυτό συνέβη και στο sea dogs. αλλά μπορώ και παίζω το civilization 3, pharaoh, railroad tycoon 2 κανονικά. :? κατέβασα τους τελευταίους drivers για την κάρτα αλλά δεν έγινε τίποτα. κατέβασα και το τελευταίο patch για το empire earth αλλά πάλι τίποτα. ο υπολογιστής μου είναι celeron 950 mhz, 512 ram, hercules 3d prophet 4000xt
Thresher Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 Krata ta Saves kai xana kane install to paixnidi.
sleepy_head Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Krata ta Saves kai xana kane install to paixnidi. το ίδιο γίνεται. το έχω κάνει.
Psycho13 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Des ean ftaiei to DirectX.Mipos evales kana prog gia na piraxeis tin karta sou????
sleepy_head Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 δεν χρησιμοποιώ τέτοια προγράμματα. και εγώ λέω ότι μάλλον θα φταίει το directx. Αν κάνω install την 9.0a θα λυθεί το πρόβλημα? (έχω την 8.1)
Thruba Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Η τελευταία έκδοση directx είναι η 9.0b και λύνει πολλά προβλήματα (έτσι λέει η Microsoft, δηλαδή...). Δοκίμασε την.
sleepy_head Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2003 τη δοκίμασα αλλά δεν έλυσε το πρόβλημα. μήπως δεν έχω αρκετή ram? :s έχω 512mb και ως τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.