sleepy_head Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 τώρα τελευταία έπαιζα το empire earth τέλεια. όμως μετά από λίγες μέρες άρχισε να έχει glitches η οθόνη και μετά από λίγο κολλούσε το παιχνίδι. αυτό συνέβη και στο sea dogs. αλλά μπορώ και παίζω το civilization 3, pharaoh, railroad tycoon 2 κανονικά. :? κατέβασα τους τελευταίους drivers για την κάρτα αλλά δεν έγινε τίποτα. κατέβασα και το τελευταίο patch για το empire earth αλλά πάλι τίποτα. ο υπολογιστής μου είναι celeron 950 mhz, 512 ram, hercules 3d prophet 4000xt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 Krata ta Saves kai xana kane install to paixnidi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Krata ta Saves kai xana kane install to paixnidi. το ίδιο γίνεται. το έχω κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho13 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Des ean ftaiei to DirectX.Mipos evales kana prog gia na piraxeis tin karta sou???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 δεν χρησιμοποιώ τέτοια προγράμματα. και εγώ λέω ότι μάλλον θα φταίει το directx. Αν κάνω install την 9.0a θα λυθεί το πρόβλημα? (έχω την 8.1) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thruba Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Η τελευταία έκδοση directx είναι η 9.0b και λύνει πολλά προβλήματα (έτσι λέει η Microsoft, δηλαδή...). Δοκίμασε την. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2003 τη δοκίμασα αλλά δεν έλυσε το πρόβλημα. μήπως δεν έχω αρκετή ram? :s έχω 512mb και ως τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.