Sakiz105 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Εφτιαξα προ ημερων ενα συστημα με επεξεργαστη τον i5 4590.Προσωρινα χρησιμοποιω την stock ψυχτρα με thermal paste την mx-4.(περιμενω την themis) Τις 3 πρωτες μερες οι θερμοκρασιες ηταν σε idle απο 40 εως 44.Σημερα ομως ειναι περιπου 46-50 σε idle και εφτασαν μεχρι και 70 παιζωντας League of Legends (δεν θελω να κανω full load ακομα για ευνοητους λογους).Ξερει κανεις να μου πει ποιες ειναι περιπου οι normal θερμοκρασιες για stock ψυχτρα? Η μηπως πρεπει να ξαναπερασω thermal paste? Το κουτι ειναι corsair 230t με τα stock ανεμηστηρακια (θερμοκρασια καρτας γραφικων περιπου 50,σκληρος 32),Η ψυχτρα της intel φτανει περιπου 1500-1600 σε αυτην την θερμοκρασια. Αξιζει να σημειωσω οτι το core temp και το hwmonitor δειχνουν αυτην την θερμοκρασια ενω το asus suite 3 μου δειχνει γυρω στα 40-42. Ολες οι ιδεες περι του θεματος η προσωπικης εμπειριας ευπροσδεκτες.
SPANK Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Λογικές μου φαίνονται οι θερμοκρασίες με stock ψύκτρα και μια aftermarket ψύκτρα σε full load ίσως να εισαι λιγο παρακάτω 2
Sakiz105 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Λογικές μου φαίνονται οι θερμοκρασίες με stock ψύκτρα και μια aftermarket ψύκτρα σε full load ίσως να εισαι λιγο παρακάτω Ειναι τοσο ζεστοι οι haswell τελικα ε? Οκ γιατι μου εκανε εντυπωση.Thanks
Shyn Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Ειναι υψηλες οι θερμοκρασιες.. Θα ηταν λογικο να εχεις τετοιες θερμοκρασιες σε bf4 για παραδειγμα, αλλα για LoL ειναι τσιμπημενες..
Millennium Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Ειναι τοσο ζεστοι οι haswell τελικα ε? Οκ γιατι μου εκανε εντυπωση.Thanks Ε άμα πέσεις και σε κομμάτι κιόλας.Και τα refresh δεν είναι και τόσο βελτιωμένα.
Sakiz105 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Αυριο ερχεται η themis και θα δω θερμοκρασιες.Σημερα παντως αν και εφτασε μεχρι 70 ηταν στιγμιαιο.Κυριως στο 58-62 κυμαινοταν.Ισως να μην εβαλα και καλα την ψυχτρα .Αυτες οι στοκ ειναι καπως με τα push pins .Θα ενημερωσω.
Hyphen Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Εφτιαξα προ ημερων ενα συστημα με επεξεργαστη τον i5 4590.Προσωρινα χρησιμοποιω την stock ψυχτρα με thermal paste την mx-4.(περιμενω την themis) Τις 3 πρωτες μερες οι θερμοκρασιες ηταν σε idle απο 40 εως 44.Σημερα ομως ειναι περιπου 46-50 σε idle και εφτασαν μεχρι και 70 παιζωντας League of Legends (δεν θελω να κανω full load ακομα για ευνοητους λογους).Ξερει κανεις να μου πει ποιες ειναι περιπου οι normal θερμοκρασιες για stock ψυχτρα? Η μηπως πρεπει να ξαναπερασω thermal paste? Το κουτι ειναι corsair 230t με τα stock ανεμηστηρακια (θερμοκρασια καρτας γραφικων περιπου 50,σκληρος 32),Η ψυχτρα της intel φτανει περιπου 1500-1600 σε αυτην την θερμοκρασια. Αξιζει να σημειωσω οτι το core temp και το hwmonitor δειχνουν αυτην την θερμοκρασια ενω το asus suite 3 μου δειχνει γυρω στα 40-42. Ολες οι ιδεες περι του θεματος η προσωπικης εμπειριας ευπροσδεκτες. Αυτες ειναι οι θερμοκρασιες με την μαμα. Επειδη την ειχα αφησει για λιγο πανω λογο οτι δεν προλαβαινα να βαλω Η100i τοσο επιανε και ο δικος μου 4690Κ λιγο πιο κατω βεβαια αλλα κοντα. idle 35 load 70
Sakiz105 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Με την themis 34-35 idle.52 εφτασε μαξ σε ενα παιχνιδι λολ αλλα κυριως ηταν 40-44 (εχω και καρτα γραφικων σομπα μεχρι να αλλαξω θα εχω θεματακι).Ευχαριστημενος ειδικα απο θεμα θορυβου.Βασικα ΜΗ θορυβου.Τρομερα αθορυβη και και ειναι και τα ανεμηστηρακια σε πιο χαμηλες στροφες οποτε λιγοτερος θορυβος και απο εκει.Α και στην H97 pro gamer παιρνει ανετα σε 4 ψηλες μνημες
looproll Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Για haswell δεν είναι κάτι παράξενο οι θερμοκρασίες που να δείς ενα μουλάρι 4670κ ανεβασμένο με κόπων και βασάνων στα 4,1 σταθερά με λίγο ρεύμα τι γίνεται..........e VRMs μέσα στον επεξεργαστή τι να κάνει θέλει υδρόψυξη καλή οτιδήποτε άλλο είναι κουραφέξαλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα