Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, φτιάχνω ένα σύστημα για ένα φίλο και λόγω περιορισμού τιμής προσπαθώ να βρω την ποιο φτηνή motherboard που να συνδυάζεται με τα παραπάνω

Ως τώρα έχω βρει αυτές τις 3 στα 85€ περίπου:

MSI Z97 PC MATE Link.png Site: Εδώ

Gigabyte Z97P-D3 Link.png Site: Εδώ

Asrock Z97 AnniversaryLink.png Site: Εδώ

Ποια θα έπρεπε ή δεν θα έπρεπε να διαλέξω και γιατί?

Επίσης, αν έχετε καμία άλλη στο μυαλό σας είμαι ανοιχτός σε προτάσεις :)

Δημοσ.

Για ποιον λόγο να το κάνω αυτό?

Η 1600 με την 1866 έχουν ίδια τιμή(10€ το Gb)και επίσης επίσης το Ζ97 είναι κατά πολύ καλύτερο από το Η97(το Η97 δεν επιτρέπει καν overclocking και δεν υποστηρίζει ποιο γρήγορη ram από 1600) και η τιμή είναι ίση με αυτές που μου έστειλες.

Δημοσ.

απο 1866 σε 1600 δεν θα δεις καμία διαφορά.

απο και και πέρα στις μνήμες κοιτάζουμε και το CL,όσο πιο κάτω τόσο καλύτερα

για το OC μα ήδη έχεις κλειδωμένο επεξεργαστή,υπάρχει περίπτωση σε 1-1,5 χρόνο να αλλάξεις επεξεργαστή;

Δημοσ.

Για ποιον λόγο να το κάνω αυτό?

Η 1600 με την 1866 έχουν ίδια τιμή(10€ το Gb)και επίσης επίσης το Ζ97 είναι κατά πολύ καλύτερο από το Η97(το Η97 δεν επιτρέπει καν overclocking και δεν υποστηρίζει ποιο γρήγορη ram από 1600) και η τιμή είναι ίση με αυτές που μου έστειλες.

Αν κανεις overclock με τον 4460 εγω θα πεταξω

Οι μνημες που σου εβαλα ειναι καλυτερες γιατι εχουν καλυτερο cl

Αν κανεις σοβαρο overclock με z97 στα 85 ευρω εγω θα προσγειωθω

Δημοσ.

1ον)Το ξέρω ότι ο CPU είναι κλειδωμένος και ξέρω τι είναι το CL δεν ζήτησα μάθημα

Και ρωτάω: τι κερδίζω αν πάρω Η97 αφού είναι στην ίδια τιμή και με λιγότερες δυνατότητες,δηλαδή επειδή δεν θα χρησιμοποιήσω αμέσως κάτι από αυτά που προσφέρει πρέπει να πέσω αναγκαστικά και κατηγορία?

Δεν καταλαβαίνω την λογική, ίδια τιμή καλύτερες προδιαγραφές,future-proof, τι είναι αυτό που χάνω?

Και επιπλέον μπορεί π.χ. ο φίλος που του φτιάχνω το pc να βρει κάποια στιγμή κάποιον άλλο επεξεργαστή να βάλει πάνω γιατί να πρέπει κάθε φορά να δίνει τζάμπα λεφτά για αναβαθμίσεις μητρικής ενώ θα μπορούσε να την έχει από πριν?

Και τώρα πίσω στο θέμα υπάρχει κάτι στις μητρικές που έστειλα που να κάνει την μία καλύτερη από τις άλλες ή να διαλέξω όποια θέλω?

Δημοσ.

Δεν πεφτεις κατηγορια, ανεβαινεις!

Ξέρεις τι κερδίζεις? Ποιότητα! Καλύτερη υλοποίηση!

Δεν κάνει μονο το chip set την μητρική! Η ποιο φτηνιαρα z97 νομίζεις θα είναι καλύτερη απο μια καλη h97?

Σα να παίρνεις turbox laptop πχ! Τι να τον κανεις τον i7 αν σου καίγονται η USB? Χαχαχα

Μην ενθουσιάζεσαι με τα νούμερα!

Αν θες Sony και καλά z97 η καλύτερη φαίνεται η MSI να κανεις και crossfire και να έχεις και m.2, να μην περιοριζεσαι! Αν και όταν ο φίλος αλλάξει και βάλει Κ επεξεργαστεί σίγουρα θα θέλει να βάλει και ddr4 οποτε και το z97 παλι στις αγγελίες θα πάει!

Εγώ πάντως μητρική MSI δεν θα έπαιρνα ποτέ και θα πήγαινα σε Asus h97 plus!

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...