Lector_Teo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά! Έχω ενα pc με τα παρακάτω και θέλω να κάνω ενα upgrade: 1. Amd τετραπύρηνο στα 3.4 1.1 Λέω για amd 8core 8320! 2. 8gb ram 2.1 Λέω να πάω στα 16gb. Kingston 1333mhz? 3. Κάρτα γραφικών έχω μία I think στα 512mb. 3.1 Χρειάζομαι κάτι καλύτερο & ποιά? Από τροφοδοτικό και ψήκτρα είμαι κομπλε. Οθόνη υπάρχει 23 ιντσών και θα γίνει και παραγγελία 2ης, Dell ultrasharp με IPS panel. Λοιπον, τι λέτε παιδιά; Ακούω προτάσεις! Ευχαριστώ Θοδωρής
TheELF Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 1.πρέπει να πεις μητρική για να δούμε αν μπαίνει καν ο 8320 2.μνήμη τουλάχιστον στα 1600 αν πας σε νέα,με τα 8gb κολλάς κάπου;;;Μπορείς να έχεις ανοιχτή την διαχείριση εργασιών και να βλέπεις πόσο % μνήμη σου μένει άδεια. 3.πρέπει να πεις μοντέλο, η vga βοηθάει σε κάποια ορισμένα και σχετικά πολύ λίγα φίλτρα,αλλά αν τα χρειάζεσαι συχνά μπορεί να κάνει αρκετή διαφορά. (ανέβασε μια εικόνα από το speccy να δούμε γενικά τι έχεις)
Lector_Teo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 1.πρέπει να πεις μητρική για να δούμε αν μπαίνει καν ο 8320 2.μνήμη τουλάχιστον στα 1600 αν πας σε νέα,με τα 8gb κολλάς κάπου;;;Μπορείς να έχεις ανοιχτή την διαχείριση εργασιών και να βλέπεις πόσο % μνήμη σου μένει άδεια. 3.πρέπει να πεις μοντέλο, η vga βοηθάει σε κάποια ορισμένα και σχετικά πολύ λίγα φίλτρα,αλλά αν τα χρειάζεσαι συχνά μπορεί να κάνει αρκετή διαφορά. (ανέβασε μια εικόνα από το speccy να δούμε γενικά τι έχεις) Ωραίο το speccy! Δεν το ήξερα! Είμαι από το laptop θα ανεβάσω αύριο screenshot από το pc! Γενικά το να υπάρχει ram είναι καλό, γιατί πολλές φορές χρειάζεται, όπως σε μεγάλα αρχεία και σε multi tasking. Η μητρική μου είναι η Asus Crosshair III Formula socket am3. Το έψαξα και είδα ότι μπορεί να πάρει am3+ επεξεργαστές. Thanks για την απάντηση!
Lector_Teo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημέρα παίδες. Επέστρεψα με screenshot από το speccy! Με το 128c που βλέπω να ανησυχήσω???
kaliakman Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημέρα παίδες. Επέστρεψα με screenshot από το speccy! Με το 128c που βλέπω να ανησυχήσω??? Παναγιά μου και Χριστέ μου!! Από πότε έχεις να το καθαρίσεις??
adtakhs Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Ωραίο το speccy! Δεν το ήξερα! Είμαι από το laptop θα ανεβάσω αύριο screenshot από το pc! Γενικά το να υπάρχει ram είναι καλό, γιατί πολλές φορές χρειάζεται, όπως σε μεγάλα αρχεία και σε multi tasking. Η μητρική μου είναι η Asus Crosshair III Formula socket am3. Το έψαξα και είδα ότι μπορεί να πάρει am3+ επεξεργαστές. Thanks για την απάντηση! Αν ειναι η CROSSHAIR III , δεν παίρνει AM3+ επεξεργαστές. https://www.asus.com/Motherboards/CROSSHAIR_III_FORMULA/HelpDesk_CPU/ Αν όμως έχεις την ASUS CROSHAIR IV που είναι AM3 τότε παίρνει AM3+ http://www.asus.com/Motherboards/CROSSHAIR_IV_FORMULA/ αλλά μόνο τους 8150 .... B/D που δεν υπάρχουν πια ! Για εμένα κάνε αναβάθμιση με έναν PHENOM II X6 1090T ! Από εκεί και πέρα υπάρχουν αναφορές πως ο 8320 και ο 8350 τρέχουν με το bios 3209 . Δερν θυμάμαι αν ήταν για την Z .
Lector_Teo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Αν ειναι η CROSSHAIR III , δεν παίρνει AM3+ επεξεργαστές. https://www.asus.com/Motherboards/CROSSHAIR_III_FORMULA/HelpDesk_CPU/ Αν όμως έχεις την ASUS CROSHAIR IV που είναι AM3 τότε παίρνει AM3+ http://www.asus.com/Motherboards/CROSSHAIR_IV_FORMULA/ αλλά μόνο τους 8150 .... B/D που δεν υπάρχουν πια ! Για εμένα κάνε αναβάθμιση με έναν PHENOM II X6 1090T ! Από εκεί και πέρα υπάρχουν αναφορές πως ο 8320 και ο 8350 τρέχουν με το bios 3209 . Δερν θυμάμαι αν ήταν για την Z . Χμμμ ... Με λίγο ψάξιμο βρήκα την Asus M5A99FX PRO R2.0 (και από skroutz), τότε θα μπορώ να πάω στο FX-8320 Οπότε με τα παρακάτω πως το βλέπετε: Asus M5A99FX PRO R2.0 AMD FX-8320 16GB ram στα 1600Mhz (Έχετε κάποια να μου προτείνεται;) Γενικά βλέπω ότι με 400€ το pc μπορεί να αντέξει για τα επόμενα χρόνια. Μετά θα πρέπει να πάω και για μια κάρτα γραφικών ε; Τι έχουμε να προτείνουμε εδώ; Thanks παιδιά για τις απαντήσεις σας. Φιλικά Θοδωρής
TheELF Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημέρα παίδες. Επέστρεψα με screenshot από το speccy! Με το 128c που βλέπω να ανησυχήσω??? Όχι,όλες οι μητρικές έχουν κάποιο σένσορα που δεν πατάει πουθενά και λέει ότι θέλει, σε άλλους βγάζει και μείον εκατοντάδες ° C ....
Millennium Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Lector_Teo σιγουρέψου για το ποιά μητρική και rev έχεις για να δεις αν έχεις τη δυνατότητα του drop in upgrade πιο οικονομικά.
Lector_Teo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Lector_Teo σιγουρέψου για το ποιά μητρική και rev έχεις για να δεις αν έχεις τη δυνατότητα του drop in upgrade πιο οικονομικά. Την Asus Crosshair III Formula έχω ... και απ'ότι είδαμε δεν παίρνει am3+ που είναι ο 8core FX-8320 της amd. Γι αυτό πρότεινα τα παραπάνω σαν upgrade!
Millennium Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορείς να βάλεις phenom ii x6 σε αυτήν όπως σου παν.Αν θες FX 8320/8320e οπωσδήποτε μπορείς να πάρεις μια μητρική των 70-85 ευρώ πουλώντας αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα