Προς το περιεχόμενο

Autocad 2004 σε win 7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν... Θυμάμαι πριν κανά 6μηνο είχα περάσει το εν λόγω autocad σε win 7 ultimate (δεν θυμάμαι αν είχε sp1)... Αργούσε πολύ βέβαια σε σχέση με το πως έτρεχε στα xp αλλά οκ δούλευε.

Τώρα πριν λίγες μέρες προσπάθησα να το κάνω σε έναν άλλον υπολογιστή με win 7 sp1 ultimate αλλά δεν... Δοκίμασα και τα κλασσικά με που διαλέγεις xp σαν παλαιότερη έκδοση...

Και μετά από κάποια τηλεφωνάκια πληροφορήθηκα ότι σε άλλα άτομα με win 7 sp1 ultimate μπαίνει και σε άλλους όχι, και βάζανε τον win virtual pc και δουλεύανε σε xp mode και κάνανε κανονικά την εγκατάσταση μέσα virtual pc... Πράγμα που δοκίμασα χωρίς να ξέρω πόσο αποδοτικό είναι αλλά ούτε εκεί έγινε η εγκατάσταση! 

Μήπως έχει να ρίξει κανένας καμία ιδέα που να το έχει αντιμετοπίσει??? Ευχαριστώ

ΥΓ:
τα win που έβαλα είναι 32bit. Σε άλλους με 32 δούλευε, σε έναν με 64bit έβαλε το xp mode...

Το autocad 2004 επειδή ως γνωστών είναι πανάκριβο δεν αλλάζει... Και επίσης είναι το μόνο που πάνω του πατάει μια άλλη ελληνική εφαρμογή το Cadware οπότε δεν...

Δημοσ.

Σε xp mode δεν υπάρχει λόγος να κολλάει η εγκατάσταση εκτός και αν έχει πρόβλημα η εγκατάσταση (το πακέτο ή κάποιο από τα αρχεία του) ή αν λείπει κάποιο πρόσθετο που χρειάζεται για να τρέξει ( .net /VC ξέρω 'γω τι μπορεί να χρειάζεται) γενικά βγάζει κάνα μήνυμα σφάλματος να δούμε από εκεί τι μπορεί να φταίει;;; 

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή το είχα χρειαστεί σε εμένα δούλευε άψογα windows 7 ultimate 64bit και σε 32bit home edition τα έβαλα και ήταν εντάξει μήπως έχει κάποιο πρόβλημα το setup ;

• Like 1
Δημοσ.

Βγάζει ένα πρόβλημα αλλά έκανα βλακεία που δεν το έβγαλα φωτογραφία...
Πάντως με αυτό το αρχείο έβγαζε πρόβλημα: ADSKLICENSE.INI . Πριν ξεκινήσει την εγκατάσταση. Μόλις πατήσεις στο αρχικό που βγάζει install autocad 2004 εκεί χτύπαγε σε αυτό. Τώρα τι να πω... Ακατανόητο είναι αυτό. 

Απλά θεωρώ ίσως και λάθος ότι το αρχείο είναι οκ γιατί από εκεί το είχα πάρει και μόλις τώρα το πέρασα σε μένα στο άλλο μου pc που τρέχει win 7 ultimate sp1 32bit, αλλά και στο άλλο pc ποιο παλιά αλλά και το ίδιο το πέρασε το άλλο το παιδί με το xp mode στα 64bit. 

Η έκδοση win 7 που πέρασα είναι μια που έχει και updates μέσα. Αλλά είχε και κάτι νεότερα updates τα οποία να πω την αλήθεια δεν τα πέρασα δεν πέρασα. το .net είναι το 4.5 . Με το vc τι εννοείς? το visual c++ που περνιέται με κάποια installations? 

Δημοσ.

http://forums.autodesk.com/t5/autocad-land-desktop/adsklicense-ini-not-found/td-p/1083039

Έχει πρόβλημα με το licence (ADSKLICENSE.INI ) δηλαδή δεν μπορεί να καταλάβει αν είναι γνήσιο ή όχι μπορείς να δοκιμάσεις να το  αντιγράψεις από κάποια εγκατάσταση που δουλεύει ή γενικά ψάξε το πρόβλημα στο νετ με βάση αυτό το αρχείο.

• Like 1
Δημοσ.

Thanks a lot. Το έψαξα. Βασικά μαζί με αυτό που με έστειλες βρήκα στην autodesk άλλα 3,4 πράγματα που κάνανε, αντίστοιχα άρθρα με το ίδιο πρόβλημα που κάποια δούλεψαν κάποια όχι. Οπότε το συμπέρασμα είναι ότι δεν φταίει κάτι συγκεκριμένο απλά γουρσουζιά! Πήρα κάποιες ιδέες και θα τις δοκιμάσω αύριο ξεκινώντας με τις ποιο απλές... Κάποια μου φάνηκαν και τελείως τσιν τσον τσιν οπότε θα τα ξαναδιαβάσω μια το πρωί με ποιο καθαρό μυαλό γιατί δεν κατάλαβα γρι... 
Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...