Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να έχω πρόσβαση σε έναν απομακρυσμένο υπολογιστή όπου δεν έχω άλλη επιλογή ίντερνετ και για αυτό έχω πάρει ένα 3g router (D-Link DWR-512). Κάνω την διαμόρφωση του 3g router, καθώς και το port forwarding όπου θα θέσω για τον υπολογιστή το αντίστοιχο port, αλλά δεν έχω καταλάβει πώς τελικά θα έχω πρόσβαση στον απομακρυσμένο υπολογιστή. Θα πατάω την ip του ή θα χρησιμοποιώ κάποιο πρόγραμμα για remote access? Ο υπολογιστής βρίσκεται ήδη στο απομακρυσμένο σημείο και δεν έχει ίντερνετ. Τι ip θα του δώσω? Ευχαριστώ.

Δημοσ.

αν το 3g router ειναι πχ 192.168.1.1 τοτε το pc βαλτο 192.168.1.2.μετα θα κανεις port forward πχ την 3389 του remote desktop στην 192.168.1.2.

απλα εδω κατι το πολυ βασικο.

αν ζητησεις απλα μια 3g συνδση απο ενα μαγαζι αυτοι θα σου δωσουν 3g internet το οποιο βγαινει διαμεσω proxy οποτε η Ip που θα βγαινει το pc ειναι του proxy οποτε και να κανεις Port forward δεν θα παιξει.

αν θες να παιζει το Port forward πρεπει να βγεις με μια Real ip που αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να πεις στον παροχο οτι θες να κανεις port forward για remote διαχειριση για να σου δωσει και την αναλογη συνδεση.δεν ξερω αν την πληρωνεις παραπανω  βεβαια.ξερω οτι θελει μια μερα να ενεργοποιηθει περιπου.επισης επειδη αυτη η Ip θα ειναι dynamic θα πρεπει να φτιαξεις και Noip.οποτε για να τα γλυτωσεις ολα αυτα Port forward κτλ ισως θα ηταν καλυτερο να βαλεις καποιο προγραμμα που να μην θελει port forward για να μπαινεις.πχ teamviewer.λογικα με αυτο ακομα και διαμεσω proxy να βγαινει δεν θα εχεις θεμα.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

για να μην ανοιγω αλλο θεμα με το συγκεκριμένο modem router 3g,το έχω αγορασει σαν back up για συναγερμο και καμερες,τρωει καποια σκαλώματα που ισως φταιω εγω,εχει την ιδιότητα αν η γραμμη που παίρνει ιντερνετ απο το κεντρικο ρουτερ κοπει να γυρναει σε αυτόματα σε3g ,εμενα σε καποιες φασεις το κανει μονο του,σε μια παράγραφο έχει τις παρακάτω ρυθμισεις

εκει που λεει internet host ti IP βαζω??του κεντρικου ρουτερ?192,168,1,1???

post-38255-0-78062500-1472504013_thumb.jpg

Δημοσ.

σου ζηταει μια διευθυνση που μπορει να τσεκαρει συνεχεια για να δει αν εχει ιντερνετ.εσυ μπορεις να βαλεις την Ip του dns του παροχου ή γενικοτερα ενος dns.κοινως σου λεει οτι θα κανω σαν ping στον Dns συνεχεια και αμα χασω το Ping σημαινει οτι εχει πεσει η γραμμη οποτε σηκωνει backup 3g.

για να μην ανοιγω αλλο θεμα με το συγκεκριμένο modem router 3g,το έχω αγορασει σαν back up για συναγερμο και καμερες,τρωει καποια σκαλώματα που ισως φταιω εγω,εχει την ιδιότητα αν η γραμμη που παίρνει ιντερνετ απο το κεντρικο ρουτερ κοπει να γυρναει σε αυτόματα σε3g ,εμενα σε καποιες φασεις το κανει μονο του,σε μια παράγραφο έχει τις παρακάτω ρυθμισεις

εκει που λεει internet host ti IP βαζω??του κεντρικου ρουτερ?192,168,1,1???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...