katsouras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδες.Ειμαι σε φαση του.να παρω φθηνο λαπτοπ η ενα απο τα παραπανω ταμπλετ..Ειμαι υπερ του ταμπλετ καθως πιστευω πως ενα φθηνο κ αργο λαπτοπ πιο πολυ τα νευρα θα μου σπασει.Η χρηση του με διευκολυνει εναντι ενος λαπτοπ απλα εχω ενα σημαντικο ερωτημα..Θα μπορω να κανω αναπαραγωγη ταινιων 1080p η ακομα και 3d στην 42αρα μου σε fullscreen με τον καταλληλο ανταπτορα?Επισης μπορω καπως να κουμπωσω σκληρο εξωτερικο κ να κανω αναπαραγωγη παλι στην tv μεσω αυτου? Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2014 από katsouras
TheAccountant Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Χρειάζεται να μας δώσεις ενα αναλυτικοτερο σενάριο χρήσης. Η κάθε κατηγορία κάπου κερδίζει, καπου χάνει. Η ταμπλέτα μπορεί να συνδεθει στην tv και να παιξει περιεχόμενο, ομως το να βάλεις πάνω σκληρο δίσκο... δεν ειναι πάντα τοσο απλο. 1) Μπορεί να μην δίνει αρκετο ρεύμα (ισχύει και σε ταμπλέτες με Win αλλα και με Android)... ανάλογα τον κατασκευαστή 2) Μπορεί να μην βλέπει το λειτουργικό USB OTG (σε αλλα android υποστηριζεται, σε αλλα οχι, ανάλογα τον κατασκευαστη και παλι) (με root access βεβαια μπορείς να βάλεις την δυνατότητα αυτή) 3) Επίσης ας πουμε οτι υποστηρίζει USB ΟΤG και θα βλεπει τον σκληρο δίσκο, η τηλεόραση υποστηρίζει widi/miracast? Συνηθως (οχι παντα) ειναι μια microUSB απο την οποια περνάνε ολα... οποτε η θα τραβήξεις την ταινία μέσα στο ταμπλετ και μετα θα βαλεις καποιον HDMI adaptor η θα πρεπει να υποστηριζει ασυρματη δικτυωση η TV. Γενικα μια ταμπλετα την παιρνεις για την φορητότητα της... οχι για το σπιτι, οχι για να συνδεεις διαφορα πάνω της κλπ κλπ. Για το σπιτι η γνωμη μου ειναι να μεινεις στο PC.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα