xp-user Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Εχω κωδικο για την επομενη εβδομαδα.Επειδη εμενα δεν μου χρειαζετε ο πρωτος που θα κανει reply θα τον παρει με εσωτερικο μυνημα.
xp-user Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Ο κωδικος δοθηκε ας πει το μελος αν δουλεψε κι ολας.
chem Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Ο κωδικος δοθηκε ας πει το μελος αν δουλεψε κι ολας. Δούλεψε.Σ'ευχαριστώ πολύ xp-user.
sakel Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 αν εχεις κανεις κανενα περρισιο κωδικο ας μου το πλασαρει να δω το ματσακι!
xp-user Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Mηπως θα ηταν καλο να γινει ενα νεο θεμα για οσους σαν εμενα δεν χρειαζονται τον κωδικο να τον δινουν σε καποιο αλλο μελος;
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Mηπως θα ηταν καλο να γινει ενα νεο θεμα για οσους σαν εμενα δεν χρειαζονται τον κωδικο να τον δινουν σε καποιο αλλο μελος; Υπαρχει: http://www.insomnia.gr/topic/103999-μην-πετάτε-τίποτα-χαρίστε-το-εδώ-part-2/
pure29 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Πάντως όποιος θα ξαναέχει προβλήματα σύνδεσης όπως στο ντέρπι να θυμάται ότι έχει αποδεχθεί το παρακάτω : 9. Η εταιρεία ενημερώνει τους ενδιαφερομένους, ότι η ταυτόχρονη λήψη των υπηρεσιών, που σχετίζονται με την παρούσα προσφορά, από μεγάλο αριθμό χρηστών, ενδέχεται να δημιουργήσει πρόβλημα στη λήψη της παρούσας προσφοράς.
sfakattack Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Το ότι έχει αποδεχθεί δε σημαίνει ότι είναι και ηθικά ορθό... Πουλάνε προκαθορισμένο αριθμό εφημερίδων εν γνώσει τους. Δεν πουλάνε πορτοκάλια με το κιλό... Ας βάλουν πλαφόν στο κάτω κάτω έως εκεί που μπορούν. Έτσι γίνονται σωστές δουλειές... 1
coyote2 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Φαντάσου να ήσουν και συνδρομητής δηλαδή. Τεχνικά δεν υπάρχει πρόβλημα πάντως ΟΛοι το λύνουνε αρκεί το σήμαα να πηγαίνει μέχρι τη γειτονιά σου ηλεκτρονικά Πόσες ώρες κάνει να έρθει το σμσ?
saxos55 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Πάντως όποιος θα ξαναέχει προβλήματα σύνδεσης όπως στο ντέρπι να θυμάται ότι έχει αποδεχθεί το παρακάτω : 9. Η εταιρεία ενημερώνει τους ενδιαφερομένους, ότι η ταυτόχρονη λήψη των υπηρεσιών, που σχετίζονται με την παρούσα προσφορά, από μεγάλο αριθμό χρηστών, ενδέχεται να δημιουργήσει πρόβλημα στη λήψη της παρούσας προσφοράς. Ενημερώνει.... ενδέχεται... Δε γράφει πουθενά ότι δε φέρουν ευθύνη σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος, υπαρκτού ή ανύπαρκτου. Άρα τα δικαιώματα μου δεν επηρεάζονται. Οκ, είμαι ενήμερος. Τους ενημερώνω κι εγώ από εδώ (δεν έχω site) πως για κάθε "τεχνικό πρόβλημα", (EDIT:) ενδέχεται να γίνει και αντίστοιχη καταγγελία 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστούμε τον pure29 για αυτή την ενημερωση σχετικα με τον ορο που κανεις δεν ειχε προσεξει - δεν ξερω και αν ηταν από την αρχη ετσι βεβαια. Επομένως αφου ενημερωνει η ιδια η εταιρια ότι ενδεχεται να εχουν πρόβλημα οσοι προσπαθησουν και να μην καταφερουν να λαβουν την προσφορα, νομιζω ότι σημαινει αυτοδικαια ότι δεν εχουμε προσφορα, αλλα "πιθανη προσφορα". Σαν να λεμε μπορει να βρεξει μπορει και να μην βρεξει. Ετσι λοιπον δεν εχει νοημα υπαρξης το τοπικ αφου δεν υπαρχει σιγουρη προσφορα αλλα πιθανη/ενδεχομενη, και κλειδωνει. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις