achilles_g_ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Πάλι μας την έκανε το θέμα με το κουπόνι σήμερα. Όταν έχει καλό ματσάκι δεν βάζει το κουπόνι των 6 ευρώ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Εττσι ακριβως.Μονο για βρεφικο γαλα 5 ευρω εχει
aklostr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Τελευταια Κυριακη καθε μηνα δεν εχει το 5ευρω-6ευρω, αλλα τα κουπονια 35ευρω(εντελως αχρηστα συνηθως)
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ποιο είναι το link για το αποψινο ματς παιδια ?? Δοκιμασα σε desktop αλλα δεν... Μπορω να μεταφερω τα δικαιώματα σε smartphone ? Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2014 από Γιάννης Platano
sakks80 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 εχει κανεις θεμα με την εγκατασταση του Plug in στο laptop?δεν την φορτωνει την σελιδα με τιποτα
salazar1991 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Ποιο είναι το link για το αποψινο ματς παιδια ?? Δοκιμασα σε desktop αλλα δεν... Μπορω να μεταφερω τα δικαιώματα σε smartphone ? Δεν παίζει σε desktop.Μόνι κινητά,ταμπλετ και λαπτοπ νομίζω!!
alexzzz Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Πόση ώρα κάνει να έρθει ο κωδικός... περιμένω εδώ και κάνα 20λεπτο
kirileman Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μπορεί κάποιος να μου πει πώς διάολο κατεβαίνει το plugin και σε ποιό browser; Μόνο με ultrex δε λούστηκα. edit: Σε κάποιο ανοιχτό παράθυρο στο desktop, ξεκίνησε να κατεβαίνει μετά από ένα 5λεπτο απραξίας. Nice... not! Συνδέθηκα τελικά με τους κωδικούς που μου ήρθαν σε sms.
sakks80 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 οι κωδικοι μου ηρθαν αμεσως σε δευτερολεπτα.απο τοτε προσπαθω να κατεβαζω το Plug in και η σελιδα απλα δεν φορτωνει.δοκιμασα και με Mozila και με chrome τα ιδια.
alexzzz Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 ΚΑι μένα μου ήρθα τελικά μετά από μισάωρο. Ολα καλά πλέον, παίζει
Vassilis_24 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Moυ είπε ένας φίλος μου που το δοκίμασε ότι δε σου επιτρέπει να συνδέσεις το λάπτοπ με τηλεόραση...Να το χαίρονται λοιπόν...Όσο για το Θέμα, όταν δε βάζει την προσφορά με το κουπόνι, καλό είναι να μην το παίρνει κανείς... 1
sakks80 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 επιτελους κατεβηκε.θελει restart μετα την εγκατασταση και δουλεψε σε μενα μονο με mozila
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δεν παίζει σε desktop.Μόνι κινητά,ταμπλετ και λαπτοπ νομίζω!! Μπρω να μεταφερω τα "δικαιώματα" που εχω στο desktop και δεν παιζει σε κινητο ? Moυ είπε ένας φίλος μου που το δοκίμασε ότι δε σου επιτρέπει να συνδέσεις το λάπτοπ με τηλεόραση... Να το χαίρονται λοιπόν... Όσο για το Θέμα, όταν δε βάζει την προσφορά με το κουπόνι, καλό είναι να μην το παίρνει κανείς... Η απατη της απατης .....ω απατη !!!!!!!!!!!
jonkyr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Κι ουτε προκειται. Τα ιδια εγιναν στο Ολυμπιακος-Ατλετικο. Σκεφτειτε οτι μερικες χιλιαδες ανθρωποι εχουν παρει κουπονια για να δουν ΑΥΤΟ το ματς και ουσιαστικα αυξηθηκε η κινηση σε ενα τεραστιο ποσοστο για τους σερβερ της εταιρειας. Απλα καντε το σταυρο σας να υπαρξει λυση στο ημιχρονο ή πριν απο αυτο, οπως και με την Ατλετι. Ειδαλλως α) οσοι προλαβαν τον κυριο ειδαν και β) οι υπολοιποι κανατε μια ευγενικη χορηγια στο ΠΘ και απλα θα μεινετε με το κουπονι στο... χερι. Καλη τυχη σε ολους (μας). Υ.Σ.: Εχω κανονικη προσβαση στο Νοβαγκο, αλλα δεν εχω εικονα. Μαζι σας ειμαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις