Blackdog17 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 καλησπέρα έχω αγοράσει τον υπολογιστή μου τον φλεβάρη του 2010 με αυτά τα χαρακτηριστικά : "επεξεργαστής" έχω AMD phenom ™ II x4 955 3.2 GHz RAM corsair 4G (2x 2 G) 1333 Mhz windows 7 64 bit ATI RAdeon HD 5800 series karta grafikwn 5850 εσωτερικό δίσκο Hdd 600 G kouti : Thermaltake M9 VI1000 Case http://lanoc.org/review/cases/1166-thermaltake-m9-vi1000-case μητρική πλακέτα : 770-C45 http://www.msi.com/product/mb/770C45.html εχω και εναν εξωτερικό 1T western digital.. καλο θα ήταν να είχα πάρει intel cpu αλλα τότε ήταν πολύ ακριβώς..τέσσρα ένας φίλος μου,μου είπε για να γίνει πιο γρήγορος να πάρω έναν ssd δίσκο και μου πρότεινε αυτόν : http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=34435&cat=6&sub=318&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined τυχαία είδα ότι και κάποιο άλλο παιδί σε ένα thread πιο κάτω πρότεινε τον ίδιο δίσκο ...αλλα εκείνος είχε laptop δεν έχει διαφορα από laptop σε σταθερό pc ??? τέσσρα αν ξέρει κανεις ας μου πει αν είναι καλή πρόταση αν θέλει να προτείνει κάτι μια συμβουλή,μια ιδέα ... διαθέσιμα λεφτά μέχρι 270 ευρώ ...
SPANK Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Ο συγκεκριμένος δίσκος ειναι πολυ καλή επιλογή επίσης μπορεις να δείς και τον samsung evo http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=35625&cat=6&sub=318&pmanuf=12&sort=3&step=undefined, διαφορά απο laptop σε pc δεν υπάρχει ο ssd μπαίνει και στα 2. Επίσης θα σε παρακαλούσα να μην χρησιμοποιείς greeklish γιατι δεν επιτρέπονται , στα διόρθωσα εγω τώρα
selianx Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Καλώς χρυσός ο EVO, αλλά μετά τα τελευταία νέα, ή τουλάχιστον μέχρι να βεβαιωθεί ότι υπάρχει λύση, πιστεύω top buy ο M500. O MX100 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=39781&cat=6Έχεις καταλάβει ότι η ταχύτητα και η απόδοση όμως δεν αναφέρεται στα παιχνίδια, αλλά σε boot times και την γενική απόκριση του συστήματος έτσι; Αν αυτός είναι ο σκοπός σου, κοίτα σε ένα SSD 120GB (70 Euro) και σε κάρτες τύπου R9 270X / R9 280 (~200 Euro)
Blackdog17 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας...βασικά selianx δεν είμαι gamer..παίζω μια στο τόσο κάνα χαλαρό παιχνίδι τύπου crysis ,max payne .. μάλλον αυτόν που προτείνεις εσύ θα πάρω 256 GB 108 ευρώ λίγο καλύτερος από την πρόταση του φίλου m .. ( ίδια μάρκα ) ναι ο σκοπός m είναι να ανοίγει γρήγορα ( να μην φορτώνει μια ώρα ) να πατάω να ανοίξει προγράμματα p.x. το word και να το ανοίγει στα bam χωρίς χρονοτριβές και γενικά να πηγαίνει cheeta ...γίνεται η είναι παλιό το μηχάνημα ??
ParhsG Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Με τον MX100 πέρνεις και λιγα παραπάνω giga 1
Federacion Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μην πάρεις τον evο μόλις προέκυψε ζήτημα που τον καθυστερεί αρκετά. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App 1
ParhsG Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Παίδες επειδη σκεφτομαι και εγω τη μεταβαση απο τον 520 120gb που εχω και εχει βγει πολυ καλος , MX100 256 ή M550 ; Οσο για το bug στους EVO έκανε παρα πολυ καιρο να βρεθει ... πως δε ξερουμε πως δεν υπάρχουν και άλλα;
selianx Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Ε καλά, το ότι έβγαλε bug δε σημαίνει ότι θα βγάλει και άλλο ή ότι άμα βγάλει θα βγάλει μόνον το συγκεκριμένο μοντέλο.. θα μπορούσε να υπάρχει κρυφό bug (όπως αυτό πχ) και σε άλλους SSD, άλλων εταιρειών.O M550 είναι ταχύτερος αλλά ακριβότερος, αν έχεις τα λεφτά τα ρίχνεις σ'αυτόν, αλλά ο MX100 είναι πιο "τίμιος" για τα λεφτά του πιστεύω, καθώς η διαφορές δε πιστεύω ότι γίνονται τόσο αντιληπτές σε real life, όσο φαίνεται στα benchmarks.
Euclides Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Ε καλά, το ότι έβγαλε bug δε σημαίνει ότι θα βγάλει και άλλο ή ότι άμα βγάλει θα βγάλει μόνον το συγκεκριμένο μοντέλο.. θα μπορούσε να υπάρχει κρυφό bug (όπως αυτό πχ) και σε άλλους SSD, άλλων εταιρειών. Και προτείνεις σε κάποιον να πάρει Samsung EVO που αποδεδειγμένα είναι προβληματικός, υποθέτωντας ότι και οι άλλοι έχουν πρόβλημα χωρίς να έχει αποδειχθεί τίποτε τέτοιο?
selianx Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Και προτείνεις σε κάποιον να πάρει Samsung EVO που αποδεδειγμένα είναι προβληματικός, υποθέτωντας ότι και οι άλλοι έχουν πρόβλημα χωρίς να έχει αποδειχθεί τίποτε τέτοιο? Καλώς χρυσός ο EVO, αλλά μετά τα τελευταία νέα, ή τουλάχιστον μέχρι να βεβαιωθεί ότι υπάρχει λύση, πιστεύω top buy ο M500. O MX100 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=39781&cat=6 Έχεις καταλάβει ότι η ταχύτητα και η απόδοση όμως δεν αναφέρεται στα παιχνίδια, αλλά σε boot times και την γενική απόκριση του συστήματος έτσι; Αν αυτός είναι ο σκοπός σου, κοίτα σε ένα SSD 120GB (70 Euro) και σε κάρτες τύπου R9 270X / R9 280 (~200 Euro) Δεν πρότεινα EVO, άλλο είπα στο μήνυμα που έκανες παράθεση, ήταν απάντηση προς αυτό που είπε ο Parhs και όχι ως προς το τι να αγοράσει ο TS. 1
ParhsG Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι απλα γεννά υποψίες το ότι πήρε τοσο καιρό να βρεθει το bug , το ότι ενδέχεται να υπάρχουν και αλλα σε αλλους SSD που περναν απαρατήρητα.
Blackdog17 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 δηλαδή ρε παιδιά να μην αγοράσω καθόλου και να το αφήσω για λίγο καιρό..πάνω που το πήρα απόφαση να αγοράσω ssd ανακαλύφτηκε το bug..?eleosssss
Federacion Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μαυρόσκυλε ο ssd είναι μεγάλη υπόθεση και κάνει τεράστια διαφορά.. Ακόμη και με τον ελλατωματικό που είμαι δεν συγκρίνεται με το τι φορούσα πριν. Βασικά είναι σαν να ανέβηκα απο το ποδήλατο στη μηχανή και να παραπονιέμαι τώρα γιατί έχει κόφτη στα 80 ενώ πηγαινε με 180. Αλλά ούτε 80 δεν βλέπεις με ποδήλατο έτσι; 1
SPANK Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Εντάξει ας μην είμαστε υπερβολικοί επειδή βγήκε ενα bug στον samsung δεν σημαίνει οτι δεν αγοράζουμε κανεναν ssd , αμα δεν θέλεις να το ρισκάρεις με τον samsung πήγαινε στην επόμενη πολυ καλή επιλογή του crucial mx100 1
Blackdog17 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 παιδιά ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και τις απαντήσεις σας...θα παραγγείλω μια από αυτές τις μέρες τον mx100 256 GB
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα