poulinos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 εγω επιμενω οτι κατι βρωμαει με το 66 attenuation.και σε Thomson δεν βλεπεις ετσι απλα λαθος attenuation.για αυτο εειπα να βγουν ολα απο πανω.σημερα πετυχα ρουτερ που εδειχνε 56 attenuation και συγχρονιζε 3mbit.ενα φιλτρο ηταν αναποδα τοποθετημενο.δηλαδη αντι να κοιταει τον τοιχο κοιταγε το fax>με το που μπηκε σωστα η γραμμη 44 attenuation και 4,5mbit.Η γραμμη δεν ειναι για παραπανο λογω αποστασης.
Ntinaras Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 κι εγω πιστευω οτι εχει γινει αρκουδια με το φιλτρο
internetakis1994 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 είχες δίκιο πουλινέ βλακεία δικιά μου είχα το καλωδιακή που μπένει στο φίλτρο μέσα στη θύρα τηλεφώνου αντί για dsl με το που το έβαλα στο dsl ανέβηκε 1mbps δοκίμασα να βγάλω το καλόδιάκη του τηλεφώνου και να κάνω test μπας και αποκτήσω τη παλια ταχύτητα αλα μάτεα.Δοκίμασα και άλο φίλτρο πάλι τίποτα επεισυνάπτο νέα εικόνα αυτη τη φορά με το καλοδιάκη στη σωστή θύρα http://postimg.org/image/z5zbcasjl/
paul_agg Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Ξεκάθαρα. Σε βάλανε σε 6αρι προφίλ μήπως ανέβει ο συγχρονισμός σου λίγο, έβλεπαν το προηγουμενο atn και ειπαν οτι δε μπορει να παιξει πιο ψηλά. Το λάθος όμως δικό σου, μιας και πρώτα έπρεπε να ελεγξεις αυτα που σου είπαν εδώ (αφου άλλωστε ειδες οτι το πρόβλημα ήταν στο φίλτρο) και μετά να πάρεις τηλέφωνο.Πλέον ξαναπαίρνεις τηλέφωνο και λες να προωθηθει η βλάβη για να σε ξεκλειδώσουν απο το 6αρι προφίλ.
internetakis1994 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Τελικά ένα κατάλαβα ότι μέσω ιnternet συνενοήσε καλύτερα απότι στο τηλέφωνο συμπλήρωσα τη φόρμα επικοινωνίας τσέκαρα τις τεχνικές πληροφορίες αμέσως σε 5 λεπτά με πείρανε τηλέφωνο και με είπανε ότι το έχουνε κλειδώσει στα 6mpbs και τους είπα να το ξεκλειδόσουνε αμέσως την άλη μέρα το πρωί 8 ώρα με πείρανε τηλέφωνο και με είπανε οτι το ξεκλειδώσανε αμα περείμενα απο τηλέφονο να συνενοειθό καλα κρασιά http://tinypic.com/view.php?pic=oq9jec&s=8#.VCVfJvl_smM
jkoukos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Ωραία, τους ξαναπαίρνεις τηλέφωνο και ζητάς να σου κατεβάσουν το SNR στο 6 για να κερδίσεις άλλα 3Mbps και να πιάνεις το μέγιστο της γραμμής.
internetakis1994 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 μόνος μου δεν γίνεται να το κάνω?
jkoukos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μόνο αν γίνεται από το modem/router, είτε με κατάλληλη επιλογή στο μενού ή μέσω telnet ή μέσω DMT. Όμως λίγες συσκευές έχουν τέτοια δυνατότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα