internetakis1994 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα κάνοντας ένα test με το κλασικό speedtest μου έβγαλε ταχύτητα κατεβάσματος http://postimg.org/image/5lx5485k5/3,72mbps ενώ έβγαζα σταθερά 13-14 δοκίμασα να αλλάξω κωδικό μπας και με κλέβει κανένας αλά τίποτα.....επίσης πλήρες scan για ιούς ούτε ένα δεν βρήκε.το ρούτερ μου είναι Thomson TG585 v7 δοκίμασα και reset πάλι τίποτα τα φώτα σας !
Xristaras12 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 μπες σε κάποια σελίδα πχ amd και κατέβασε κάνεναν vga driver να δεις η καμιά διανομή λινουξ το speedtest δεν είναι και τρομερά άξιο εμπιστοσύνης. 1
poulinos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 για αρχη δεν τρεχουμε speedtest και ουτε κατεβαζουμε κατι.για αρχη μπαινουμε μεσα στο ρουτερ και βλεπουμε ποσο συγχρονιζει η γραμμη.για να ειχες παλια 13-14 mbit σημαινει οτι καπου εκει συγχρονιζες.οποτε μπες μεσα στο ρουτερ και δες ποσο συγχρονιζεις.αμα συγχρονιζεις χαμηλα κανε ενα Reboot τον ρουτερ μηπως ετυχε.αν κανει το ιδιο και μετα δοκιμασε να βγαλεις ολα τα τηλεφωνα φιλτρα σπλιττερ απο πανω και να δοκιμασεις σκετο το ρουτερ σε αλλο πριζακι να δουμε αν θα κανει το ιδιο.αν κανει το ιδιο δοκιμασε και με αλλο τηλεφωνικο καλωδιο.αν συγχρονιζεις 13-14 οπως παλια εισαι οκ οποτε μπορει να φταιει καποιο καλωδιο καποιο φιλτρο που χαλασε καποιο splitter.αν τωρα συγχρονιζεις 13-14 αλλα στα τεστ κατεβαζεις με 3-4 εκει παμε αλλου και το ψαχνουμε διαφορετικα.που δυσκολο το κοβω το δευτερο σεναριο.κατι με το πρωτο ειναι.υπαρχει βεβαια και περιπτωση η γραμμη να εχει καποια βλαβη και πλεον να συγχρονιζει στα 3-4 οπου εκει πρεπει να δηλωθει βλαβη στον παροχο για να δωθει μετα στον οτε.ο παροχος θα κανει ελεγχο στον κατανεμητη /χωνευτη να δει τι γινεται εκει και μετα το δινει στον οτε αν φανει οτι δεν ειναι το προβλημα καπου στον χωρο σου.γιατι μπορει να εχει γινει οτιδηποτε απο την χωνευτη και μετα.εσυ ξεκινα με τα απλα γιατι μπορει απλα να ετυχε να συγχρονισει χαμηλα και τιποτε παραπανω. 1
internetakis1994 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 http://tinypic.com/view.php?pic=16aqy5j&s=8#.VB_2Mvl_tz8ορίστε πουλινέ θες να συνεχίσουμε εδώ? η σε προσωπικά μηνύματα?
Ntinaras Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 εγω λεω να βγειτε για καφε στα 5 συγχρονιζεις.οποτε τοσο που πιανεις ειναι φυσιολογικο
internetakis1994 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Mα έπιανα 13-14 σταθερό....
Xristaras12 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 και τώρα δεν το πιάνεις. στα 6.300 έχεις κλειδώσει. restart το μόντεμ και βλέπεις σε επόμενο στάδιο αφαιρείς τα πάντα απο την τηλεφωνική πρίζα και δοκιμάζεις μόνο με το μόντεμ πάνω.
jkoukos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν έχει κλειδώσει στα 6300, αλλά στο 5100Mbps. Κάνε πρώτα μια επανεκκίνηση στο modem και αν εξακολουθείς να έχεις πρόβλημα ψάξε για πρόβλημα στην δικιά σου πλευρά και πάρε τηλέφωνο στον πάροχο. Με 66dB Attenuation και να έχεις τόσο ψηλό συγχρονισμό σημαίνει είτε έχει πρόβλημα το modem (έστω και προσωρινό) είτε η γραμμή.
poulinos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 με βαση το 66 attenuation το οποιο δεν υφιστατε και ειναι δυσκολο να το βγαζει το thomson λαθος θα ελεγα. α.βεβαιωσου οτι εχεις τηλεφωνο μην παιζει μονοπολο και για αυτο βλεπεις αυτα τα νουμερα.γιατι τα νουμερα ειναι τα μισα απο αυτα που ειχες πριν. βγαλε τηλεφωνα σπλιττερ φιλτρα και βαλε το ρουτερ σε αλλη τηλεφωνικη πριζα μηπως επαθε κατι η πριζα και με αλλο τηλεφωνικο καλωδιο μηπως επαθε κατι το καλωδιο. αν πιανουν τα χερια σου δες ενωσεις σε χωνευτη/κατανεμητη. με βαση αυτα τα νουμερα ή θα πρεπει να παιζεις μονοπολο ή να εχεις βαλει φιλτρο πριν το adsl router.η να εχεις βαλει το ρουτερ στο σπλιττερ στην θεση Phone αντι για adsl.
internetakis1994 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 πήρα τηλ στο 13888 και τους είπα το εξής έχω 24αρα σύνδεση OTE double play 24 economy αλά στον υπολογιστή μου δείχενι 5 και με λέει στη περιοχή σας μέχρι 6 max πιάνετε της λέω στο παρελθόν δεν είχα τέτοιο πρόβλημα και ότι έπιανα σταθερά 13-14 σίγουρα και με είπε να δηλώσουμε βλάβη καλα που της είπα δηλαδή ότι έπιανα 13-14 αλιιός θα με δουλέβανε ψιλοχαζή και δήλωσα βλάβη με είπανε να έχω το ρούτερ ανοιχτό και το κινιτο .....για να επικοινονούμε πότε θα με πάρουνε τώρα?
vrykolakas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μέσα σε 1-2 μέρες θα σ' έχουν πάρει.
internetakis1994 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 με ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό που λέει σας ενημερώνουμε ότι τελείωσε η αποκατάσταση της βλάβης 9 ώρα ακριβώς μου το στείλανε αλα η ταχύτητα ακόμα εκεί παραμένει....δοκίμασα και restart το ρούτερ τίποτα πάλι.... επισυνάπτω και εικόνα να μου πείτε τη ακριβώς κάνανε http://postimg.org/image/bix3usifp/
mitsus Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Τίποτα δεν κάνανε. Αυτά που σου είπε ο poulinos τα δοκίμασες?(τηλέφωνα,spliter,φίλτρα εκτός και το router σε άλλη πρίζα) Η γραμμή του τηλεφώνου δουλεύει?
vrykolakas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Η αλήθεια είναι πως ανέβηκες 77Kbps, βέβαια... Αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι αύριο το απόγευμα, ξαναπάρτους. Εκτός κι αν καίγεσαι, οπότε πάρτους απόψε. 1
PETROS13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 με ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό που λέει σας ενημερώνουμε ότι τελείωσε η αποκατάσταση της βλάβης 9 ώρα ακριβώς μου το στείλανε αλα η ταχύτητα ακόμα εκεί παραμένει....δοκίμασα και restart το ρούτερ τίποτα πάλι.... επισυνάπτω και εικόνα να μου πείτε τη ακριβώς κάνανε http://postimg.org/image/bix3usifp/ πάρε τους και πάλι. συνήθως από ΟΤΕ κάνουν και οι ίδιοι reset ή κάτι τέτοιο στη γραμμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα