DreadKnight Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα Άλφα Ρομέο 146 twin spark 1.4 όπως αναφέρω στον τίτλο. Είναι μοντέλο 97 αλλά το έχω για να κινούμαι. Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος, κάθε πόσα χιλιόμετρα αλλάζουμε ιμάντα χρονισμού και να είναι να τον αλλάξω, θα πρέπει να αλλάξω και τον μεταβλητό χρονισμού; Ο υπάρχον ιμάντας αλλάχτηκε το 2008 και έχει 45 χιλιάδες χιλιόμετρα και ο μεταβλητός αρκετά παραπάνω (δεν ξέρω πόσα). Από χρήματα αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει σάλιο, αλλά αν είναι να κοπεί και να είναι άχρηστο το αυτοκίνητο, θα κοιτάξω να τον αλλάξω.
igoods Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα Άλφα Ρομέο 146 twin spark 1.4 όπως αναφέρω στον τίτλο. Είναι μοντέλο 97 αλλά το έχω για να κινούμαι. Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος, κάθε πόσα χιλιόμετρα αλλάζουμε ιμάντα χρονισμού και να είναι να τον αλλάξω, θα πρέπει να αλλάξω και τον μεταβλητό χρονισμού; Ο υπάρχον ιμάντας αλλάχτηκε το 2008 και έχει 45 χιλιάδες χιλιόμετρα και ο μεταβλητός αρκετά παραπάνω (δεν ξέρω πόσα). Από χρήματα αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει σάλιο, αλλά αν είναι να κοπεί και να είναι άχρηστο το αυτοκίνητο, θα κοιτάξω να τον αλλάξω. Ο ιμαντας καλο ειναι να αλλαζετε ειτε στα 50.000 χιλιομετρα ειτε στα 5 χρονια. Οχι οτι αν τον αφησεις παραπανω ειναι σιγουρο οτι θα σου κοπει αλλα απο εκει και περα παιζεις κορωνα γραμματα..
dimitrisOP Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 δεν κοβεται τοσο ευκολα και δεν εχει κανει πολλα χλμ
Thanos1972 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Εχει μεταβλητο χρονισμο η twin spark?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα