argyrist25 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 παιδια καλησπερα,θελω να μου πειτε και αν ειναι ευκολο να κανω o.c την καρτα γραφικων που εχω?(msi r6670-2gb,δεν ξερω αν γινετε,και πως,ειναι η πρωτη φορα που θα την πειραξω(ο λογος που το κανω ειναι γιατι θελω να παιξω το fifa15 λιγο πιο ανετα)δεν ξερω τι αλλο χρειαζεται να σας πω!!!το συστημα που εχω ειναι Επεξεργαστης Intel®[email protected] Ram 10gb 1333 καρτα γραφικων msi r6670-2gb τροφοδοτικο Super Flower 550W Golden Green Μητρικη ASUS H97 PLUS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορείς να κάνεις αλλά γενικά αδικείς πολύ τέτοιο σύστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argyrist25 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δηλαδή;τι εννοείς;ότι άδικο τέτοιο σύστημα; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
userpartali Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Προφανώς εννοεί την κάρτα γραφικών μιας και δεν θα κερδίσεις και κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 θα πιέσεις την κάρτα για να πάρεις 2-3 fps στην καλύτερη των περιπτώσεων. Εχεις αδύναμη κάρτα,καλύτερα μείνε όπως είσαι και πήγαινε για αλλαγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argyrist25 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 καταλαβα ευχαριστω παιδια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα