trelo alani Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Μα δεν φταίω εγω αφου δεν το ανοίγει το link το tablet εγω τι να κάνω καθε φορα με πεταει σε αχρηστα πράγματα
.::NikoS::. Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Φταις εσύ που μιλάς σα γαϊδαρος όμως και κατηγορείς τους πάντες και τα πάντα επειδή δεν ξέρεις την τύφλα σου (πράγμα που δεν είναι κακό) αλλά όταν δε ξέρεις κάτι καλύτερα κάτσε να ακούσεις όμορφα κι ωραία κάποιον που ξέρει περισσότερα. Αν εσύ δεν είσαι σε θέση να δεις το link του Bios (που κι εγώ από περιέργεια το πάτησα και το κατέβασα) δε σου φταίει κανείς. Edit: παρεμπιπτόντως επειδή κατέβασα το αρχείο και το είδα, φλασάρεται και μέσα από windows τρέχοντας το batch autoexec.bat αλλά επειδή είναι πολύ παλιό καλό θα ήταν να τρέξει από windows XP, ή αν είναι δυνατόν να το φλασάρεις απευθείας από το bios είτε με κάποιο USB έξω από τα windows (έτσι για να μη λες οτι δε βοηθάμε δηλαδή) Φαντάσου ότι σε μία παλιά μητρική που είχα έκανα update bios από δισκέτα (ναι floppy drive) και αυτό εν έτη 2014. και όπως αναφέρθηκε πιο πάνω το να φλασάρεις bios είναι επικίνδυνο σε περίπτωση που αποτύχει ή είναι λάθος/κατεστραμμένο το αρχείο. Και ειδικά μία τόσο παλιά μητρική είναι και σπάνιο να έχει κάποιο recovery mode. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα