Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο την αλλη μου την λετε και μετα ζητατε να σας μιλήσω.... Τι εκανα λαθος επειδή δεν γνωρίζω καποια πραγματα και ρωταω να μαθω.... Αφήστε το αν ειναι να μιλάτε ετσι :@ δηλαδη αν ειχατε μαγαζι κανεις δε θα παταγε μετα απο αυτο!

ενώ δηλαδή όταν έρχεσαι σε ένα φόρουμ και προσβάλεις τους άλλους είναι σωστότερο.

στην αρχή ρώτησες για να μάθεις,μετά αγανάκτησες και μετάς μας το έπαιξες και τσαμπουκάς.

Σε παρακαλώ άνοιξε θέμα στο thelab.gr και κάνε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια που έκανες κ εδώ να δούμε σε πόσα ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ έχεις φάει ban.

• Like 2
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τεσπα.... Update θελω να κανω σε driver kai bios επειδή εχω παλιά μητρικη το θεωρώ λιγο δυσκολο...... Εδω ειναι το link http://www.motherboards.org/mobot/motherboards_d/DFI/PS83-BL%2Brev.%2BB/ της μητρικής και οσες πληροφορίες ζητατε για αυτο

Αν δεν σταματήσεις εδω θα φας ban χρησταρα μην ασχολησε μαζι μου μιλα με άλλους.....

Δημοσ.

ναι σοβαρά; τι λες;

εσυ να σταματήσεις βασικά.

λοιπόν bios update δεν υπάρχει λόγος να κάνεις αν δεν υπάρχει λόγος(πχ επεξεργαστης που δεν υποστηρίζεται στο τωρινό)

όσο για drivers θα πρέπει να βάλεις άλλο πρόγραμμα που να μας λέει τι περιφεριακά έχει η μητρική γιατί το site της DFI έχει κλείσει εδώ και πολλά χρόνια.

Δημοσ.

Για αυτο ζηταω βοήθεια.... Μονο μια καρτα γραγικων agp εχω πανω της τπτ αλλο και μ λοιπουν τα driver tis karta hxou... Τωρα πλεον μου βγαζει blue screen και λεει να κανω update sto bios αλλιως δεν ξεκινάει...

Δημοσ.

λοιπόν νομίζω κάτι βρήκα

http://www.mmnt.net/db/0/0/203.148.250.132/Drivers/SVOA_PC/Computer/DFI/PS83-BL

το bios κατεβαίνει μιας και το δοκίμασα αλλά βλέπω ότι περιέχει exe μέσα αν και κανονικά πρέπει να γίνεται μέσα απ το bios το update.

έχει τέτοια επιλογη στο μενού της η μητρική;

vga driver θα βάλουμε απ ευθείας απ το site του κατασκευαστή της το τελευταίο διαθέσιμο.

Δημοσ.

Trelo Alani, εσύ είσαι εδώ ; Από περιέργεια ρωτάω.

χααχα το θυμαμαι αυτό

πραγματικα ''τρελο αλανι'' καλο ειναι αν θες να σου δωθει και στομελλον βοήθεια καλο ειναι να μιλας ωραία και ηρεμα ... να ζητας ευγενικα αυτο που θες και οχι να ΑΠΑΙΤΕΙΣ..δεν ειμαστε αναγκασμενοι... στο ειπαν και στο αλλο σου ποστ αλλα μαλλον δεν θες να το καταλαβεις... καλο θα ήταν αν συνεχισει με τον ιδιο χαρακτηρα ενας moderator να κλεισει τα θεματα

Δημοσ.

Ενας moderator να μπλοκάρει τον palama.... Γτ ανακατεύετε και μιλαει αισχρα για ολους :D θα δωθει χρηματικο ποσό :D... Ευχαριστω!!!

Δημοσ.

Χρισταρα παταω πανο στο link και μου βγαζε αδιάφορα πραγματα καθε φορα και κατι αλλο εκτος θεματος... Θα εκανες κάποιο λαθος τεσπα δε πειράζει thanks για τι βοήθεια....

Δημοσ.

μα το θεο

post-184642-0-26188700-1411327639_thumb.jpgpost-184642-0-34206700-1411327642_thumb.jpg

ορίστε και το bios που έχει η συγκεκριμένη σελίδα,το ανέβασα στο προσωπικό μου dropbox.

https://www.dropbox.com/s/52rimfjnrrhh41z/sv_ps83.zip?dl=0

για να μη λες ότι σε κοροϊδεύουμε κιόλας,καλή συνέχεια απο μένα.Προφανέστατα η σελίδα έχει και μαμώ τα redirects και προφανέστατα το κινητό σου δεν έχει προστασία απο διαφημίσεις και συναφή.

και για ξεκαθαρίσω τη θέση μου μην ζητάς τα ρέστα επειδή δεν δούλεψε το update,με δική σου ευθύνη το βάζεις,όπως είπα και πριν η DFI έχει κλείσει εδώ και πολλά χρόνια.

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να σπας πολύ πλάκα φιλαράκο με το να τρολαρεις τον μόνο άνθρωπο που παρόλο μας μιλάς λες και θέλουμε να σου πάρουμε λεφτά (έλα στα συγκαλα σου) προσπάθει και ψάχνει και βρίσκει για σένα.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...