Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

θα προσπαθήσω να σε πάρω στα σοβαρά(μιας και αυτό θες)θα βγάλω τη μαγική μου σφαίρα να μου πει σε τι θες να κάνεις update και επανέρχομαι.

• Like 2
Δημοσ.

Αφού δεν εχετε σκοπο να βοηθήσετε τη ρωτατε..... Τη περιμένετε να γραψω ολο το τιτλο κατεβατω.... Αυτος που θελει να βοηθήσει ειλικρινά θα πρεπει να ξερει απο update μετα το επομενο να ρωτήσει σε τινος πρόκειται να του πω.... Εσείς περιμένετε καποιο χρηματικο ποσο μαλλον σίγουρα αλλιώς δεν εξηγείται!

Δημοσ.

Εσύ μάλλον έχεις χαζέψει δεν εξηγείται αλλιώς! Πες σε τι θες να κάνεις update να σου πουμε, όχι ότι τώρα θα πάρεις απάντηση έτσι όπως μίλησες πάλι αλλά anyway.

• Like 1
Δημοσ.

Θα βαλεις σε ενα στικακι  το τελευταιο update,αφου ψαξεις πρωτα {ενα πολυ πολυ μικρο αρχειο} να το βρεις στο net, και καπου στο bios εχει την επιλογη..χοντρικα σε βοηθαω οπως μας βοηθας κι εσυ. :P

Mητρικη πλακετα ειναι ;;; το γκουγκλαρισα :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Αφού δεν εχετε σκοπο να βοηθήσετε τη ρωτατε..... Τη περιμένετε να γραψω ολο το τιτλο κατεβατω.... Αυτος που θελει να βοηθήσει ειλικρινά θα πρεπει να ξερει απο update μετα το επομενο να ρωτήσει σε τινος πρόκειται να του πω.... Εσείς περιμένετε καποιο χρηματικο ποσο μαλλον σίγουρα αλλιώς δεν εξηγείται!

για το αν ξέρουμε απο updates η όχι ρώτα κάποιον άλλο δεν είμαστε όλοι 12-15 χρονών.

απο και και πέρα το update σε ένα τέτοιο θέμα είναι ΤΟΣΟ ΓΕΝΙΚΟ ΟΣΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ 4 ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ 4 ΡΟΔΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ;

το έχουμε τώρα;

ούτε λεφτά θέλουμε ούτε τίποτα,δεν μιλάς με την παρέα σου εδώ πέρα.

Όπως σου είπα και στο άλλο θέμα χαλάρωσε.

για ποιον λόγο και τι θες να κάνεις update θα πείς η όχι;

Δημοσ.

Ρε φιλές λες θες να κάνεις να update. Θες να μυρίσουμε να τα νύχια μας που. Πετάς το μοντέλο της μητρικής.

Θες να κάνεις update στο bios, σε driver σε τι?

όσοι είμαστε για πληρωμή θα κόψουμε κάποια απόδειξη ή όχι? :P

• Like 1
Δημοσ.

για να τελειώνει το θέμα με μένα τουλάχιστον γιατί τα έχωσα "άσχημα"

έχω-έχουμε όλη την καλή διάθεση να βοηθήσουμε εδω πέρα σε θέματα που ξέρουμε,μπορούμε να απαντήσουμε και σε αυτά που κάνουμε γενική κουβέντα.

Δημοσ.

Απο την αλλη μου την λετε και μετα ζητατε να σας μιλήσω.... Τι εκανα λαθος επειδή δεν γνωρίζω καποια πραγματα και ρωταω να μαθω.... Αφήστε το αν ειναι να μιλάτε ετσι :@ δηλαδη αν ειχατε μαγαζι κανεις δε θα παταγε μετα απο αυτο!

Δημοσ.

Update κάνεις στο bios, στους οδηγούς κλπ. Αν δεν μας πεις πάνω σε τι θες να κάνεις αναβάθμιση πως θα σε βοηθήσουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...