asusz97 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 καλα κρασια κανενας δεν βοιθαει και μετα λεμε οτι τα φοραμς εινε για να βοιθανε τον κοσμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spgkolem Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 που θες βοηθεια?Πες μηπως ξερω να σε βοηθησω. ακυρο,ειδα το θεμα που ρωτας για overclocking.Δεν εχω ασχοληθει ποτε και δεν μπορω να σε βοηθησω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 για αυτο εδω μιλάς; http://www.insomnia.gr/topic/542312-ti-diafora-exei-asus-4-way-optimization-me-to-bios-overclocking/?do=findComment&comment=53480268 πρεπει να καταλαβεις καποια πραγματα στα φορουμ σου απαντανε εθελοντικά καποια ατομα για καποιο προβλημα σου. δεν ειναι ολοι online 24/7 για να ειναι μεσα στις 5-6 ωρες που περιμενεις απάντηση, μπορει να σου απαντήσουν την νυχτα, κυριακη ειναι, μπορει να ειναι εξω, μπορει να ξεκουράζονται, μπορει πολλα. οσο για το oc, πρεπει να αγοράσεις μια καλη ψυχτρα και να κανεις manual oc. ασε το αυτοματο. εμενα μου πήγε απο 2.9 τον athlon x4 635 στα 3.1 το αυτοματο και μονος μου το πηγα 3.5 και εαν ειχα καλύτερη ψυχτρα για παραπανω volt θα πηγαινε 3.6 υ.γ. και εγω δεν τα παω καλα με την ορθογραφία, δοκίμασε να βαλεις εναν ορθογράφο στον browser σου αν θες. βοηθαει και εσενα και εμας. υ.γ2. εαν βαλεις καλητερη ψυχτρα, δεν θα σου κανει παραπανω oc η μητρηκη αυτοματα. απο οσο ξερω δηλαδη, δεν νομίζω να κοιτανε θερμοκρασίες οταν κανουν oc μονα τους. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 καλα κρασια κανενας δεν βοιθαει και μετα λεμε οτι τα φοραμς εινε για να βοιθανε τον κοσμο Συμπληρωνοντας τον hackerW32, κανεις δεν σου χρωσταει κατι και δεν ειναι υποχρεωμενος να σε βοηθησει ακομα και εαν ειναι online την ωρα που ποσταρεις. Απλα και ξάστερα. Btw, το thread bumping, double posting, τα ακατανοητα posts και ολα τα σχετικα, δεν επιτρεπονται. Αλλα φανταζομαι αυτο το γνωριζεις μια και διαβασες τους ορους χρησης του forum που κραζεις. Σωστα? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις