moikan21 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 εχω εγκαταστησει ένα game στο pc και δεν μπορω να το τρεξω, μου βγαζει ''η εκκίνηση του προγραμμματος δεν ηταν δυνατη επιδει το στοιχείο XINPUT1_3.dll λειπει από τον υπολογιστη σας''.. τι να κανω? εχω τα win 8.1 και από ότι ειδα στο συστημα το directx11. υπαρχει κατι που να μπορω να κανω? ευχαριστω!
Federacion Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 X input φίλε μου είναι αρχείο του παιχνιδιού που ελέγχει το Xbox controller. Τσεκάρε αν το antivirus σου έχει μπλοκάρει το συγκεκριμένο αρχείο και για ποιο λόγο. Ίσως να το έχει βρει άδικα και να πρέπει απλά να το βγάλεις απ την καραντίνα. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
moikan21 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 όχι ρε γαμο...το δεν εχει τπτ σε καραντινα... τιποτα άλλο? συγκεκριμενα εκλεισα το antivarius (panda) για να ανοιξω την εφαρμογή αλλα τπτ..
moikan21 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 εχει να προτηνει κανενας τπτ άλλο?
Xristaras12 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 κάνε ενημέρωση το directX και θα λυθεί λογικά http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?displaylang=en&id=35 κανονικά το παιχνίδι θα έπρεπε να το κάνει απο μόνο του άρα είναι πειρατικό
moikan21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 κατι αλλαξε, τωρα γραφει ''geme version not supported. Aporting startup''. τωρα τι κανω?
Federacion Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Uninstall και ξανά κατέβασμα ξανά Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα