Μαντσιος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Το προβλημα μου ειναι οι λανθασμενες θερμοκρασιες του cpu Εχω τον amd a8 6600k και δεν μπορω να δω την θερμοκρασια του το core temp μου λεει 0 το hw 80 opvw kai to speecy στα bios δεν ειναι idle το speedfan μου λεει 14 οπως και το aida 64 το amd overdrive λεει thermal margin 70c το real temp δεν υποστηριζεται τι να κανω για να δω την θερμοκρασια του επεξεργαστη μου? Προσφατα αλλαξα ψυκτρα και εβαλα την coolermaster seidon 120v υδροψυξη με λιγα λογια.Bios temp 39 Αλλα δουλευει σε high voltage στα 3900 ghz δεν ειναι idle Σας ευχαριστω
coolerman Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Για κοίτα με το hwinfo http://www.hwinfo.com
Μαντσιος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 47 βαθμους και στα bios 39 λαθος μ φαινεται
Xristaras12 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 στο bios έχεις ένα μικρό load έτσι γίνεται. απο και και πέρα κατέβασε το amd overdrive και δες θερμοκρασίες σε συνδιασμό με το hwinfo για να βρεις θερμοκρασίες στους πυρήνες και στο socket.
Μαντσιος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Με ποιον τροπο θα βρω τις θερμοκρασιες δηλαδη?
Xristaras12 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 το amd overdrive σου δείχνει πόσο έχεις ακόμα για να φτάσει στο θερμοκρασιακό του όριο ο επεξεργαστής. Δεσ τι ανεβοκατεβαίνει παράλληλα στο Hwinfo για να βρεις ποια ένδειξη του σου δείχνει την θερμοκρασία. Στους amd έχεις θερμοκρασία πυρήνων και θερμοκρασία socket με διαφοτερικά όρια το καθένα. Αν θυμάμαι καλά το overdrive μετράει πυρήνα.
mitss4 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Σωστοί οι φίλοι.. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα