marios3354 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 καλησπερα στο φορουμ.....μπορει να μου πει καποιος αν μπορω να κανω αναβαθμηση λογισμηκου στο γκαλαξη σ4 κλονο.....ειναι αναγκη παρακαλω απαντηστε μου....μονο γνωστες των κλονων δεν θελω να χαλασω την συσκευη.....ευχαριστωω πολυ περιμενωωωωω
kataramenos32 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Πετα το να ησυχασεις. Ολοι οσοι ξερουν απο κλωνους θα σου πουν οτι ειναι για τα σκουπιδια και τιποτα παραπανω 2
arc Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Μας λες οτι ειναι κλώνος αλλά δεν μας λες ποιος κλώνος ειναι. Επισης τι εννοείς αναβάθμιση. Αν για το συγκκριμένο κλώνο εχει βγει αλλη rom θα υπάρχει στο http://www.needrom.com/ Τονιζω το «συγκεκριμένο κλώνο» γιατί αν κοιτάς για rom galaxy s4, δεν θα καταφερεις τιποτα.
Federacion Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε παιδιά ρωτάτε λες και ο άλλος είναι το φιλαράκι σας στο καφενείο... Πείτε λίγο τι θέλετε ποια συσκευή κτλ κτλ... Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App 1
annorax Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Πήγαινε στο "Ρυθμίσεις συστήματος", τέρμα κάτω "σχετικά με το τηλέφωνο" και διάβασε εκεί που λέει: "αριθμός έκδοσης". Εκεί συνήθως φαίνεται ποια rom έχει επάνω το κινητό. Μετά ψάξε στο Google αυτή τη rom και μπορεί κάτι να υπάρχει σε sites όπως το needrom (που προανέφερε ο arc παραπάνω) ή το http://www.chinaphonearena.com/forum/index.php Για να κάνεις μια τέτοια αναβάθμιση σε κλώνο όμως (με την προϋπόθεση ότι θα έχεις βρει νεότερη rom), πρέπει να έχεις κάποιες γνώσεις ή προηγούμενη εμπειρία, γιατί ο κλώνος ή θα χρειάζεται root, ή custom recovery (όπως το CWM) ή να χρειάζεται flashing με κάποιο flashtool και τελικά θέλω να καταλήξω ότι το πιο πιθανό είναι να μη μπορέσεις να το κάνεις μόνος σου. Επίσης - και το πιο σημαντικό (όπως είπε και ο kataramenos32) - αν ο κλώνος είναι από την κατασκευή του μειονεκτικός (μικρή μνήμη, αργός επεξεργαστής), καμία αναβαθμιση δεν θα τον κάνει να τρέξει πιο γρήγορα (δυστυχώς). Στην τελική, ή το κρατάς για κλήσεις και SMS, ή μαζεύεις λεφτά για κάτι καλύτερο στο μέλλον... 1
marios3354 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 ρε μαθετεε να μιλατεεε κλασσικη ελληναραδες να πουμε αμεσως με την αντιλογια να μειωσετε τον αλλον.!!!!....λες και ξερωω πολλα εγω για να σας πω..!!! ειναι το ι9500.....απο κορεα μου το φερανε...!!!το κινητω το εχω 4 μηνες και ουτε μου κολαει ουτε προβληματα εχει βγαλει ουτε τιποτα....ολαα δουλευουν οπως και το κανονικο.....ολα τα λογοτυπα τις samsung λες και ειναι το κανονικο.!!!!!!!απλως ακουω πολλα και ηθελα να παρω γνωμες και να δω αν γινετε η αναβαθμηση και πως θα την καν αν γινετε!!!!
arc Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 ρε μαθετεε να μιλατεεε κλασσικη ελληναραδες να πουμε αμεσως με την αντιλογια να μειωσετε τον αλλον.!!!!....λες και ξερωω πολλα εγω για να σας πω..!!! ειναι το ι9500.....απο κορεα μου το φερανε...!!!το κινητω το εχω 4 μηνες και ουτε μου κολαει ουτε προβληματα εχει βγαλει ουτε τιποτα....ολαα δουλευουν οπως και το κανονικο.....ολα τα λογοτυπα τις samsung λες και ειναι το κανονικο.!!!!!!!απλως ακουω πολλα και ηθελα να παρω γνωμες και να δω αν γινετε η αναβαθμηση και πως θα την καν αν γινετε!!!! Βγάλε τη σκουφια σου και βάρα μας. Στα υπολοιπα που σου είπαμε ... τίποτα. Βγάλε τη μπαταρία, και πες μας τι γράφει στην πίσω πλευρα του κινητού. Επισης που είναι η ανάγκη; Τέλος αφου όλα δουλευουν ρολόι ... γιατί θες να το σκαλίσεις; Ασε το όπως ειναι. 4
Federacion Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Από μένα είσαι φάουλ φίλε. Over and out. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App 3
Donalhioy Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 προτεινω το θεμα να κλειδωθει μεχρι ο φιλος να μαθει ορθογραφια οπως και να μιλαει.. δεν γινεται να γραφει ο καθενας οτι του κατεβει και να περιμενει να μαντεψουμε τι πως και γιατι! 4
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Με ναυαρχιδα 2ετιας και ακομα δουλευω με την 4.2 και ειμαι υπερευχαριστημενος. Ενας παραπανω λογος να μη το πειραξεις ειναι να μη κανεις κατι λαθος και στο τελος μεινεις χωρις κινητο.
doa5 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Κοιτα να δεις μπαινει ο αλλος για να ζητησει βοηθεια και οταν του λενε την αληθεια πρει κλωνων αλλα και τι πρεπει να κανει θιγεται και απο πανω και την "λεει" κιολας....
tony81 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Ότι στραβωθηκαμε να διαβάσουμε δεν το λέει. Ημαρτον κουτσοί στραβοί..
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Η ουσία είναι οτι η διαφωνία γίνεται για ενα κλώνο που δε ξέρουμε καν αν έχει update. Όταν αγοραζεις κλώνο και θέλεις και υπόστηριξη σε λογισμικό είναι τραγικό. Χωρια τα Σαρ κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις