Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα είμαι κάτοχος ενός Sony xperia S αλλά έχει αρχίσει να τα παίζει. Θέλω κινέζικο αναγκαστικά με την προϋπόθεση να έχει 2gb Ray και καλό επεξεργαστή.

Δημοσ.

One plus One, αν διαθέτεις τα χρήματα (φαντάζομαι 3GB μνήμης σου φτάνει...)

http://www.pandawill.com/oneplus-one-smartphone-4g-lte-3gb-64gb-snapdragon-801-25ghz-55-inch-gorilla-glass-fhd-p90070.html

Αν ψάχνεις κάτι φτηνότερο σε 2GB, προτείνω Asus Zenfone 5

http://www.to2c.com/asus-zenfone-5-2gb-ram-16gb-rom-intel-z2580-dual-core-2-0ghz-android-4-3-smartphone-5-0-inch-hd-screen.html

THL 5000 (οκταπύρηνο με μπαταρία 5000mah (!)

http://www.to2c.com/thl-5000-basic-smartphone-mtk6592-octa-core-2-0ghz-ram-2gb-rom-16gb-with-5-0inch-fhd-nfc-5000mah-battery.html

Μπορείς επίσης να μπεις στο Pandawill και να ψάξεις στην κατηγορία Android phone με φίλτρο μνήμη 2GB. Αυτή τη στιγμή δείχνει 164 κινητά!

Δημοσ.

Για το one plus one το σκεφτόμουν γιατι μου το έχουν προτείνει και κάτι φίλοι αλλα έχω ακούσει για ένα θέμα με invitation μονο. Οι τιμές είναι λίγο μεγάλες για τα περισσότερα απο όσα μου έστειλες, κάτι στα λεφτά που μπορώ να διαθέσω υπάρχει? Βλέπω μερικά Xiami που είναι καλά, απλά φοβάμαι επειδή δέν ξέρω και καλά μην χάσω καμία καλύτερη προσφορά ή κάτι πολύ καλύτερο στα ίδια λεφτα.

Δημοσ.

Έχω το δεύτερο μια βδομάδα δεν είναι απλά καλό είναι τέλειο, απροβληματιστο, γρήγορο μπαταρία δύο μέρες+, δεν υπάρχει άλλο σε αυτά τα λεφτά.

Δημοσ.

Έχω το δεύτερο μια βδομάδα δεν είναι απλά καλό είναι τέλειο, απροβληματιστο, γρήγορο μπαταρία δύο μέρες+, δεν υπάρχει άλλο σε αυτά τα λεφτά.

Απο camera πως τα παει? μερα και νυχτα κυριος?

Δημοσ.

Και εγώ προς ένα απο τα δύο κλίνω, καθώς το asus zenfone έχει λίγη μπαταρία, το oneplus one πέρα απο το ψηλό κόστος θέλει ή invite ή να περιμένεις μέχρι τέλη οκτώμβρη και αν και το THL 5000 φαίνεται πολύ γερό και καλό πάει στα 210-220 που με λίγα παραπάνω χρήματα πας στο oneplus one που είναι πολύ πιο vfm και θα κρατήσει πολλά χρόνια.

Αν υπάρχει και κάποια άλλη πρόταση μέχρι τα 200 θα ήθελα να την ακούσω πριν βιαστώ να πάρω κάτι.

Για το κινητό το συγκεκριμένο δεν ξέρω αλλα παρατήρησα ότι σε όλα τα κινέζικα η κάμερα είναι η ίδια οπότε μην περιμένεις τρελά πράγματα. Ένα ταμπλετάκι που πήρα εγώ πρίν κάνα 3μηνο απο κίνα έχει θέματα για φωτογραφίες νύχτα.

Δημοσ.

Επειδη ψαχνομαι και γω αυτον τον καιρο για να παρω smartphone εβλεπα το Asus Zenfone 5, πολυ καλο κινητο για τα λεφτα του, 2GB RAM και Intel Atom στα 2GHz. Εχει οντως θεμα με την μπαταρια?

Δημοσ.

Επειδη ψαχνομαι και γω αυτον τον καιρο για να παρω smartphone εβλεπα το Asus Zenfone 5, πολυ καλο κινητο για τα λεφτα του, 2GB RAM και Intel Atom στα 2GHz. Εχει οντως θεμα με την μπαταρια?

Και εγώ για αυτό το φοβάμαι λίγο, πολύ μικρή για την κακή σχεδίαση των τωρινών android versions.

Δημοσ.

Η κάμερα δεν έχει καμμία σχέση με τα φτηνά κινέζικα Είναι πολύ ανώτερη βγάζει πολύ καλές φώτο. Ειδικά την μέρα.

Δημοσ.

Εάν είσαι περίπου στα 200€, με 211€ τελική μπορείς να αγοράσεις το καλύτερο vfm Κινητό σε αυτή την κατηγορία, το Xiaomi Mi3 16Gb. Εγώ έχω την 64GB έκδοση που είναι στα 280€ αν ενδιαφέρεσαι, αλλά η Xiaomi είναι εγγύηση. Πρώτη σε πωλήσεις στην Κίνα, τεράστια κοινότητα και ελληνική που υποστηρίζει το MIUI και το κινητό απλώς φυσάει. Το μαγαζί επίσης που σου προτείνω είναι από τα πιο αξιόπιστα και έχω κάνει κάμποσες αγορές χωρίς πρόβλημα μέχρι στιγμής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...