Beerloah Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα, Έχω HOL 24mbps + HOL my TV. Τη σύνδεση Ίντερνετ την έχω εδώ και 2 χρόνια... δίχως ουσιαστικά προβλήματα...το ρούτερ κλειδώνει στα 13mbit - μια χαρά, δεν έχω παράπονο. Όμως τον τελευταίο μήνα μου κάνει πολλά "κόλπα" - τι εννοώ... 1) Ξαφνικά το Ίντερνετ σέρνεται δίχως αιτία (δεν με κλέβει κανείς, είναι όλα αλλαγμένα: κωδικοί κτλπ) - μόλις γίνεται αυτό και σχεδόν συνέχεια το HoL my TV δείχνει μαύρη οθόνη. 2) Πέφτει η σύνδεση αν κάνω 2-3 ανανεώσεις σελίδων ταυτόχρονα. 3) Που και που παίζω Heroes of Newerth (κάτι σαν Dota, lol) και σε ΚΑΘΕ παιχνίδι τρώω 2 δευτερόλεπτα lag spike ανά 20 δευτερόλεπτα. Πήρα στην εταιρία και μου είπαν ότι φταίει το ρούτερ, καθώς ο συγχρονισμός είναι άψογος... έλα που το κάνει και με κάτι άλλα ρουτεράκια που έβαλα. Η καλωδίωση είναι 1 χρόνου... άρα δικό τους το θέμα πιστεύω. Λίγο τα φώτα σας παιδιά, μου έχει σπάσει τα νεύρα... 2014 και να πληρώνω για Ίντερνετ που σέρνεται και HoL TV που πάντα είναι "down" ... ? Τι να κάνω; Να πάω σε ΟΤΕ; Τώρα τελευταία βλέπω ότι έχει κάνει βήματα; Βασικά έχω μπερδευτεί... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
mitsus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δοκίμασε χωρίς να έχεις συνδεμένο το μηχανάκι για το HOL TV. Νομίζω σου τραβάει 6-8Mbit μόνο για την τηλεόραση. Μπορεί όμως να σου κάνει μ@λ@κίες το μηχανάκι(προβληματικό) και να ζητήσεις αντικατάσταση
Beerloah Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δοκίμασε χωρίς να έχεις συνδεμένο το μηχανάκι για το HOL TV. Νομίζω σου τραβάει 6-8Mbit μόνο για την τηλεόραση. Μπορεί όμως να σου κάνει μ@λ@κίες το μηχανάκι(προβληματικό) και να ζητήσεις αντικατάσταση Φίλε μου ακόμα και όταν το έχω κλειστό... κάνει "κόλπα" το Ίντερνετ...
Xristaras12 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 αποσύνδεσε όλες τις συσκευές και μείνε μόνο με το μόντεμ να δεις πως συμπεριφέρεται. όταν αρχίσει να χάνει ταχύτητα μπες στο interface του μόντεμ και δώσε μας τα στατιστικά της γραμμής.
Beerloah Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Το ίδιο κάνει και σε άλλο ρούτερ που δοκίμασα...ένας φίλος πάντως στη γειτονιά που έχει Cyta, μου λέει ότι η ταχύτητά του ξαφνικά πέφτει πάρα πολύ και ξανα ανεβαίνει... ( κάτι τέτοιο παίζει και εδώ) αν αυτό βοηθήσει... τι να πω, δε ξέρω παιδιά... Μήπως είναι θέμα του ΟΤΕ εν τέλη;
peeperman Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Πολλά errors βλέπω να έχεις. Δοκίμασες να αποσυνδέσεις συσκευές και φίλτρα όπως σου είπε ο φίλος πιο πάνω, μήπως σου βραχυκυκλώνει τη γραμμή;
Beerloah Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Τα ίδια φίλε... σέρνεται το σύμπαν. Και από κινητό που μπαίνει η αδερφή μου, μια ώρα να ανοίξει π.χ το Facebook. Τι είναι τα errors; Βασικά φταίει η HOL; Πάει και αυτή από ποιότητα; Όλα αποσυνδεμένα τα έχω...ρε ότι να νε αλλά τεσπα! Τι να πω...
peeperman Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Error είναι τα σφάλματα στην Αγγλική. Αυτά μπορεί να προκύπτουν απο βραχυκυκλώματα, από προβληματικά καλώδια, απο το ίδιο το ρούτερ/
Beerloah Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Error είναι τα σφάλματα στην Αγγλική. Αυτά μπορεί να προκύπτουν απο βραχυκυκλώματα, από προβληματικά καλώδια, απο το ίδιο το ρούτερ/ Ναι ξέρω, βασικά η απορία μου ήταν για το τι υποδηλώνουν. Άρα είναι θέμα της HOL? Γιατί και ρούτερ που άλλαξα, πάλι τα ίδια... η καλωδιώσεις είναι καινούργιες εξωτερικά...οπότε; Τι να κάνω φίλε, τι προτείνεις; Τετάρτη θα μου φέρουν καινούργιο ρούερ μου είπαν, να ζητήσω και τεχνικό; Edit: Typos Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2014 από Beerloah
Beerloah Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Καμία βοήθεια παίδες; Από κάποιον που να ξέρει τα τεχνικά ζητήματα; Ευχαριστώ.
mitsus Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Περίμενε να σου έρθει το καινούριο ρουτερ και δοκίμασέ το κανα δύο μέρες. Αν συνεχίσει να σου κάνει τα ίδια, τότε κάλεσέ τους και ζήτα τεχνικό Επίσης, πες αν σου το κάνει συγκεκριμένες ώρες τις ημέρας.
Beerloah Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Περίμενε να σου έρθει το καινούριο ρουτερ και δοκίμασέ το κανα δύο μέρες. Αν συνεχίσει να σου κάνει τα ίδια, τότε κάλεσέ τους και ζήτα τεχνικό Έγινε φίλε μου, θα επανέλθω. Σε ευχαριστώ.
bill27 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 ειχα παρομοιο προβλημα με αποσυνδεσεις και απλα αλλαξα το antinirus (ειχα το avast και εβαλα το mse)και ως διαμαγειας ολα εφτιαξαν. αν θελεις κανε μια δοκιμη μπας και....
Beerloah Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 ειχα παρομοιο προβλημα με αποσυνδεσεις και απλα αλλαξα το antinirus (ειχα το avast και εβαλα το mse)και ως διαμαγειας ολα εφτιαξαν. αν θελεις κανε μια δοκιμη μπας και.... Μα το κάνει σε πολλές συσκευές πέραν του λάπτοπ (κινητό) κτλπ... Παρόλο που άλλαξα ρούερ τα ίδια... μπήκα στη σελίδα της Nvidi (συνήθως εκεί τεστάρο την ταχύτητα) και κατέβασα έναν τυχαίο οδηγό... στην αρχή κατέβαζε με όσο κατέβαζε πάντα 1.3 - 1.4 mega byte per second, ξαφνικά η ταχύτητα άρχισε να πέφτει στα ... 100 kbps! ότι να νε. Όλο αυτό κάνει... πέφτει κατακόρυφα η ταχύτητα ανα 20 δευτερόλεπτα και επανέρχεται...τους το είπα και θα ενημερώσουν τεχνικό... τον αν θα έρθει κατα ιδιαν δε ξέρω... πάντως αν τελειώσει η υπομονή μου, θα "την κάνω" δίχως να ενημερώσω. Νισάφι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα