kwstasole Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 τις προαλλες που πηγα να ανοιξω τον υπολογιστη τον ανοιγω κανονικα και ξαφνικα βλεπω οτι η οθονη δν μου εδειχνε τιποτα.. ηταν σαν νεκρη.. κοιταζω ξανα τα καλωδια αλλα η οθονη δεν ειχε καει.. για να μην πολυλογω ανοιξα να δω μιπως εχει καει η καρτα γραφικων αλλα τιποτα... εν το μεταξυ οταν ανοιγα τον υπολογιστη υνηθως κατω απο το κουμπι του power on εχει ενα λαμπακι που αναβει οταν ανοιγω τον υπολογιστη και οταν ο υπολογιστης ανοιγε συνηθως εκανε ενα μπιπ και καλα ο ελεγχος.. αλλα πλεον ουτε το λαμπακι αναβει απο κατω ουτε το μπιπ εκανε οταν τον ανοιγα.. τον εστειλα στο πλαισιο στο σερβις και τους ειπα τι ακριβως εχει γινει.. με περνουν χθες τηλεφωνο μου λενε ο υπολογιστης ειναι ετοιμος.. ετσι παω στο πλαισιο περνω τον υπολογιστη τον συνδεω ολα κανονικα (ξεχασα να πω οτι στο πλαισιο εκαναν ενα γενικο ελεγχο και μου ειπαν οτι υπηρχε καποιο μηχανικο προβλημα στην μητρικη) και καθως τον συνδεω παλι η οθονη δεν ειχε ενδειξη.. δοκιμασα με αλλη οθονη αλλα παλι δεν μου εδειχνε τιποτα... τι μπορει να ειναι; μου εχει σπασει τα νευρα!
NikosKallithea Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Παμε Δεν δουλεύει σωστα το κουμπακι power στο κουτί σου To αλλο ειναι, να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην μητρικη ...και το τρίτο τροφοδοτικο Η παραπάνω λιστα ειναι η σειρα ελέγχων που πρεπει να κάνεις
kwstasole Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 απο τα λιγα που ξερω το τροφοδοτικο δεν φαινεται να εχει καποιο προβλημα αν και θα το κοιταξω! παντως και εγω ειχα επικεντρωσει μπροστα στο κουμπι και στο λαμπακι απο κατω πουεχει.. αλλη μια φορα ειχα παθει κατι παρομοιο δεν ανοιγε ο υπολογιστης.. και οταν το πηγα για σερβις μου ειπαν οτι δεν εκανε καλη επαφη το καλωδιο του power
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα