St4lker Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Μου τυχαίνουν νούμερα data rate απο 1.400 μέχρι 5999 (κάθε φορά που μου τυχαίνει το τελευταίο, δεν διαρκεί πολύ γιατι με πετάει και ξαναγυρίζει σε χαμηλότερο rate) με αποτέλεσμα το ιντερνετ να σέρνεται και να κάνω reboot συνεχώς μέχρι να πιάσω κατι καλύτερο. Χρησιμοποιώ το internet του σπιτονοικοκύρη, ο οποίος απ'ότι του'πε η Forthnet έχει ειδικό συμβόλαιο ωστε να πιάνει καλύτερα σε όλη τη πολυκατοικία. Δεν γνωρίζω τι ταχύτητα έχει βάλει αλλα σίγουρα κάτω απο 8mb. Μόνο 3 άτομα του το χρησιμοποιόυμε, και η σύνδεσή μου γίνεται με wi-fi απόστασης -64~dB απο το ρούτερ. Μπορώ να κάνω κατι μεσ'το ρούτερ; (ZXHN H108L)
peeperman Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Με τα χαρακτηριστικά αυτά θα έπρεπε να υπάρχει συγχρονισμός περίπου στα 10mbps. Πιθανόν να υπάρχει πρόβλημα στη γραμμή του σπιτονοικοκύρη. Πές του να βγάλει φίλτρα διαχωριστές και συσκευές, και να αφήσει το ρούτερ μόνο να δείτε τι συγχρονισμό θα έχετε. αν είναι πάλι αυτό το χάλι, να δηλώσει βλάβη. Αυτό το ειδικό συμβόλαιο για να πιάνει καλύτερα στο κτήριο πρώτη φορά το ακούω, ίσως να του έκαναν καμιά ρύθμιση στο WIFI. Εφόσον είναι Forthnet εχει 24 πακέτο. Όσον αφορά αυτό που λες οτι το χρησιμοποιείτε 3 άτομα, το WIFI δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ταχύτητα συγχρονισμού του ρούτερ. Το μόνο που μπορεί να προκαλέσει το WIFI είναι μείωση της ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων, αν εκείνη τη στιγμή κατεβάζουν όλοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα