Petros24ath Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα. Το πρόβλημα που έχω είναι το εξής: πριν μερικούς μήνες αγόρασα ένα ipad retina μαζί με πρόσθετη ασφάλιση (iplus). Σήμερα συνέβη το κακό και η οθόνη έσπασε. Πάω αμέσως να βρώ την ασφάλιση στο κουτί του ipad και με λύπη διαπιστώνω ότι έπρεπε να την ενεργοποιήσω μέσα σε 15 μέρες απο την αγορά του ipad. Ξέρω ότι πρέπει να διαβάζουμε όρους κτλ... όμως θεώρησα ότι ισχύει με την αγορά χωρίς καμία άλλη ενέργεια. Το ερώτημα είναι τι κάνω σε αυτή την περίπτωση. Αγόρασα μια ασφάλεια (εντάξει το ποσό είναι μικρό 19 ευρω) χωρίς να έχω κάλυψη τόσο καιρό? Ναι μεν λέει ότι πρέπει να ενεργοποιηθεί σε 15 μέρες όμως στις εξαιρέσεις κάλυψης δεν το ανεφέρει. Και εν τέλει τι επιλογές έχω σε περίπτωση που αρνηθούν να καλύψουν τη ζημιά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια. Υ.Σ Δεν ήμουν σίγουρος για το που έπρεπε να αναρτήσω το θέμα, οπότε αν θέλετε μετακινήστε το.
iMarilina Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα. Το πρόβλημα που έχω είναι το εξής: πριν μερικούς μήνες αγόρασα ένα ipad retina μαζί με πρόσθετη ασφάλιση (iplus). Σήμερα συνέβη το κακό και η οθόνη έσπασε. Πάω αμέσως να βρώ την ασφάλιση στο κουτί του ipad και με λύπη διαπιστώνω ότι έπρεπε να την ενεργοποιήσω μέσα σε 15 μέρες απο την αγορά του ipad. Ξέρω ότι πρέπει να διαβάζουμε όρους κτλ... όμως θεώρησα ότι ισχύει με την αγορά χωρίς καμία άλλη ενέργεια. Το ερώτημα είναι τι κάνω σε αυτή την περίπτωση. Αγόρασα μια ασφάλεια (εντάξει το ποσό είναι μικρό 19 ευρω) χωρίς να έχω κάλυψη τόσο καιρό? Ναι μεν λέει ότι πρέπει να ενεργοποιηθεί σε 15 μέρες όμως στις εξαιρέσεις κάλυψης δεν το ανεφέρει. Και εν τέλει τι επιλογές έχω σε περίπτωση που αρνηθούν να καλύψουν τη ζημιά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια.<br><br> Υ.Σ Δεν ήμουν σίγουρος για το που έπρεπε να αναρτήσω το θέμα, οπότε αν θέλετε μετακινήστε το. Καλό θα ήταν να πάρεις τηλέφωνο και να ρωτήσεις να σου το ξεκαθαρίσουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα