guest-ioulia Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά.Ήθελα να ρωτήσω το εξής.Έχω το samsung galaxy s2 και τελευταία έχω πρόβλημα με τη φόρτιση.Στην αρχή πίστεψα ότι έφταιγε ο φορτιστής και τον άλλαξα...αρχικά φόρτιζε μια χαρά.ε, τον άλλαξα και μια δεύτερη φορά...και πάλι φόρτιζε μια χαρά.πλέον φορτίζει μόνο σε συγκεκριμένη θέση.Απ'ότι καταλαβαίνω(όχι πολλά) , μάλλον φταίει η υποδοχή του τηλεφώνου.Αξίζει να το επιδιορθώσω;Η θα πάει ο κούκος αηδόνι;Η αλήθεια είναι ότι το λυπάμαι να το αλλάξω.Είναι γαμιστερό κινητό και το χω δυο χρόνια και πάει σφαίρα.Δε θέλω να το βγάλω σε αχρηστία.
Λύση vrwmiaris Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Λύση Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δοκίμασε με μια οδοντόβουρτσα να καθαρίσεις την υποδοχή για αρχή προσεκτικά 1
guest-ioulia Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 σε ευχαριστω βρωμιαρη!!!!!εφτιαξε αμεσως!!!!!!!επρεπε να το υποθεσω.δυο χρονια σχεδον σε χρηση, δεν το ειχα καθαρισει ποτε.με γλιτωσες απο αρκετα ευρω, που ειμαι σιγουρη πως θα μου επαιρναν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα