thelos257 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Την καλησπερα μου σε ολους-ες σας εχω συνδεση το κινητο μου στον ηλεκτρονικων μου υπολογιστη οπου εχω κατεβασει το προγραμμα Windows Phone for windows και μπηκαν οι οδηγοι πανω μια χαρα το αναγνωρισε ο υπολογιστης με αλλα και με λιγα λογια. Οταν το αποσυνδεσα και το ξανα συνδεσα στην ιδια θυρα μου εμφανισε αυτο το προβλημα εδω: Ομως το κινητο φορτηζει μια χαρα χωρις προβλημα. Τι να κανω ; Σας ευχαριστω για την βοηθεια.
Euclides Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Τους drivers του κινητού τους φόρτωσες?
thelos257 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Τους drivers του κινητού τους φόρτωσες? Ναι.
micos000 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Κάνε μια επανεγκατάσταση του προγράμματος για να δούμε μήπως στρώσει ή πλήρη απεγκατάσταση, καθαρισμός με ccleaner σε janks και registry και ξαναεγκατάσταση.
coolerman Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Σε ποιό λάπτοπ έχεις το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα