Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα.Ακριβως την ιδια ερωτηση εχω με τον liverpoolman.Εχει καποιος να προτεινει εναν αξιοπιστο ssd(να τον εχει δηλ.καιρο)για αγορα;δεν εχω κολλημα με τον samsung.

Δημοσ.

Μια από τα ίδια και στο Pc της δουλειάς, τους τελευταίους 3 μήνες (4 μήνες αγορασμένος ο ssd) το Pc σερνόταν (4πύρηνο, 16 gb μνήμη) καθώς το λειτουργικό είναι στον evo.

Και έψαχνα την αιτία, την βρήκα ευτυχώς, ευχαριστώ samsung που μου άνοιξες τα μάτια :mad:

post-74093-0-99593800-1411451481_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλημερα.Ακριβως την ιδια ερωτηση εχω με τον liverpoolman.Εχει καποιος να προτεινει εναν αξιοπιστο ssd(να τον εχει δηλ.καιρο)για αγορα;δεν εχω κολλημα με τον samsung.

Ολοι οι αλλοι αξιοπιστοι ειναι,μην μας πιανει πανικος επειδη ετυχε δυο μοντελα της samsung να παθουν προβλημα. Εγω ειμαι τρομερα ευχαριστημενος με αυτον της υπογραφης μου και τον εχω 8 μηνες τωρα.Ταχυτατος και χωρις το παραμικρο προβλημα.

Δημοσ.

Γρήγορο τεστ:

post-47640-0-03555700-1411457442_thumb.png

Και το μεγάλο τεστ:

post-47640-0-64626500-1411457773_thumb.png

250άρης Evo, αγορασμένος πριν 3 μήνες, με firmware EXT0BB6Q, σε SATA3 και ενεργοποιημένο rapid mode. Win7 εγκατεστημένα πριν από 3 χρόνια (9/2011), αν και ο δίσκος έγινε cloned από τον προηγούμενο SSD μου.

Έτρεξα τα τεστ 3-4 φορές και οι τιμές ήταν περίπου αυτές. Ό,τι πρόβλημα και να έχει ο δίσκος πάντως, δεν βλέπω πως δεν μπορούν να το φτιάξουν με ένα f/w update.

Προσωπικά πάντως "με το μάτι" δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα. Στους 3 μήνες που χρησιμοποιώ το δίσκο, τα boot times των Win7 είναι σταθερά και κυμαίνονται σε αρκετά χαμηλά επίπεδα (αν και τα 7" από cold boot του MBP '13 δεν τα πλησιάζουν ούτε για αστείο), βουτιές στην απόδοση ή σκαλώματα δεν έχω παρατηρήσει και γενικά είμαι ευχαριστημένος από το δίσκο.

Δημοσ.

Το προβλημα το βλεπουμε μονο στο γραφημα η και καπου αλλου?Δεν εχω δει το παραμικρο σε θεμα αποδοσης.Μηπως σε βαθος χρονου θα εχουμε σοβαροτερα προβληματα?

Δημοσ.

Ναι, SATA 3.

Είπαμε, ο 840 PRO δεν έχει πρόβλημα, μόνο οι 840 (απλός) και ο 840 EVO.

Όταν δεν είναι ευθεία η γραμμή, πρόβλημα δεν είναι;

Στον Intel Controller είναι συνδεμένος.

Επίσης στο HD Sentinel το Health είναι 98%

Δημοσ.

Πέρνα του το τελευταίο FW μέσα από το Magician αν υπάρχει και θα στο ξαναπάει λογικά στο 100%. Δεν σημαίνει ότι είναι πρόβλημα, δες και σε ποιόν controller τον έχεις συνδεδεμένο στον Intel ή τον ASMEDIA?

Όπως κοιτάς την μητρική πρέπει να τον έχεις συνδεμένο σε μια από τις 2 Kόκκινες θύρες που είναι κολλητά με τις 2 μαύρες. Αν τον έχεις στις μαύρες είναι sata 2 και αν τον έχεις στις 2 τέρμα δεξια είναι στον Asmedia controller.

post-166174-0-75850200-1411464693_thumb.jpg

Δημοσ.

Το τελευταίο έχει από την μέρα που τον αγόρασα. Είναι στον Intel εξαρχής, το είδα πριν τον βάλω γιατι τα πήρα όλα μαζί cpu-motherboard-ssd.

Δημοσ.

Ο δικός μου απο την μέρα που τον πήρα και έβαλα windows 8.1 με καθαρή εγκατάσταση κτλπ μου κάνει κατι σαν lag οταν φορτώνουν τα εικονίδια ειτε στην αρχή η και οσο δουλεύω τον υπολογιστή , ίσως να ειναι και απο αυτο το bug γιατι μου εχει κάνει εντύπωση , ειχα ανοίξει και σχετικό θέμα οταν τον πήρα Καθυστέρηση στα windows 8.1 μετα απο αλλαγή δίσκου και τελικά λύση δεν εχει βρεθεί ακόμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...