Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μετα το restoration tool που εδωσε  η samsung τα νουμερα ξαναπεφτανε χαμηλα μετα απο λιγο καιρο !!!

post-238528-0-53380800-1431079262_thumb.jpg

update firmware με το magisian τα νουμερα επανηλθανε για να δουμε αν εχει διαρκεια !!

post-238528-0-58314500-1431079381_thumb.jpg

post-238528-0-20977100-1431079444_thumb.jpg

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εκανα ενα HD Tach χθες για να δω αν ειναι ολα καλα και ηταν κομπλε.

Εχει περασει πανω απο μηνας που εκανα το τελευταιο restore κτλ.

Αλλοι,τι εμπειρια εχετε?

Δημοσ.

για να δω κ εγω..

1ο περασμα..σε long mode.

28cd0te.png

2ο περασμα σε long mode.

2l8uj2v.png

εγω πιστευω οτι το fix λειτουργει καπως ετσι..

τα δεδομενα που διαβαζονται συχνοτερα , τα κανει smart re-write , οποτε και δεν πεφτει η ταχυτητα τους..

αυτα που ειναι παρατημενα , οπως ειδατε στην πρωτη φωτο μου , ειναι πεσμενα..

με το 2ο long mode που περασα , καταλαβε οτι προσπελαστηκαν , και τα εκανε refresh?

επισης εχω #177 Wear Leveling Count στο HD Sentinel και 98% health και ο δισκος εκλεισε μονο 1 χρονο λειτουργειας με 7,45ΤΒ written σε 24/7 χρηση.

Δημοσ.

Παίδες ένα info λίγο για να μη κοιτάω σελίδες πίσω...

Αν και ήμουν από τους τυχερούς που για κάποιο λόγο δεν είχα πρόβλημα με τον δίσκο, λέω να περάσω το latest Samsung Magician (4.6), για να πάρει και το νέο firmware.

Τα βήματα έχουν ως εξής:

1). Disable Rapid Mode.

2). Uninstall Samsung Magician 4.5 με Revo Uninstaller.

3). Install το καινούριο Magician.

4). Firmware Update + restart.

5). Advanced Performance Optimization + restart.

6). Enable Rapid Mode.

Τα βήματα 4 και 5 είναι με τη σωστή σειρά ε; Πρώτα firmware update και μετά το optimization, έτσι;

Δημοσ.

γνωμη μου ειναι να γυρνας το κεφαλη οταν βλεπεις info για τον ssd .. :P

ασε τα κομπλεξ!μια χαρα εισαι.κατσε εκει!

Δημοσ.

http://www.samsung.com/global/business/semiconductor/minisite/SSD/us/html/support/downloads.htmlαυτό εδώ δεν είναι το τελευταίο? μία ερωτηση, αν και λίγο noobικη, πως τρέχει αυτό? κανεις mount το αρχείο που έχει μέσα και μετά? μια μικρή βοήθεια θα την εκτιμούσα.

Μέσα από το samsung magician software μπορούμε να το κάνουμε απευθείας από το firmware update όπως στο σχόλιο 1266?

Δημοσ.

Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με τον υπολογιστή.
Όταν ο δίσκος έχει Full Activity, όταν για παράδειγμα κάνω εγκατάσταση ένα παιχνίδι από ISO image από τον HDD στον System SSD, όλο το σύστημα γονατίζει. Ότι πατάω ακούει μετά από 3-10 δευτερόλεπτα και το Task Manager αδυνατεί να φορτώσει.

Σκέφτηκα μήπως φταίει το Rapid Mode το οποίο και απενεργοποίησα μέχρι την επόμενη εγκατάσταση παιχνιδιού, μέχρι να δω τι συμβαίνει.

Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία;

Δημοσ.

Μια ερώτηση. Λόγω αναγκαστικού clear cmos λόγω ένος θέματος που είχα με τα ρεύματα, το bios της μητρικής γύρισε τον controller σε IDE. Όταν το βάζω ξανα σε AHCI το σύστημα κρασάρει.

Ξέρει κανείς γιατί;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...