stratigos24 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 @Half. Έχω την εντύπωση (βασικά είμαι σίγουρος όσον αφορά τον δικό μου σκληρό τουλάχιστον) ότι με το restoration γινόταν πολύ καλύτερα σε σχέση με το fw. Βέβαια, δεν ξέρω πώς μπορεί και αν μπορεί να ξαναπεράσει κάποιος το restoration tool.
RTW4ever Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 @Half. Έχω την εντύπωση (βασικά είμαι σίγουρος όσον αφορά τον δικό μου σκληρό τουλάχιστον) ότι με το restoration γινόταν πολύ καλύτερα σε σχέση με το fw. Βέβαια, δεν ξέρω πώς μπορεί και αν μπορεί να ξαναπεράσει κάποιος το restoration tool. Όχι, δεν μπορει. Δεν υπάρχει απολύτως κανένας τρόπος να ξανατρέξεις το restoration tool.
STORM1978 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Όχι, δεν μπορει. Δεν υπάρχει απολύτως κανένας τρόπος να ξανατρέξεις το restoration tool. Αν θυμάμαι καλά... Ξήλωμα το restoration tool , καθάρισμα με αντίστοιχο πρόγραμμα του restoration tool από την registry και είσαι έτοιμος να το ξανακάνεις.
discoboyminimal Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 τωρα περασα το fw. ΑΛΛΑ , το restoration tool το ειχα τρεξει ηδη 2-3 φορες. απ οτι θυμαμαι απεγκατασταση με revo uninstaller , και μετα εκανα restart + νεο install και ετρεχε το restoration. προχθες που πηγα να το κανω την ιδια διαδικασια για να το τρεξω , μου ελεγε οτι ειχε ηδη τρεξει.. βρε ξηλωσα magician , restoration tool αρχεια και registry , εκανα restart , μετα καθαρη εγκατασταση , και μου το ελεγε ακομα , οτι εχω ηδη τρεξει το restoration. επισης στα benchmarks, πλεον τα bench ειναι πολυ ασταθη και με λιγο μικροτερα score, μια βγαζουν οτι νανε τιμες, μια βγαζουν σωστες...(μιλαω απο το firmwarre update και μετα γιατι με το restoration σε ολα τα bench που επαναλανβανα ηταν ακριβως τα ιδια) με το restoration γινοταν ο δισκος οπως τις πρωτις μερας.(επισης επεσαν τα iop in out τωρα με το fw update) anyway.
efo355 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Εγώ ξεκίνησα διαδικασία επιστροφής του δίσκου. Θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα. Ο δίσκος αγοράστηκε από πωλητή μέσω amazon.de
kosmasgr Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Επιστροφη βασει αποτελεσματων στο hdtach ? Τι ακριβως τους ειπες ?
stratigos24 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Επιστροφη βασει αποτελεσματων στο hdtach ? Τι ακριβως τους ειπες ? http://www.insomnia.gr/topic/542344-προσοχή-bug-στους-samsung-ssd-840-και-840-evo/?p=53935305
kosmasgr Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Χμμμ απο τα γραφηματα σου δεν εχεις ιδιαιτερο θεμα αλλα μετα μπαινεις σε βαθια νερα. θα το δεχτει ο πωλητης ?
stratigos24 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Κοσμά άλλος είμαι, έβαλα το ποστ μου για να δεις ότι και άλλοι έχουν στείλει πίσω τους 840 evo. 1
kosmasgr Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Μαλιστα. ζαλιστηκα απο τα γραφηματα Στρατηγε μου. lol. να κανω μια βολτα προς πλαισιο δηλαδη παρεα με τον evo ? Το hdtach δεν μου δειχνει και κατι αλλα μια αλλαγη σε 850 δε θα με χαλαγε
stratigos24 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Σε ποιό? Στο πλαίσιο? Δύσκολα τα πράγματα, δεν πιστεύω ότι θα βγάλεις άκρη (και εγώ από πλαίσιο τον είχα πάρει). Αν έκανα κάποια κίνηση, θα προσπαθούσα μέσω samsung. Τελικά τι έγινε με το 2ο fix λύθηκε το πρόβλημα; Εμένα όχι, μόνο τα γραφήματα καλύτερα και οι ταχύτητες κάπως, αλλά καμία σχέση με το να μην είχε πρόβλημα. 1
kosmasgr Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Λυθηκε αλλα για ποσο. ειχαμε και περιπτωσεις οπως εγω που δεν ειχα ποτε θεμα ειχαμε και αλλους που εγινε χειροτερα. Δε βγαζεις ακρη με την crapsung
8elwADSL Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Κρίμα πάντως που δεν μπορεί η samsung να λύσει το πρόβλημα μια και καλή για όλους καθώς μιλάμε για τον πιο εμπορικό της ssd έκανε μεγάλες πωλήσεις.
kosmasgr Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Ε προφανως μιλαμε για hardware προβλημα. Με ενεσεις μορφινης software τι να γινει. Ανασταινουν το νεκρο δισκο. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα