Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σήμερα επανήλθε στα ίσα του με νέο fw και advanve performance optimization.

Κρατάω μια σημερινή καταγραφή και να δούμε πόσο θα κρατήσει.

27/4/2015

post-195909-0-14707000-1430153718_thumb.png

7/12/2014

post-195909-0-02930000-1430153765_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

Και ναι ειναι γεγονος, μετα απο μια ατερμονη διαδικασία, απεγκατασταση παλιου samsung magician, καθαρισμος registry, ξήλωμα των οδηγων της amd, 3 restart, εγκατασταση νεου magician update firmware, επανεκινηση, εκγατασταση οδηγων της amd, επανεκινηση......

Με το bench του samsung magician εχω 500 περιπου read και 65,000 read iops. Απο θεμα write ειμαι μια χαρα

Δημοσ.

Και ναι ειναι γεγονος, μετα απο μια ατερμονη διαδικασία, απεγκατασταση παλιου samsung magician, καθαρισμος registry, ξήλωμα των οδηγων της amd, 3 restart, εγκατασταση νεου magician update firmware, επανεκινηση, εκγατασταση οδηγων της amd, επανεκινηση......

Με το bench του samsung magician εχω 500 περιπου read και 65,000 read iops. Απο θεμα write ειμαι μια χαρα

Ψιλοχαμηλά είναι το read σου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά τα 20 λεπτά έγιναν 7 ώρες. Οπότε σήμερα το πρωί εφόσον το υπολογιστής δεν είχε κλείσει έκανα επανεκκίνηση. Το αποτέλεσμα είναι να μην βρίσκω τον σκληρό πλέον. Ξέρει κάποιος πως διορθώνεται αυτό?

edit: Περιέργως έβαλα το dvd του windows και μετά μπόρεσε να το δει και το bios. Δεν ξέρω αν έτυχε σε αυτό το restart που έκανα να δούλεψε έτσι και αλλιώς. Ευτυχώς έπαιξε

Επεξ/σία από pagratios
Δημοσ.

Πλεον εγω εχω μονιμο fix τον εδωσα και πηρα τον 850 pro :P

Ναι φιλε Λευτερη το γνωριζω-γνωριζουμε. το λες απο την προηγουμενη Πεμπτη

• Like 7
Δημοσ.

ερωτηση: εβαλα το firmware και εκανα optimization, βελτιωθηκε η κατασταση αλλα πιανω read γυρω στα 450mb/s

μπορω να κανω και ενα optimization με το Diskfresh, μηπως ανεβει και αλλο η επιδοση; η θα γινει καμια βλακεια;

Δημοσ.

ερωτηση: εβαλα το firmware και εκανα optimization, βελτιωθηκε η κατασταση αλλα πιανω read γυρω στα 450mb/s

μπορω να κανω και ενα optimization με το Diskfresh, μηπως ανεβει και αλλο η επιδοση; η θα γινει καμια βλακεια;

Δε χρειάζεται. Πόσα IOPS βγάζεις με το magician? 

Δημοσ.

μπορω να ξανατρεξω το restoration tool?αν ναι πως??

παω να το τρεξω και μου λεει οτι εχει ηδη τρεξει (απο την προηγουμενη φορα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...